çok iyiyiz teyzesiiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:hoşgeldin ayşecim biz iyiyiz allaha şükür siz nasılsınız oğluşunla bakalım
kızlar ben galiba kırmızı kartı yedim belim ağrıyo ve kahveler gelmeye başladı...
ya beyza belki yerleşme belirtisidir canım hemen deme kırmızı kartı gördüm diye sat neydiki canım erken değil mi
yok şebnemcim bulamadım daha ne yapacağımı şaşırmış durumdayım dr.aradım oda ya pregnyl yada profasi diyor bulursunuz diyor kafayı yicem bu saatte kadar iğne peşindeyim bakalım artık hayırlısı neyse o olacak bu arada sana geçmiş olsun hayatımsaolun kızlar valla hala burnum fena akıyo yara oldu yani öff çok kötü. bu arada nasip sen şu ilaç işini hallettinmi bulamadıysan bakalım burdan dicem ama pregnyl 5000 miydi ben de 1500 ünü olmuştum aramıştım zor bulmuştum ama bu igneleri aküyle soğutulmuş olarak veriyolar öyle kargoyla gelebilceni pek sanmıyorum soğuk kalması gerekiyor aldıysanda buzdolabında sakla.
yok ayşecim bulamadımselam milletttttkaydirigubbakcemile3
zeytinim asişim inşallah hami$immmm diye bağırırsınız burdan canlarımmmmm:1hug:
şebbom geçmiş olsun canımmmmmm
nasipim ben klomeni direk kullandım doktor verdi ama 3 ay boyunca kontrole falan gitmedim işte hamiş kalmazsan gel demişti sizin kullanış amacınız benim iğnelere benziyor canım yumurta büyütüp hayırlısıyla çatlatıp bebişi kucaklayacaksınız inşallahhh iğneyi naptın bu arada bulmuşsundur inşallah canımmm:Saruboceq:
esmam niye burda değilde mart annelerinde yazmış bakalımmmmklava:alooo biz neciyiz burdaaaaa neyse işin başı sağlık inşallah esmam da yeğenimde çok iyidirrrr
mervem razişim aslım beyzam nasılsınızzzzz:1hug:
diğerleri nerdesiniz huuu dicem de bende anca geldim dimiiii:roflol:neyse canlarım hepinizi öpüyoruz mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz
hayatım benim bildiğim kırmızıları gördüğün gün 1. gün8 ocak tı ama bi önceki 25 aralıkta olmuştu (14 gün önce) yani 8 i erken gelmişti
ya bide şimdi doktor 3. günü gel dedi ama daha ben tam kırmızıları görmedim o zaman nasıl hesaplıycam 3. günü bugünden mi yoksa yarından mı? offff kafam karıştı sinir oluyorum böyle olunca hemen neden kırmızı gelmez ki anlamıyorum
yaaa ben anlamadım şimdi 1. gün lekenin başladığı gün mü kırmızının geldiği gün mü ağlamak istiyorum....
Bilmiyorum aslıcım bakalımBen geldim hatunlar asiyem nasılsın canım yeğenimiz nasıl biz çok şükür iyiyiz
baran moralini bozma tatlım bir sonraki aya inşallah
nasipçim sen o iğneyi olmazsan nolacak
hadi hayırlıısıyla müjdeli haberini bekliyoruz ama içimden bir ses hamiş olduğunu söylüyorkıslar ben çıkıyorum iyi akşamlar öptm kendinize iyi bakın ben yarın sbh test yapacammm
sordum ayşe tel açtım olmazmışmış mutlaka ezcanelerin birinde bulunur dedikötükedihüsobu konuda uzmanlaşmış biri olaraktan efem kırmızıları görmeden adet başladı demee en azından doktoruma göre leke kaç gün sürerse sürsün -ki malum benimkiler 6 7 Allah ne verdiyseydi kafayı yiyecektim nerdeyse 14 gün adet mi olur diyeeeee-kırmızı gördün mü hah o günden say adetiniiii doktorlar öyle diyo canımmm bide leke başladıysa hiçç umutlanma ben az yapmadım testi ne zamanki gelmedi o zaman bebişim geldiiiii darısı hepinizin başına inşallahhhhh
nasipim ovitrel olmuyormuymuş yaaa bir sorsaydın onlar aynı çünkü pregnly bulamazsan ovitrel al demişti bana doktorummmmyerimseniben
selam kızlar...yarın inş laptopum geliyo..yapılmış..artık daha çok gelicem aranıza...
adaşım canım benim...sizlerle olmak iyi geliyo bana..tabi evde olup dinlenmekte iyi geldi...bakalım herhalde artık çalışmıcam...
şebocum geçmiş olsun canım...havalar tam hastalık havası dikkat edin valla kızlar...
sinem hadi bakalım yarın büyük gün inş hamişşsindir canım...
beyzacım sende umudunu kaybetme...bigün gelecek meleğin....
esmacım sana da geçmiş olsun hayatım...aman neyseki doğumdan sonra geçecekmiş şükür...boddi nasıl?kocaman olmuştur artık..allah bi avazda kurtarsın canım...
hepinizi öpüyorum arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?