Umudumuz Umut olsun

kızlaaar slm. dün nisanın testinin silik çıktığını duyunca heyecandan bugün test yaptım. benim dondurulmuşlarla oldu transferim ama olsun deneyim dedim. çok silik bi çizgi var ama varla yok arası ve umutlanmamalıyım sanırım. ama içim kıpır kıpır yaa, sizdeki silik çizgiler de varla yok arası bişey miydi? daha 9. günüm bugün ay aklım karmakarışıkk kızlar yorum bekliyorumm

bana sorarsan daha erkeen hayatım esma arkadaşımızın kanda bile çıkmamışltıda boya yaptırmıştı sonra kanda çıktı bekle hayırlısıyla
aslında eskiden hiç böyle olmazdı hatta olucağımı anlardım bile ama 1 senedir ara sıra böyle oluyo düzensiz belirsiz sinir bozucu
stres yapıyoruzda ondan hayatım
canım ben burdayım baktım kırmızılar gelmiş mi diye ama yook hala kahve sökülemedi gitti...
yerleşme lekesidir belki
sanki eskisi gibi giriyorda bahane buluyor:dilcikar:
geçmiş olsun canım eşine
Bu arada hala adet olmadım bekliyorum bugün 47. gün oldu valla ne zaman olcam bakalım

kızım sen dr gitmedin mi hiç peki sence 47 gün normal mi?

daha ne yorumu bekliyorsun kızım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

2009 yılının ilk anne adayını TEBRİK EDERİMMM:CüvCüv:

valla pınarcım nasipekatılıyorum canım..benim de çok silik çıkmıştı...ama bak şimdi meleğim benimle...inşallah hayırlı olur canım...ama günü gelince kanda kesin çıkar zaten...tebrik ederim canım..allah emeklerini boşa çıkarmadı....

nasip canım dün çatlatma iğnesini bulamadığını okudum da eşime sordurdum..çok tanıdığı var eczane...ama maalesef...ithal edilmiyomuş artık o iğne..çok zor demiş bi ecza deposu sahibi...dr una söylesin başka bi iğne yazsın demiş..valla bulurum diye umutlanmıştım..hem aynı şehirdeydik iyi olacaktı....kısmet...

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984
2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* cancer...............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel )..............15.02.1978
*zeytin1007..........................06 ŞUBAT (Sinem).............25.10.1982
* melankolia..........................07 ŞUBAT ( Pınar )............26.02.1985
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* raziş............................................. .. ( Raziye )............03.06.1984
* alabama......................................... ( Şebnem )...........07.08.1971
.
* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

pınarcım benimde öle çıkmıştı hemde 4 gün geçtiği halde şimdi bak maşallah olduk

sağol mervecim valla inan 3 gündür gündüzleri bu yğüzden giremiyorum sabah bi çıkıyorum ezcane ezcane dolaşıyorum yarın bakalım tek umudum ege üniversitesi çevresindekilere yada kahramanlardaki tüp bebek merkezin ordaki ezcanelere bakmak yinede eşine benim adıma tşk et olurmu :1rolleyes:

nasipcim nasılsın uzun zamandır yoktun sen geldin ama ben yoktum malesef
mervecim 2 nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…