Umudumuz Umut olsun

herkeslere hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım pınarcım inşallah hamilesindir canım

saolasın hamişim, insallah ben de hamileyimdirr. hastaneyle konişimde kan testi yaptırcam o zaman kesin belli olur

saolasın şebiiimm, inanamıyorumki hala, acaba diyorum :) hastane çok mesgul görüşemedim daha kimseylee. allah hepimizin gönlüne göre versiinn

canım ben pregnly vuruldum oda tutmadı galiba göğüslerim indi ama sızı devam ediyo hayırlısı bakalım ben wc ye gidip bakim kartı yemişmiyim olsam bian öncede çalışmalara başlardım koca yurt dışına çıkmadan

günaydın kızlar cumalarınız mübarek olsun
pınarcım tebrik ederim canım bencede hamişsinnnnnnn ne güzel allahım üçüz mü yoksa ne güzel ya:))

günaydın kızlar cumalarınız mübarek olsun
pınarcım tebrik ederim canım bencede hamişsinnnnnnn ne güzel allahım üçüz mü yoksa ne güzel ya:))

saol razişim ay allah mı söletio 3üz die yoksaam? allahım eli ayagı düzgün sağlılı hayırlı evlat versin, sona da gönlümüze göre versin insallaaah

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984
2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel )..............15.02.1978
*zeytin1007..........................06 ŞUBAT (Sinem).............25.10.1982
* raziş..................................15 ŞUBAT ( Raziye )............03.06.1984
* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

kızlar ben çıkıyorum biraz daha dolaşayım bakalım oturmakla bulunmuyor görüşürüz sonra öptüm

daha bişe yok kıslar bugün kesin gelmesi gerekiyodu canlarım ya gelecekse hemen gelsin kan testi mi yaptırsam acaba :uhm: :ecrin_bebek: umarım kıslar şubat ayı uğurlu gelir hepimize

pınarcım bizi habersiz bırakma olurmu?
nasip hadi rastgele listemiz yavaş yavaş pembeye bulanıo inş hepsi pembe olsun..
sinem olmuş musun geldin mi wcden?

daha bişe yok kıslar bugün kesin gelmesi gerekiyodu canlarım ya gelecekse hemen gelsin kan testi mi yaptırsam acaba :uhm: :ecrin_bebek: umarım kıslar şubat ayı uğurlu gelir hepimize

sen bilirsin cnm istersen yaptır doktorun ne dicek yada ona sor bize kalsa hemen yap deriz.

canım hadi insallaaah olmazsın. bekle bence bugünde. ben de tam adet günü kan testi yaptırırdım kan sonucunu almadan adet olurdum :S bence bekle insallah hamişsindir

pınarcım bizi habersiz bırakma olurmu?
nasip hadi rastgele listemiz yavaş yavaş pembeye bulanıo inş hepsi pembe olsun..
sinem olmuş musun geldin mi wcden?

tmm mervem drla konuşur konuşmaz yazarım şimdi içeri geçiyorum öptüm hepinizii

kızlar avatarım nasıl oldu amahihoyyyt çok beğendim :CüvCüv:inşallah kendi göbişimde böyle bebekle dolarda gerçeğini koyarım...

seherr kız yazmıyorsun anlatsana bakalım kızın nasıl ev hayatı nasıl?

nasipcim iğnenein adı neydi bende burdan bi baktırayım istersen canım belki buldurabiliriz

valla mervecim gece sabahlara kadar gece kuşu gibi oturuyorum sabah yattım öğleye doğru kalkıyorum biraz temizlik sonra 1 saat yürüyüş öle geçiyo pek bişey yapamıyorum ama her pazartesi temizlik günüm sil süpür arada anneme kkaçıyorum kızanıma bişiler alıyorum

oh iyi sehercim çok güzel zaten günler çabuk geçiyor bak gene geldi hafta sonu..hayırlısı ile doğum yaptığınız zamanlarda gelsin.. aslı emeli arıcaktı bak doğum diyince aklıma geldi..cuma vakti tam kızlar dualarınızda bizleride unutmayın hamişlerr özellikle siz bize dua edin:ecrin_bebek:sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerede inşallah

amin inşallah mervecim allah tüm isteyenlere nasip etsin minik kuzulardan
merve sen o kalplerin altındaki yazıyı nasıl yazıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…