Umudumuz Umut olsun

ay çok sevindim pınarcım kesin ikiz bebeklerin :ecrin_bebek::ecrin_bebek: bak sinem demişti dersin o yüzden erken çıktı testte canlarım darısı olmayanlara akşamada ben kan testi yaptıracam bakalım ne çıkıcak

amanınnnnn pınar gözünaydın hayatım Allah tamamına erdirsin şimdiden.......diğer arkadaşlarımızada göstersin.....2009 da bebekten gözümüz açılmasın inşallah....:))

hihoyyythihoyyytoleyyyyyyyy pınarcım çooooooooooooooooooooook sevindim çok şükür 2009 un en güzel haberi geldi allah kucağınada almayı kısmet etsin canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

nasip sen de ilacını bulmuşsun süper sevindim

merve 2 cim sende güzel haberler vermişin inşallah oğluşunu yada kızçeni sağlıkla kucağına alırsın canımmm

allahım inşallah sinem zuzu sineminde aşılaması tutar bu gazla bide ondan güzel haber alırız hayırlısıyla inşallah

hadi hayırlısıııı kızzz sendede inşallahhh çıkarrrr güzel değerlerr..
hayır
klomeni kullanıyorum şuan o yumoşlarımı büyütecekmiş sonra bu iğneyi kullanacağım yumoşlarımı çattlatacak ve o gece koçişle
hee bende pınardan bahsediyorsun sandım anladım şimdik:)
amanınnnnn pınar gözünaydın hayatım Allah tamamına erdirsin şimdiden.......diğer arkadaşlarımızada göstersin.....2009 da bebekten gözümüz açılmasın inşallah....:))

aminnnnnn gülşeniiiiiiiimmmmmmmm

pınarcım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım gelsin ikizlrimiz

nasipim çok sevindim iğnelerini bulmana hayırlısı artık gerisi gelir

kızlar ben biraz uzanacağım yorgunluktan ölmek üzereyim...sinem hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz....
herkese iyi akşammlar ben girerim tekrar ama geç oluur

pınarcım tebrik etmiştim ilk öğrendiğim gece zaten...ama yine de kesinleşince çok sevindim...canım allah tamamına erdirsin...bebişlerini kucağına almayı nasip etsin rabbim...
nasip iğneleri bulmana sevindim canım...hadi çalışmaları aksatma...senden de güzelhaberler alalım...

kıslar ben birazdan çıkıcam canlarım iyi akşamlar inş. güzel haberlerle dönerim hatunlar iyi tatiller buarada

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasippppppppp süper haberrrrrrrrrrrr buuuhihoyyythihoyyytpınar çoook sevinçliyim senin adına maşallahhhhhh canımcımmmm...

ayyyy maşallah yaa çok sevindim pınarcım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inş...

pınarcım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım gelsin ikizlrimiz

nasipim çok sevindim iğnelerini bulmana hayırlısı artık gerisi gelir

GÜZEL TOPİĞİMİN EN GÜZEEL, EN ÖZEEEL ANNE VE ANNE ADAYLARII.. HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUM, RABBİME DE BUGÜNÜ YAŞATTIĞI İÇİN ŞÜKÜRLER EDİYORUM. ASIL TEST GÜNÜMDE TEKRAR TEST YAPTIRMAMI SÖYLEDİ DRUM, DEGERİN BAYAGI YÜKSEK,GÜZEL DEDİ. AMA TESTİ TEKRARLAYANA KADAR İÇİM RAHAT ETMEYECEK. ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN, ALLAH KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN, ALLAH HEPİNİZİN NE MURASI VARSA VERSİN CANLARIM, CANIM DOSTLARIIM.İYİKİ VARSINIZZ. AYLARDIR DERT HABERİ VERİYORSUM BUGÜN HAYIRLI HABERİ VERMEK O KADAR GÜZELKİ ANLATAMAM.. HALA ELLERİM TİTRİYOR İNANAMIYORUM. DARISI HEPİNİZE KIZLAAR.. HEP DUA ETTİM HEP DE EDİCEM HEPİMİZ İÇİİN.

bu arada NASİP ilacı bulmana çok sevindim aşkım, hadi sıra sizde, ben açılışı yaptım darısı sırayla sizlere çalışın bol bol:teytey:a.s.:1hug:

Pınarım canım 2009 2 bebişle açılış yapıcaz sanırım tekrar çok sevindim ama artık dikkat et kendine sakin ol tatlım hatta ağla rahatla ben öyle yapmıştım sıkma kendini allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin sana
kızlar devmı sizlerdennnnnnnnn
nasip gözün aydın

saolasın hayatım ben şuan bişi hissedemiyorum hala, gözlerim doldu ama aglayamadım, hala inanamıyorum, bi de tekrar testi iyi çıkana kadar da içim rahat etmez sanırım. Allahım hayırlısını versin. Ee bana artık bi takvim yaparızz di mii?? Kim yapcak bana takviiimm?? Belki inanmama yardımcı olur

pınarım çok sevındım canım benım ben sana demıstım demı 3 tane sıpacık gelecek sana

insallah emelcim insallah. sağlıklı olsunlar tek de olsa olur 2 de 3 de. tabe çoguldan yana isteğim ama allhım neyi layık görürse ona razıyım yeterki sağlıcakla kucağıma alayım. saolun kızlar valla iyiki varmışsınızz, hepinizi çok seviom :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…