delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasippppppppp süper haberrrrrrrrrrrr buuuhihoyyythihoyyytpınar çoook sevinçliyim senin adına maşallahhhhhh canımcımmmm...
şimdi geriye kalan yumoşlarla spermlerin buluşması
nası yani kız buluşmadılar mı zaten daha:uhm:
hadi hayırlısıııı kızzz sendede inşallahhh çıkarrrr güzel değerlerr..ay çok sevindim pınarcım kesin ikiz bebeklerin:ecrin_bebek::ecrin_bebek: bak sinem demişti dersin o yüzden erken çıktı testte canlarım darısı olmayanlara akşamada ben kan testi yaptıracam bakalım ne çıkıcak
hee bende pınardan bahsediyorsun sandım anladım şimdik:)hayır
klomeni kullanıyorum şuan o yumoşlarımı büyütecekmiş sonra bu iğneyi kullanacağım yumoşlarımı çattlatacak ve o gece koçişle
amanınnnnn pınar gözünaydın hayatım Allah tamamına erdirsin şimdiden.......diğer arkadaşlarımızada göstersin.....2009 da bebekten gözümüz açılmasın inşallah....:))
Mervem avatarın süper emele msj attım telefonla konuşamıyorum burdan inş bişey yapar olmadı siteye girer
hamişim pınarım tebrik ederim canım benim 2009 il hamişiiiiii uğurlu gelirsinde diğer kızlarda arkandan gelir inşallah
iyiyim sinemcim...geçmişi okuyodum..
inşallah hamişşsindir hayatım...haber ver bize akşam merak ederiz...
kızlar...sizlerden ne haberler?..ben laptopuma kavuştum şükür...artık daha çok sizlerleyim...
inanın kızlar dün gece tüm hamişşler bebeklerine sağ salim kavuşsun bütün isteyenler de tez zamanda pınarın yaşadığı mutluluğu yaşasın diye dua ettim...tüm içtenliğimle...
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasippppppppp süper haberrrrrrrrrrrr buuuhihoyyythihoyyytpınar çoook sevinçliyim senin adına maşallahhhhhh canımcımmmm...
ay çok sevindim pınarcım kesin ikiz bebeklerin:ecrin_bebek::ecrin_bebek: bak sinem demişti dersin o yüzden erken çıktı testte canlarım darısı olmayanlara akşamada ben kan testi yaptıracam bakalım ne çıkıcak
amanınnnnn pınar gözünaydın hayatım Allah tamamına erdirsin şimdiden.......diğer arkadaşlarımızada göstersin.....2009 da bebekten gözümüz açılmasın inşallah....:))
hihoyyythihoyyytoleyyyyyyyy pınarcım çooooooooooooooooooooook sevindim çok şükür 2009 un en güzel haberi geldi allah kucağınada almayı kısmet etsin canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
nasip sen de ilacını bulmuşsun süper sevindim
merve 2 cim sende güzel haberler vermişin inşallah oğluşunu yada kızçeni sağlıkla kucağına alırsın canımmm
allahım inşallah sinem zuzu sineminde aşılaması tutar bu gazla bide ondan güzel haber alırız hayırlısıyla inşallah
ayyyy maşallah yaa çok sevindim pınarcım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inş...
pınarcım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım gelsin ikizlrimiz
nasipim çok sevindim iğnelerini bulmana hayırlısı artık gerisi gelir
pınarcım tebrik etmiştim ilk öğrendiğim gece zaten...ama yine de kesinleşince çok sevindim...canım allah tamamına erdirsin...bebişlerini kucağına almayı nasip etsin rabbim...
nasip iğneleri bulmana sevindim canım...hadi çalışmaları aksatma...senden de güzelhaberler alalım...
pınarım canım 2009 2 bebişle açılış yapıcaz sanırım tekrar çok sevindim ama artık dikkat et kendine sakin ol tatlım hatta ağla rahatla ben öyle yapmıştım sıkma kendini allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin sana
kızlar devmı sizlerdennnnnnnnn
nasip gözün aydın
pınarım çok sevındım canım benım ben sana demıstım demı 3 tane sıpacık gelecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?