Umudumuz Umut olsun

cnm dur bakalım olmazsada buay doktor dedi ya çok büyüdü diye ondan deriz cnm napalım

sinem ocak yaramadı ama şubat bize yarar inşallah pınarcım açılışı yapar ve ondan sonra teker teker hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazarız..

ya bendee zaman çabuukkk geçsinnn yumurtlama günüm gelsinnnn sonra hemen regl günüm gelsin ve olmayımmmmmmm hamiş olayımmmm istiyorummmmmmmmsırnaşık şey

canıımmm çok sevindim hadi hayırlısı inş hamişsin...

mervişim benim şubatta şansım yok bitanem kocam şubatın 15de yurt dışına gidecek bian önce adet olim bari belki 15 ne kadar tuttururum belki erken yumurtluyorum ya o yüzden marttada kaçıracaz galiba

anladımm sinemcim ozaman kart yiceksende hemen yemeni diliyorum yada bebişinn gelmiş olsun cnmm..regl ile hamilelik belirtileri karışıyor genelde

inş yemez hamiş olursun sinemcim ay emelim nasıl acaba
ya bugün çok sıkıcı bir gün hiç iş yok ve işyerindede kimse yok fabrikamız artık cumarı çalışmıyor bizde ofis olduğumuz için hiç işimiz yok sıkıldım vallah

pınarım 3 melek bırden gelıyor desene ne kadar çokkkkkkk sevındım su gece yarısı bır bılsen ayyy benım belım agrıyo ya doguracam mı yoksa :)

sinem ocak yaramadı ama şubat bize yarar inşallah pınarcım açılışı yapar ve ondan sonra teker teker hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazarız..

canıımmm çok sevindim hadi hayırlısı inş hamişsin...

Günaydın kızlaaar. iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederiim.. YİNE SİLİK ÇIKTI TESSST, HAMİLE MİYİM NEYİİMMdelikafadulden:teytey:laelaelaelaelae

inş. pınarım hamişsindir canım bende hemen adet olmayı istiyorum kıslar 9. yada 10. günde yumurtam olgunlaşıyo kocam gitmeden tututurursak çok güzel olur yaaaa allah hayırlısını versin yinede

pınarrrrrrrrrrrrrr kızzzz biliyorsun hiç çıkar mı hamiş olmasan o silik çizgi:))))))))) hamilemmmmmmm tebrik ederimmmmmmm..ya kan testi yaptırsan nolur..

GÜNAYDIN KIZLAR

pınarım 3 melek bırden gelıyor desene ne kadar çokkkkkkk sevındım su gece yarısı bır bılsen ayyy benım belım agrıyo ya doguracam mı yoksa :)
DUR KIZIM BİZİ DE HEYECANLANDIRACAKSIN ŞİMDİ
GÜNAYDIN MERVECİM YOK KIZ NE UYUMASI DR TUTTURDU O İĞNEYİ SOKAKLARA DÖKÜLECEM YİNE VALLA BACAĞI KIRIK KÖPEK GİBİ GEZİYORUM :roflol:
SORDUM HAYATIM BUZ İÇİNDE GÜNLÜK KARGOYLA GÖNDERİLEBİLİYORMUŞ
ben bugün hasta olacam galiba günaydın aslı merviş nerdesiniz kıslar
dur bakalım canım kırmızılar gelmeden ne bu umutsuzlukkötükedihüso
inşallahhhhhh
ya bendee zaman çabuukkk geçsinnn yumurtlama günüm gelsinnnn sonra hemen regl günüm gelsin ve olmayımmmmmmm hamiş olayımmmm istiyorummmmmmmmsırnaşık şey

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pınarrrrrrrrrrrrrr kızzzz biliyorsun hiç çıkar mı hamiş olmasan o silik çizgi:))))))))) hamilemmmmmmm tebrik ederimmmmmmm..ya kan testi yaptırsan nolur..

ya tabi orası da öle mervem ama terslik olcağı tutar 3 test de arızalı falandır ay valla acaba çizgileri mı abarttım die de düşünmüyo değilim. dru arayacağım birazdan ve yarın kan testine geleyim mi diyeceğim. testin resmini koycaktım ama ara kabloyu bulamıyoruum

herkeslere hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım pınarcım inşallah hamilesindir canım

aa bul kız çabuk kabloyu koy pınar merak ettim..
nasip doktoru arasanda başka bir iğne yazsa yada olmasan olmuyor mu ne biçim iğneymiş yaa..sinem sen hangisinden oldun ?

pınarcım kaydirigubbakcemile2 gözün aydın canım benim çok sevindim oldu bu iş hamilesinnnnnnn :lepi:kaydirigubbakcemile5 bak kardeşin rüyanda sana haber vermişti gördünmü seni teselli etmişti ben biliyodum o gün anladım anne olacağını canım hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun inşallah herşey güzel olacak. darısı başıma tüm olmayan isteyenlerin başına inşallah :CüvCüv::Saruboceq:

aa bul kız çabuk kabloyu koy pınar merak ettim..
Nasip doktoru arasanda başka bir iğne yazsa yada olmasan olmuyor mu ne biçim iğneymiş yaa..sinem sen hangisinden oldun ?

yok mervecim ya deli etti kadın beni illede o diyor mutlaka ezcanelerden birinde bulursunuz dedi

şebocum naber gülüm iyileştin mi ?

iyiyim nasip hala nezlem var ama düzeldim çok şükür çalışmaya devammmm sen nasılsın iğneyi bulamadın mı hala ? kaç gün kaldı iğne için nasip?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…