Umudumuz Umut olsun

Günaydın kızlar günaydın sinemcim belkide erken yaptığın içindir canım
mervem sen iyi olda evde kal boşver

günaydın arkadaşlar
sinemcim bence sen testi erken yaptın idrar testlerinde 3-7 gün geçmesi gerekiyor tek çizgiye aldanma inş hamişsindir hakkımızda hayırlısı...

günaydın kızlar bakıyorum test telaşı var üzülme de çok da umutlanma sinemcim du bakalım erken çıkan da var çıkmayan da var tam takip edemedim ama zaten bugün senin regl günün dimi bikaç gün bekle sonra bidaha yaparsın. baran arkadaşım ben herkesin aksine lekenin başladığı günü bir sayma taraftarıyım çünkü leke lekedir ve başlangıcın habercisidir tabi yerleşme lekesi de olabilir ama sonuçta son dönemlerde ve genelde böyle başlıyorsa reglin bir sayacaksın yok ilk defa böyle birşeyi yaşadıysan o zaman kanamanı ilk gün sayabilirsin bu benim fikrim. ben olsam lekeyi bir sayar ona göre kendime takvim belirlerdim.

günaydın şebo nasıl oldun canım kısmet beklemedeyim normalda bugün yada yarın öğleye kadar mutlaka olmam lazım bugün akşam lekelerin gelmesi lazım kızlar

Günaydın kızlar biz iyyiz
sinemcim bende 5 gün bekleyim yaptım 2 çizgim silik çıkmıştı 5 günde kandada bile çıkmamıştı

bende ilkinde 4 gün geçince silik çıkmıştı beyzam sen c.tesi git canım hormon tahlillerine bakar hiç olmazsa canım senin hep böylemi başlar adetin bende leke gelmeye başladımı 3 -4 saate söker

aslında eskiden hiç böyle olmazdı hatta olucağımı anlardım bile ama 1 senedir ara sıra böyle oluyo düzensiz belirsiz sinir bozucu

kızlar bu hormon tahlilleri için aç karnına falan mı gitmek gerekiyo? dr 3. günü gel dedi ama aç tok bişey demedi.

kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepinize afiyet olsun canlarım beyzam önceden adetin böyle olurmuydu canım

günaydınn kızlarr yeni gelebildim işlerden kızlar bence gününüz geçsin öyle yapın testi?
sinem beyza napcaksınız

sinemcim hiçbir belirtim olmadı birtek akıntım çoktu gerçi hala çok akıntım çok olduğu için hep adet olucam gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…