iyiyim nasip hala nezlem var ama düzeldim çok şükür çalışmaya devammmm sen nasılsın iğneyi bulamadın mı hala ? kaç gün kaldı iğne için nasip?
herkeslere hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım pınarcım inşallah hamilesindir canım
pınarcım kaydirigubbakcemile2 gözün aydın canım benim çok sevindim oldu bu iş hamilesinnnnnnn :lepi:kaydirigubbakcemile5 bak kardeşin rüyanda sana haber vermişti gördünmü seni teselli etmişti ben biliyodum o gün anladım anne olacağını canım hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun inşallah herşey güzel olacak. darısı başıma tüm olmayan isteyenlerin başına inşallah :CüvCüv::Saruboceq:
günaydın kızlar cumalarınız mübarek olsun
pınarcım tebrik ederim canım bencede hamişsinnnnnnn ne güzel allahım üçüz mü yoksa ne güzel ya:))
daha bişe yok kıslar bugün kesin gelmesi gerekiyodu canlarım ya gelecekse hemen gelsin kan testi mi yaptırsam acaba :uhm::ecrin_bebek: umarım kıslar şubat ayı uğurlu gelir hepimize
daha bişe yok kıslar bugün kesin gelmesi gerekiyodu canlarım ya gelecekse hemen gelsin kan testi mi yaptırsam acaba :uhm::ecrin_bebek: umarım kıslar şubat ayı uğurlu gelir hepimize
pınarcım bizi habersiz bırakma olurmu?
nasip hadi rastgele listemiz yavaş yavaş pembeye bulanıo inş hepsi pembe olsun..
sinem olmuş musun geldin mi wcden?
kızlar ben çıkıyorum biraz daha dolaşayım bakalım oturmakla bulunmuyor görüşürüz sonra öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?