Umudumuz Umut olsun

elacım nasıl farkına varmadın bebişin kalp atışlarınıda duydun ne güzel bi bakıyosun 2 aylık hamişsin allah olmayanlarada versin amiiiin

zeytinci hastalanınca anlamadım bişe ne ağrımoldu nede bulantım taki geçen güne kadar ama bugün gayet iyiyim ne bulantım var ne işhahımda azalma maşşallah.Doktor zaten zor olan kısmı farkında olmadan atlatmışın dedi.Kocişime söleyince tepkisi ne olcak çok hecanlıyım ya .Darısı başınıza kızlar

Ben bu ay bide haöile kalmak için göbeğimi çektirdim bağlattım meğer hamileymişim iyki bişe olmadı çok şükür.

ay hiç bilmiyorum kızlar sinemaya götürcek beni cumartesi recep iveddiğe sevgililer günü kutlayınca bende ona kel bebkler varya ondan verip bizim bebişimizde anesinin karnında filan mı desem diyorum ay ben nasıl durucam sölmeden bilmiyorum şok olucağı kesin2 aylık olduğunu duyunca

kızlar merhabalar hepinize...esmacım allah yardımcın olsun canım inş dediğin gibi pırt diye doğurcan...dualarım seninle...oleeeeyy yaaa batuş geliyo...topiğimizin ilk bebeği...allah analı babalı büyütsün inşallah.....

elacım seni de tebrik ederim...allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguyu....

biz de iyiyiz bebeğimle...dün yalnızdık babamız bodruma gitmişti...biraz korktum yine yalnızken kanamam falan olur diye ama şükür hiç bişey yok...iyiyiz...akşam bebeğim arkadaş oldu annesine...

ne zamandan beri düşünüyodunuz bebek elacım hediye paketinin içine bebek ayakkabısı ile birlikte dr.ultrasonda çektiği resmi koy

Ay öle yapayım daha iyi ayakkabının içine koyarım resmide sağol canım.benim bu ay 14.demememdi 1,5 yıllık evliyim evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım 2.ayımda düşük yaptım.14 aydır deniyorduk meğer bizim ufaklığın geleli 2 ay olmuş benide boş yere strese sokuyodu bu ayda tutmadı diye

slm merviş nasılsın canım beyza senin sesin çıkmıyo asişin normal o şimdi sadece okuyooo

iyiyiz sinemcim...kistin yokmuş oh ne güzel..hadi çatlat şu yumuşunu da gelsin bebişimiz....

sağol nicolsenin kaç aylık hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.

ben 14 haftanın içindeyim canım...inş hayatım hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimze...

selam kızlar ben geldim

öncelikle esmacım allah kurtarsın hayatım sağ sağlım kazasız belasız batuşunu kucağına almayı nasip etsin
ela senide tbr ederim hayırlısı olsun
evet gelelim benim havadislerime bende haberler süper 2 tane görünen yumoşlarım 3 tane olmuşlar 2 tanesi 16mm biri 13mm dr süper dedi hatta 1 tanesi çatlamaya bile başlamış kızım dedi bunların 3üdee tutarsa istermisin üçüz olsun deyince muayenede kahkaha koptu
artık işim allaha kaldı 2 gün boş geçme dedi ve bana progestan verdi pazartesi içmeye başla dedi kontrole ne zaman geleyim deyince bana gayet rahat günün geçince tabiiki dedi işte böyle kızlar bana dua edin....

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984
2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel )..............15.02.1978
* raziş..................................15 ŞUBAT ( Raziye )............03.06.1984
* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007............................15 Mart (Sinem).............25.10.1982
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

Sağol canım inş. hayırlısıyla hamiş kalırsın canım tez zamanda :1hug:

selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
bir cee yapıp kaçacaktım biraz nanemollayım bugün ama esmamı okudummm canımmm inşallah bir avazda kucağına alırsın batuşumuzuuuuu sağlıcakla hayırlaaaaa
elam Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alıp büyütesin inşallahhhhh:1hug:
nasipimmm herşey gönlünce olsunnnn cicimi cici bir kızın olsun inşahhhhha.s.
ve diğerleriiiiiii hepinizi öpüyoruz anacım mucuksss mucukssssssssŞenizŞeniz

ayşem kız allah mı ssöyletti kızıkaydirigubbakcemile5

nasipcim çok sevindim canım...hadi inş. ayşenin dediği gibi bi kızçe gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…