kızlar avatarım nasıl oldu amahihoyyyt çok beğendim :CüvCüv:inşallah kendi göbişimde böyle bebekle dolarda gerçeğini koyarım...
seherr kız yazmıyorsun anlatsana bakalım kızın nasıl ev hayatı nasıl?
süper olmuş fıstık inşallah sende bigün böyle kocaman karnı olan bi hamiş olcan olcaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
olcazz evet tüm kalbimle inanıyorummm.....inanmak bile süpeeeeeeer...Mervem avatarın süper emele msj attım telefonla konuşamıyorum burdan inş bişey yapar olmadı siteye girer
hamişim pınarım tebrik ederim canım benim 2009 il hamişiiiiii uğurlu gelirsinde diğer kızlarda arkandan gelir inşallah
sinem yarın test mi yapsan acabakıslar ben geldim yemekten wc ye gidecem bakim olmuşmuyum diyeee
emel doktorunla görüşsene bi benim kuzeninde öle sancıları olmuştu normal kontrole gittiği gün doktor doğum başlamış dedi hemen sezeryana almıştı.Kızlar ben geldım aslım mesaja uyandım sabah 7 ye kadar uyutmadı agrı bende sabah uyumusum vallahı yalancısı buysa normal sancı nasıl oluyo
merve benı korkutma ya annem bıle yok yanımda izmirden hala dönmedı
yok canım olmazsam pzts ama bugün kanda baktırmayı düşünüyorum kıslar acile gidip akşam nedersiniz daha olmadım biraz önce yine istifra ettim kıslar
yok canım olmazsam pzts ama bugün kanda baktırmayı düşünüyorum kıslar acile gidip akşam nedersiniz daha olmadım biraz önce yine istifra ettim kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?