günaydın kıslar dün iyi kaynatmışsınız pınarcım inş. hamişsindir canım kızlar benim göğüslerim şişmişti ya dünden beri inmeye başladı sanırım adet olacam kıslar hayırlısı bakalım
kızlaaar slm. dün nisanın testinin silik çıktığını duyunca heyecandan bugün test yaptım. benim dondurulmuşlarla oldu transferim ama olsun deneyim dedim. çok silik bi çizgi var ama varla yok arası ve umutlanmamalıyım sanırım. ama içim kıpır kıpır yaa, sizdeki silik çizgiler de varla yok arası bişey miydi? daha 9. günüm bugün ay aklım karmakarışıkk kızlar yorum bekliyorumm
beyza sen ne alemdesin kahve demişin enson varmı şimdi birşey?
Pınarcım ancak bakabildim canım çok sevindim senin adına inşallah bebeciklerin seninledir canım sakın sıkılma 11. gün test yaptığında dahada net çıkacak göreceksin o çift çizgiyi canım. Allah yardımcın olsun beklemek zordur sanırım. Bende pcoluyum pınarcım biliyosun sen bana soğan kürü dene dedin ama o 15 gün boyunca yapılıyormuş ve hergün taze kaynatıp içiliyormuş ben çalıştığım için bana zor görünüyor kokarım işyerinde adt olamadım bende 48. günüm . Olayım doktora gideceğim. Tekrar tebrik ederim hayatım inşallah korkuların yersizdir ve bebeklerini taşımaya başlamışındır cnm.
Kızlar hepiniz iyisinizdir sanırım öpüyorum sizi.
iyiyiz valla sehercim...bebişimle evimizde oturuyoz...biz biraz erken çıktık izne..zorunlu nedenlerden dolayı...sen de iyisin okuduğum kadarıyla...allah bozmasın inşallah...
elbette tam kesin değil canım ama yine de hamişş olmasaydın o silik çizgi hiççıkmazdı canım..ben 2. gecikme günümde yaptığım halde çok silik çıkmıştı...yani senin bu kadar erkenden silik çıkması bile bi işaret...inşallah meleklerin içindedir ve sana tutunuyordur...bugünler çok önemli canım...sakın bi iş yapma...yat ve bebeklerini düşün...herşey çok güzel olacak inan...
hay allah asyecim..insan olamadığı zaman da sıkıntıya düşer...ol bari de kurtul dimi..50 gün de çokmuş yaa...hayırlısı canım..bakalım dr ne diyecek...en kısa zaman da sen de diğer bütün güzel anne adaylarımız da bebişlerine kavuşacak inşallah..rabbim çook büyük...
pınarım 3 melek bırden gelıyor desene ne kadar çokkkkkkk sevındım su gece yarısı bır bılsen ayyy benım belım agrıyo ya doguracam mı yoksa :)
günaydın kıslar dün iyi kaynatmışsınız pınarcım inş. hamişsindir canım kızlar benim göğüslerim şişmişti ya dünden beri inmeye başladı sanırım adet olacam kıslar hayırlısı bakalım
huuuu gece kuşlarıı sizi günaydınn tabi hepiniz gece yarılarına kadar oturursanız kalkamazsınız:))
pınarrrrrrrrrrrrrr hadiiiiiiiiiiiii yap hemen gellllllllllllll meraktan çatlıcam inşallahhh hayatımmmm tutmuştur meleklerinn..
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkeze
pınarım inş hamişsindir canım
nasipçim dün doktorumu aramışken iğneni sordum o iğne or bulunur onun yerine başka iğne yazsın dedi burdan bulup kargoyla göndersem dedim soğuk durması gerek iğnenin dedi
emelim canım ay merak ettim ya ne doğurması acaba doğurdunmu ay biraz zaman geçsin cepten msj atıcam
sinem ocak yaramadı ama şubat bize yarar inşallah pınarcım açılışı yapar ve ondan sonra teker teker hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazarız..
canıımmm çok sevindim hadi hayırlısı inş hamişsin...
DUR KIZIM BİZİ DE HEYECANLANDIRACAKSIN ŞİMDİpınarım 3 melek bırden gelıyor desene ne kadar çokkkkkkk sevındım su gece yarısı bır bılsen ayyy benım belım agrıyo ya doguracam mı yoksa :)
GÜNAYDIN MERVECİM YOK KIZ NE UYUMASI DR TUTTURDU O İĞNEYİ SOKAKLARA DÖKÜLECEM YİNE VALLA BACAĞI KIRIK KÖPEK GİBİ GEZİYORUM :roflol:huuuu gece kuşlarıı sizi günaydınn tabi hepiniz gece yarılarına kadar oturursanız kalkamazsınız:))
pınarrrrrrrrrrrrrr hadiiiiiiiiiiiii yap hemen gellllllllllllll meraktan çatlıcam inşallahhh hayatımmmm tutmuştur meleklerinn..
SORDUM HAYATIM BUZ İÇİNDE GÜNLÜK KARGOYLA GÖNDERİLEBİLİYORMUŞGünaydın kızlar hayırlı cumalar herkeze
pınarım inş hamişsindir canım
nasipçim dün doktorumu aramışken iğneni sordum o iğne or bulunur onun yerine başka iğne yazsın dedi burdan bulup kargoyla göndersem dedim soğuk durması gerek iğnenin dedi
emelim canım ay merak ettim ya ne doğurması acaba doğurdunmu ay biraz zaman geçsin cepten msj atıcam
dur bakalım canım kırmızılar gelmeden ne bu umutsuzlukkötükedihüsoben bugün hasta olacam galiba günaydın aslı merviş nerdesiniz kıslar
inşallahhhhhhsinem ocak yaramadı ama şubat bize yarar inşallah pınarcım açılışı yapar ve ondan sonra teker teker hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazarız..
ya bendee zaman çabuukkk geçsinnn yumurtlama günüm gelsinnnn sonra hemen regl günüm gelsin ve olmayımmmmmmm hamiş olayımmmm istiyorummmmmmmmsırnaşık şey
pınarrrrrrrrrrrrrr kızzzz biliyorsun hiç çıkar mı hamiş olmasan o silik çizgi:))))))))) hamilemmmmmmm tebrik ederimmmmmmm..ya kan testi yaptırsan nolur..
aa bul kız çabuk kabloyu koy pınar merak ettim..
Nasip doktoru arasanda başka bir iğne yazsa yada olmasan olmuyor mu ne biçim iğneymiş yaa..sinem sen hangisinden oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?