evet beyza çok sıkıcı söktü mü senin kırmızılar
bbaran ve zeytin 1007 hoşgeldiniz sizinle tanışamadık biz .ama olsun ben evde fazla kalmıyorum akşamda kimseler olmuyor ama olsun genede geçmişi okuyorum
bana sorarsan daha erkeen hayatım esma arkadaşımızın kanda bile çıkmamışltıda boya yaptırmıştı sonra kanda çıktı bekle hayırlısıylagünaydın kıslar gece 3 te yaptım testi koca bir tek çızgı çıktı erken de yapmış olabilirim yada hamiş değilim kıslar ilk hamişliğimde 3 gün geçtikten sonra yapmıştım oda silik çıkmıştı ne diyosunuz normalda pazar günü yapsam çıkardı pazara kadar adet olmazsam yapacam testi canlarım
stres yapıyoruzda ondan hayatımaslında eskiden hiç böyle olmazdı hatta olucağımı anlardım bile ama 1 senedir ara sıra böyle oluyo düzensiz belirsiz sinir bozucu
yerleşme lekesidir belkicanım ben burdayım baktım kırmızılar gelmiş mi diye ama yook hala kahve sökülemedi gitti...
sanki eskisi gibi giriyorda bahane buluyor:dilcikar:selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalımm benim yeğenlerim geldi ikiside tam bir pc canavarı bu sıralar pek uğrayamazsam kusuruma bakmayınnn hepinizi öpüyoruz canlarım mucukss mucukssssŞenizŞeniz
geçmiş olsun canım eşinemerhaba kıslar nasılsınız geçmişe baktım sanırım kötü bir havadis yok hepiniz iyisiniz.
Kızlar ben biliyorsunuz işyerinden giremiyorum şimdi toplantıdalar bi bakayım dedim.
eşim rahatsızdı kaçgündür evden de giremedim özledim sizi valla
Bu arada hala adet olmadım bekliyorum bugün 47. gün oldu valla ne zaman olcam bakalım
kızlaaar slm. dün nisanın testinin silik çıktığını duyunca heyecandan bugün test yaptım. benim dondurulmuşlarla oldu transferim ama olsun deneyim dedim. çok silik bi çizgi var ama varla yok arası ve umutlanmamalıyım sanırım. ama içim kıpır kıpır yaa, sizdeki silik çizgiler de varla yok arası bişey miydi? daha 9. günüm bugün ay aklım karmakarışıkk kızlar yorum bekliyorumm
daha ne yorumu bekliyorsun kızım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
2009 yılının ilk anne adayını TEBRİK EDERİMMM:CüvCüv:
valla pınarcım nasipekatılıyorum canım..benim de çok silik çıkmıştı...ama bak şimdi meleğim benimle...inşallah hayırlı olur canım...ama günü gelince kanda kesin çıkar zaten...tebrik ederim canım..allah emeklerini boşa çıkarmadı....
nasip canım dün çatlatma iğnesini bulamadığını okudum da eşime sordurdum..çok tanıdığı var eczane...ama maalesef...ithal edilmiyomuş artık o iğne..çok zor demiş bi ecza deposu sahibi...dr una söylesin başka bi iğne yazsın demiş..valla bulurum diye umutlanmıştım..hem aynı şehirdeydik iyi olacaktı....kısmet...
nasipcim nasılsın uzun zamandır yoktun sen geldin ama ben yoktum malesef
mervecim 2 nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?