pınarcım benimde öle çıkmıştı hemde 4 gün geçtiği halde şimdi bak maşallah olduk
2009 un ilk aannesine kızımla beraber mutluluk diliyoruz pınar hanım
valla pınarcım nasipekatılıyorum canım..benim de çok silik çıkmıştı...ama bak şimdi meleğim benimle...inşallah hayırlı olur canım...ama günü gelince kanda kesin çıkar zaten...tebrik ederim canım..allah emeklerini boşa çıkarmadı....
nasip canım dün çatlatma iğnesini bulamadığını okudum da eşime sordurdum..çok tanıdığı var eczane...ama maalesef...ithal edilmiyomuş artık o iğne..çok zor demiş bi ecza deposu sahibi...dr una söylesin başka bi iğne yazsın demiş..valla bulurum diye umutlanmıştım..hem aynı şehirdeydik iyi olacaktı....kısmet...
pınarcım şimdi ben olayı tam bilmiyorum ya ne zaman adet olman lazımdıki
ama sen içini bozma inşallah hamilesindir canım bebeişlerin tutunmuştur
sağol mervecim valla inan 3 gündür gündüzleri bu yğüzden giremiyorum sabah bi çıkıyorum ezcane ezcane dolaşıyorum yarın bakalım tek umudum ege üniversitesi çevresindekilere yada kahramanlardaki tüp bebek merkezin ordaki ezcanelere bakmak yinede eşine benim adıma tşk et olurmu :1rolleyes:
rica ederim ne demek...hepimiz maddi manevi destek olmak için burada değilmiyiz...keşke yardımcı olabilseydim...eşime teşekkürünü ilettim cnım...rica ediyo o da...inşallah bulursun yarın...bulamazsan da dr una söyle başka bi iğne yazsın sana...hadi rast gelsin nasipcim...
nasipcim nasılsın uzun zamandır yoktun sen geldin ama ben yoktum malesef
mervecim 2 nasılsın
kızlaaar çok sağolun ama kesin değil yani, tekrar test yaptım ilk testten daha da silik çıktı,yani hamile olmayabilirm. o yüzden erken sevinmek için, zaten bi kaç damle pembe leke vardı günlükpedimde.. insallah bebişlerim bana tutunuyordur. ya düşük falan lekesiysee off kızlar karıştım ben iyice. ne olur dua ediin yarın tekrar sabah erkenden test yapcaam. allahım ne olur meleklerimi bana veeer bu sefeer
kızlar geçmişi okudumda benim 2 ay geçiyo bazen kürtajdan sonra hep 45 gün- 2 ay öle oldu doktor yardımıyla oldu son olan hatta. Doktora söledim ben pcolu olduğum için olabilir dedi. Bu pazar günü de test yapcam malum 50. gün oluyo ona göre hareket edeceğim aslında ctesi doktora gidecektim ama işlerimiz var diye çalışacağız o yüzden kaldı. Bende arayıp doktoru hafta arası gidim diyorum bakalım aşırı şekilde belim ağrıyo anlamadım iyice dengem bozuldu.
Dr görüştüm merve illede o ilaç bakalım pınar istanbuldan araştıracak inş buluruz da günlük kargoyla yollayabilir
nasılsın mervecim
ya siz bu kalplerin altındaki yazıyı nasıl yazdınız
evet canım bide uyku sorunumuz var gece uyuyamıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?