mervem dün akşamda yediklerim hepsi çıktı öğlede aynı tansiyonumda düşük çıktı akşam acile gidip kanda baktıracam
beyzam sen neyaptın canım geldimi kırmızılar canım in. yerini temizliyodur canım sen yine ağır iş filan yapma
hahırlısı canım merviş nasılsın canım bebişin nasıl
iyiyim sinemcim...geçmişi okuyodum..
inşallah hamişşsindir hayatım...haber ver bize akşam merak ederiz...
kızlar...sizlerden ne haberler?..ben laptopuma kavuştum şükür...artık daha çok sizlerleyim...
inanın kızlar dün gece tüm hamişşler bebeklerine sağ salim kavuşsun bütün isteyenler de tez zamanda pınarın yaşadığı mutluluğu yaşasın diye dua ettim...tüm içtenliğimle...
aalahhhhhh kabulllllllllll etsinnnnnnn adaşım senin minnoş nasıl cinsiyet konusunda bir tahmin var mıdelikafadulden
sinemcim sana bebek takvimi yapcamm beyzaa sanada yaparım:))))) hayırlısı
sordum hayatım sormazmıyım hiçcanımm bence sen böyle dolaşacağına şu linkten (İzmir Nöbetçi Eczane - İzmir Eczaneleri - Nobetci Eczaneler Listesi) bi bak burda izmirdeki eczane adres ve telefonları var istersen bi ara sor var mı diye ya da getirebilirler mi diye öyle git boşuna kendini yorma
kargoyla hayatımnasip eczacılar odasını aratsam eğer bulursam sana çatlatma iğnesini nasıl ulaştıracam canım yaaa
pregnyl yada profasi 5000 liknasipcim iğnenein adı neydi bende burdan bi baktırayım istersen canım belki buldurabiliriz
salı günü iğne olcakmış nasip ben hafta sonu çıkınca yolumdaki eczanelere uğrayacağım bulursam yollarım nasip
nasip hangisini buldun...pregnly mi profasi mi? iki kere mi vurulcan canım...
kızlar pınar aradı beni şimdi HAMİLEYMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
sonucu 183 çıkmış
bu arada bir diğer güzel haber arkadaşım aradı iğnelerim bulundu:sm_cool::sm_cool:
heepinize ilginizden dolayı tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?