Umudumuz Umut olsun

ya kıslar bilmiyorum üşütsem sabah yediğim simitte giderdi anlamadım neyse akşama öğrenirim net bulursam size sonucu yazarım canlarım

beyzam sen neyaptın canım geldimi kırmızılar canım in. yerini temizliyodur canım sen yine ağır iş filan yapma

sağol mervişim allah hayırlı evlatlar versin hepimizee :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv: hadi kıslar şubatta sıraya girelim böyle bereketli gelsin

kız merviş benim bebeiş takvimin ucuna gelmiş düşmek üzere bugün baktırimde bana şöle güzel bir takvim yaparsın artık yada aynı takvimin tarihi değişir :))

hahırlısı canım merviş nasılsın canım bebişin nasıl

iyiyim sinemcim...geçmişi okuyodum..
inşallah hamişşsindir hayatım...haber ver bize akşam merak ederiz...

kızlar...sizlerden ne haberler?..ben laptopuma kavuştum şükür...artık daha çok sizlerleyim...

inanın kızlar dün gece tüm hamişşler bebeklerine sağ salim kavuşsun bütün isteyenler de tez zamanda pınarın yaşadığı mutluluğu yaşasın diye dua ettim...tüm içtenliğimle...

aalahhhhhh kabulllllllllll etsinnnnnnn adaşım senin minnoş nasıl cinsiyet konusunda bir tahmin var mıdelikafadulden

aalahhhhhh kabulllllllllll etsinnnnnnn adaşım senin minnoş nasıl cinsiyet konusunda bir tahmin var mıdelikafadulden

amin hayatım..inşallah...minnoş iyi valla..geçen 2 kere sanki hareketini hissettim..anneme söyledim nasıl bişey olduğunu öyle olur zaten dedi..böyle nabız atışı gibi bişeydi ilk hareketi..sonraki de yine aynı yerde tek bi kere kalp atışı gibiydi...çok değişik bi duygu...rabbim hepinize yaşatsın inşallah...cinsiyeti için tam kesin bişey dememekle beraber erkek olabilir dedi..ama yine de belli olmaz..gülşeninki gibi değişebilir...şubat sonu yine gidicem dr'a..o zaman kesinleşir...sağlıklı ya şükür..daha ne ister bi anne...kız ya da erkek....hiç farketmez...

sordum hayatım sormazmıyım hiç
nasip eczacılar odasını aratsam eğer bulursam sana çatlatma iğnesini nasıl ulaştıracam canım yaaa
kargoyla hayatım
nasipcim iğnenein adı neydi bende burdan bi baktırayım istersen canım belki buldurabiliriz
pregnyl yada profasi 5000 lik
salı günü iğne olcakmış nasip ben hafta sonu çıkınca yolumdaki eczanelere uğrayacağım bulursam yollarım nasip

tamam canım sağol valla
iyi ki varsınız kızlar bu arada ben tesadüfen 1 tanesini buldum:sm_cool::sm_cool:
ama adi ezacı ancak 1 tanee verebilirim dedi ark gönderdim aynı ezcaneye yok demiş kadınklava:

nasip hangisini buldun...pregnly mi profasi mi? iki kere mi vurulcan canım...

ben anlamadım ya nası bişi bu iğne kalktıysa neden yazıyor ki doktorlar yada yerine bir ilaç geçmediyse neden verilioki acaba..ne karışık işler..

adaşımm maşallahh minnoşunaaa..kocaman oldu tabi tekmeler durur büyüdükçe..

kızlar pınar aradı beni şimdi HAMİLEYMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
sonucu 183 çıkmış

bu arada bir diğer güzel haber arkadaşım aradı iğnelerim bulundu:sm_cool::sm_cool:
heepinize ilginizden dolayı tşk ederim

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasippppppppp süper haberrrrrrrrrrrr buuuhihoyyythihoyyytpınar çoook sevinçliyim senin adına maşallahhhhhh canımcımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…