Umudumuz Umut olsun

hoşgeldin ayşecim biz iyiyiz allaha şükür siz nasılsınız oğluşunla bakalım
çok iyiyiz teyzesiiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:
kızlar ben galiba kırmızı kartı yedim belim ağrıyo ve kahveler gelmeye başladı...

canım umutsuzluk yok tamam bu ay olmadı ama er geç yakalayacak burdaki herkez çift çizgiyi unutma burası umut topiki umut hep var herşeye rağmen varrrrrrrr:1hug:

ya beyza belki yerleşme belirtisidir canım hemen deme kırmızı kartı gördüm diye sat neydiki canım erken değil mi

ya beyza belki yerleşme belirtisidir canım hemen deme kırmızı kartı gördüm diye sat neydiki canım erken değil mi

daha kırmızı kısmını görmedim ama benim genelde böyle oluyo önce kahve sonra kırmızı zaten belimde ağrıyo ama üzülmeyeceğim zaten bu ay ilaç işmiştim bi de bu yandan bakıp moralimi düzelteyim hem doktor üçüncü günü gel tahlil yapıcam demişti ne yapalım bide böyle deneyeceğiz artık...

8 ocak tı ama bi önceki 25 aralıkta olmuştu (14 gün önce) yani 8 i erken gelmişti
ya bide şimdi doktor 3. günü gel dedi ama daha ben tam kırmızıları görmedim o zaman nasıl hesaplıycam 3. günü bugünden mi yoksa yarından mı? offff kafam karıştı sinir oluyorum böyle olunca hemen neden kırmızı gelmez ki anlamıyorum

yok şebnemcim bulamadım daha ne yapacağımı şaşırmış durumdayım dr.aradım oda ya pregnyl yada profasi diyor bulursunuz diyor kafayı yicem bu saatte kadar iğne peşindeyim bakalım artık hayırlısı neyse o olacak bu arada sana geçmiş olsun hayatım
yok ayşecim bulamadım
hayatım benim bildiğim kırmızıları gördüğün gün 1. gün

bende birkac eczaneye sormuştum yoktu sonra sıradan bi eczanede buldum iyice ara bence kaç gün kaldı iğneyi kullanmak için bakalım istiyosan bizde ama bi sormak lazım bi gün kargoyla gelmesi sürer sana yolda ısıdan bozulurmu bilmiyorum çünkü bana soğuk dolabtan çıkarıp vermişlerdi hemen eve gelip dolaba koymuştum. yine iğneye giderken soğuk akuyle gitmiştim yolda ısınmasın diye

canım ne güzel yazmışsın umudumuz umut olsun
hergün yeni bir umuttur,kıymetini bilene...kaydirigubbakcemile5

Ben geldim hatunlar asiyem nasılsın canım yeğenimiz nasıl biz çok şükür iyiyiz
baran moralini bozma tatlım bir sonraki aya inşallah
nasipçim sen o iğneyi olmazsan nolacak

yaaa ben anlamadım şimdi 1. gün lekenin başladığı gün mü kırmızının geldiği gün mü ağlamak istiyorum....

yaaa ben anlamadım şimdi 1. gün lekenin başladığı gün mü kırmızının geldiği gün mü ağlamak istiyorum....

bu konuda uzmanlaşmış biri olaraktan efem kırmızıları görmeden adet başladı demee en azından doktoruma göre leke kaç gün sürerse sürsün -ki malum benimkiler 6 7 Allah ne verdiyseydi kafayı yiyecektim nerdeyse 14 gün adet mi olur diyeeeee-kırmızı gördün mü hah o günden say adetiniiii doktorlar öyle diyo canımmm bide leke başladıysa hiçç umutlanma ben az yapmadım testi ne zamanki gelmedi o zaman bebişim geldiiiii darısı hepinizin başına inşallahhhhh
nasipim ovitrel olmuyormuymuş yaaa bir sorsaydın onlar aynı çünkü pregnly bulamazsan ovitrel al demişti bana doktorummmmyerimseniben

selam kızlar...yarın inş laptopum geliyo..yapılmış..artık daha çok gelicem aranıza...
adaşım canım benim...sizlerle olmak iyi geliyo bana..tabi evde olup dinlenmekte iyi geldi...bakalım herhalde artık çalışmıcam...
şebocum geçmiş olsun canım...havalar tam hastalık havası dikkat edin valla kızlar...
sinem hadi bakalım yarın büyük gün inş hamişşsindir canım...
beyzacım sende umudunu kaybetme...bigün gelecek meleğin....
esmacım sana da geçmiş olsun hayatım...aman neyseki doğumdan sonra geçecekmiş şükür...boddi nasıl?kocaman olmuştur artık..allah bi avazda kurtarsın canım...
hepinizi öpüyorum arkadaşlar....

Ben geldim hatunlar asiyem nasılsın canım yeğenimiz nasıl biz çok şükür iyiyiz
baran moralini bozma tatlım bir sonraki aya inşallah
nasipçim sen o iğneyi olmazsan nolacak
Bilmiyorum aslıcım bakalım
kıslar ben çıkıyorum iyi akşamlar öptm kendinize iyi bakın ben yarın sbh test yapacammm
hadi hayırlıısıyla müjdeli haberini bekliyoruz ama içimden bir ses hamiş olduğunu söylüyor
sordum ayşe tel açtım olmazmışmış mutlaka ezcanelerin birinde bulunur dedikötükedihüso

nasılsınız merve2 hanım tşk ederim ben iyiyim:dilcikar:

günaydın kıslar gece 3 te yaptım testi koca bir tek çızgı çıktı erken de yapmış olabilirim yada hamiş değilim kıslar ilk hamişliğimde 3 gün geçtikten sonra yapmıştım oda silik çıkmıştı ne diyosunuz normalda pazar günü yapsam çıkardı pazara kadar adet olmazsam yapacam testi canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…