Umudumuz Umut olsun

sinemcim erken diye olabilir belkide cnm hakkında hayırlısı inşallah.. böyle beklerken zaman zor geçiyor ama napalım hayırlısı olcaksa artık olsun.

nasılsınız bakalım güzeller biz anananemize geldik kızımla sizede bii bakalım deidk teyzeleri neler yapıyosunuz bakalım var mı yaramazlık yada müjdeli habeler

hoşgeldin seher nasılsın bebişin nasıl evde oturmak güzelmi şeker herşey yolundamı
bizler bildin gibi henüz bi havadis yok

selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalımm benim yeğenlerim geldi ikiside tam bir pc canavarı bu sıralar pek uğrayamazsam kusuruma bakmayınnn hepinizi öpüyoruz canlarım mucukss mucukssssŞenizŞeniz

merhaba kıslar nasılsınız geçmişe baktım sanırım kötü bir havadis yok hepiniz iyisiniz.
Kızlar ben biliyorsunuz işyerinden giremiyorum şimdi toplantıdalar bi bakayım dedim.
eşim rahatsızdı kaçgündür evden de giremedim özledim sizi valla

merviş sen çalışmalara son sürat başla canım raziş nasılsın
başladık cnm bakalım delikafadulden ne zaman gelcekk meleğim yaaa
nasılsınız bakalım güzeller biz anananemize geldik kızımla sizede bii bakalım deidk teyzeleri neler yapıyosunuz bakalım var mı yaramazlık yada müjdeli habeler
canımm biz aynıyız aynen devam sen nasılsın sen anlat
hoşgeldin ayşecik senin yiğenler gidince sıksık bekleriz
Bu arada hala adet olmadım bekliyorum bugün 47. gün oldu valla ne zaman olcam bakalım

hadi ya cnm benim doktora sölesen ya telefonla falan

bbaran ve zeytin 1007 hoşgeldiniz sizinle tanışamadık biz .ama olsun ben evde fazla kalmıyorum akşamda kimseler olmuyor ama olsun genede geçmişi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…