Umudumuz Umut olsun

pınarcım benimde öle çıkmıştı hemde 4 gün geçtiği halde şimdi bak maşallah olduk

2009 un ilk aannesine kızımla beraber mutluluk diliyoruz pınar hanım

kızlaaar çok sağolun ama kesin değil yani, tekrar test yaptım ilk testten daha da silik çıktı,yani hamile olmayabilirm. o yüzden erken sevinmek için, zaten bi kaç damle pembe leke vardı günlükpedimde.. insallah bebişlerim bana tutunuyordur. ya düşük falan lekesiysee off kızlar karıştım ben iyice. ne olur dua ediin yarın tekrar sabah erkenden test yapcaam. allahım ne olur meleklerimi bana veeer bu sefeer

pınarcım şimdi ben olayı tam bilmiyorum ya ne zaman adet olman lazımdıki
ama sen içini bozma inşallah hamilesindir canım bebeişlerin tutunmuştur

pınarcım şimdi ben olayı tam bilmiyorum ya ne zaman adet olman lazımdıki
ama sen içini bozma inşallah hamilesindir canım bebeişlerin tutunmuştur

canım ben dondurulmuş embriyolarla tüp bebe yaptırdım bugün 9. günüm. normal test tarihim ayın 11i,ve adet tarihim ayın 9u ama pco yüzünden zamanında adet olmuom zaten. ölesine bi test yapam dedim başka bi arkdaşın da 9. gün testte çıkmıştı ben de yaptım ilki silik, 2. si daha da silik çıktı yani bilmiyorum yarın sabah erkenden tekrar yapcam bakalım. şimdi içeri geçiyorum bana dua edin ne olur kızlaar

Pınarcım ancak bakabildim canım çok sevindim senin adına inşallah bebeciklerin seninledir canım sakın sıkılma 11. gün test yaptığında dahada net çıkacak göreceksin o çift çizgiyi canım. Allah yardımcın olsun beklemek zordur sanırım. Bende pcoluyum pınarcım biliyosun sen bana soğan kürü dene dedin ama o 15 gün boyunca yapılıyormuş ve hergün taze kaynatıp içiliyormuş ben çalıştığım için bana zor görünüyor kokarım işyerinde adt olamadım bende 48. günüm . Olayım doktora gideceğim. Tekrar tebrik ederim hayatım inşallah korkuların yersizdir ve bebeklerini taşımaya başlamışındır cnm.

Kızlar hepiniz iyisinizdir sanırım öpüyorum sizi.

kızlar geçmişi okudumda benim 2 ay geçiyo bazen kürtajdan sonra hep 45 gün- 2 ay öle oldu doktor yardımıyla oldu son olan hatta. Doktora söledim ben pcolu olduğum için olabilir dedi. Bu pazar günü de test yapcam malum 50. gün oluyo ona göre hareket edeceğim aslında ctesi doktora gidecektim ama işlerimiz var diye çalışacağız o yüzden kaldı. Bende arayıp doktoru hafta arası gidim diyorum bakalım aşırı şekilde belim ağrıyo anlamadım iyice dengem bozuldu.

rica ederim ne demek...hepimiz maddi manevi destek olmak için burada değilmiyiz...keşke yardımcı olabilseydim...eşime teşekkürünü ilettim cnım...rica ediyo o da...inşallah bulursun yarın...bulamazsan da dr una söyle başka bi iğne yazsın sana...hadi rast gelsin nasipcim...

Dr görüştüm merve illede o ilaç bakalım pınar istanbuldan araştıracak inş buluruz da günlük kargoyla yollayabilir

nasipcim nasılsın uzun zamandır yoktun sen geldin ama ben yoktum malesef
mervecim 2 nasılsın

iyiyiz valla sehercim...bebişimle evimizde oturuyoz...biz biraz erken çıktık izne..zorunlu nedenlerden dolayı...sen de iyisin okuduğum kadarıyla...allah bozmasın inşallah...

elbette tam kesin değil canım ama yine de hamişş olmasaydın o silik çizgi hiççıkmazdı canım..ben 2. gecikme günümde yaptığım halde çok silik çıkmıştı...yani senin bu kadar erkenden silik çıkması bile bi işaret...inşallah meleklerin içindedir ve sana tutunuyordur...bugünler çok önemli canım...sakın bi iş yapma...yat ve bebeklerini düşün...herşey çok güzel olacak inan...

hay allah asyecim..insan olamadığı zaman da sıkıntıya düşer...ol bari de kurtul dimi..50 gün de çokmuş yaa...hayırlısı canım..bakalım dr ne diyecek...en kısa zaman da sen de diğer bütün güzel anne adaylarımız da bebişlerine kavuşacak inşallah..rabbim çook büyük...

Dr görüştüm merve illede o ilaç bakalım pınar istanbuldan araştıracak inş buluruz da günlük kargoyla yollayabilir

hay allah illa o yani...dur bakayım ben eşime yine daha detaylı araştırtayım bakiim...ama inşallah yarın bulabilirsin...

pınarım 3 melek bırden gelıyor desene ne kadar çokkkkkkk sevındım su gece yarısı bır bılsen ayyy benım belım agrıyo ya doguracam mı yoksa :)

günaydın kıslar dün iyi kaynatmışsınız pınarcım inş. hamişsindir canım kızlar benim göğüslerim şişmişti ya dünden beri inmeye başladı sanırım adet olacam kıslar hayırlısı bakalım

huuuu gece kuşlarıı sizi günaydınn tabi hepiniz gece yarılarına kadar oturursanız kalkamazsınız:))

pınarrrrrrrrrrrrrr hadiiiiiiiiiiiii yap hemen gellllllllllllll meraktan çatlıcam inşallahhh hayatımmmm tutmuştur meleklerinn..

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkeze
pınarım inş hamişsindir canım
nasipçim dün doktorumu aramışken iğneni sordum o iğne or bulunur onun yerine başka iğne yazsın dedi burdan bulup kargoyla göndersem dedim soğuk durması gerek iğnenin dedi
emelim canım ay merak ettim ya ne doğurması acaba doğurdunmu ay biraz zaman geçsin cepten msj atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…