Umudumuz Umut olsun

amin canım inşallah babamız ilk kız olduğunu duyunca selen dedi sonra cerenle tuana arasında kaldı ama arkadaş ceren koyunca bebişin ismini bizimki selen dedi başka bişi demedi babamız sonay anne seher kızda selen oldu :)

kıslar ben yemeğe çıkıyorum bide ben dün akşam yediğim bütün yemeği çıkardım yaa durduk yere oldu midem bulanınca anladım çıkaracağımı bugünde tansiyonum 8-6 başım falan döndü kıslar hala adet olmadım

süper olmuş fıstık inşallah sende bigün böyle kocaman karnı olan bi hamiş olcan olcaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

salı günü iğne olcakmış nasip ben hafta sonu çıkınca yolumdaki eczanelere uğrayacağım bulursam yollarım nasip

Mervem avatarın süper emele msj attım telefonla konuşamıyorum burdan inş bişey yapar olmadı siteye girer
hamişim pınarım tebrik ederim canım benim 2009 il hamişiiiiii uğurlu gelirsinde diğer kızlarda arkandan gelir inşallah

Kızlar ben geldım aslım mesaja uyandım sabah 7 ye kadar uyutmadı agrı bende sabah uyumusum vallahı yalancısı buysa normal sancı nasıl oluyo

süper olmuş fıstık inşallah sende bigün böyle kocaman karnı olan bi hamiş olcan olcaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olcazz evet tüm kalbimle inanıyorummm.....inanmak bile süpeeeeeeer...
kıslar ben geldim yemekten wc ye gidecem bakim olmuşmuyum diyeee
sinem yarın test mi yapsan acaba
Kızlar ben geldım aslım mesaja uyandım sabah 7 ye kadar uyutmadı agrı bende sabah uyumusum vallahı yalancısı buysa normal sancı nasıl oluyo
emel doktorunla görüşsene bi benim kuzeninde öle sancıları olmuştu normal kontrole gittiği gün doktor doğum başlamış dedi hemen sezeryana almıştı.

yok canım olmazsam pzts ama bugün kanda baktırmayı düşünüyorum kıslar acile gidip akşam nedersiniz daha olmadım biraz önce yine istifra ettim kıslar

yok canım olmazsam pzts ama bugün kanda baktırmayı düşünüyorum kıslar acile gidip akşam nedersiniz daha olmadım biraz önce yine istifra ettim kıslar

hakkında hayırlısı olsun güzelim umarım hamişsindir... istersen baktır hem o zaman içinde rahat eder pztye kadar beklemek zorunda kalmazsın

oooo kızlar maşallah 2009un ilk ayından bereketi yakaladık gibi inşallah allahımdan artık geriside gelir allahın izniyle
asiyecim bu arada yeni farkettim kocişin hastaymış geçmiş olsun canım

mervem dün akşamda yediklerim hepsi çıktı öğlede aynı tansiyonumda düşük çıktı akşam acile gidip kanda baktıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…