selam kızlar ben geldim
öncelikle esmacım allah kurtarsın hayatım sağ sağlım kazasız belasız batuşunu kucağına almayı nasip etsin
ela senide tbr ederim hayırlısı olsun
evet gelelim benim havadislerime bende haberler süper 2 tane görünen yumoşlarım 3 tane olmuşlar 2 tanesi 16mm biri 13mm dr süper dedi hatta 1 tanesi çatlamaya bile başlamış kızım dedi bunların 3üdee tutarsa istermisin üçüz olsun deyince muayenede kahkaha koptu
artık işim allaha kaldı 2 gün boş geçme dedi ve bana progestan verdi pazartesi içmeye başla dedi kontrole ne zaman geleyim deyince bana gayet rahat günün geçince tabiiki dedi işte böyle kızlar bana dua edin....
pınarcım tekrar tebrik ederim tatlım.zaman geçmiyo demi keseyi görmek için bende çok sabırsızlanıyorum.vede dua ediyorum boş kese filan olması diye.korkuyorum bi keseyi görsem rahatlıycam.15 inde sen görecen demi keseyi.sanada dua edecem gülüm inşallah herşey yolunda gider.
Pınarcım demiştin biliyorum da işyerinde kokarım diye denemedim ama doktor gene bana normaldir gecikmelerin derse içmeye başlayacağım bakalım
Nicole mervecim ye sen bişey olmaz sonra diyet yaparsın bebeğe iyi bak Dinlenmeyi de ihmal etme.
Ben kaçıyorum gene zaten kimse yok ama arada bakabiliyorum özlüyorum sizleri esmanın günü ne kadar kaldı ya bilen var mı hoşçakalın....
günaydın kıslar nasılsınız dün kist var mı diye çağırdı canlarım allaha şükür yokmuş adetin 10. günü çağırdı yumurtama bakmak için hayırlısı bakalım salı günü tekrar gidecem
herkese merhaba tatlı kızlar....biz kızımla çok iyiyiz ama sizden birisi için dua istiyoruz....
canım arkadaşımız esmamızın dün hafif kahve lekelenmesi vardı ve doktoru çağırmıştı....doktora gittiklerinde 1 cm açıklık başladığıni söylemiş doktoru ve nst ya bağlamış(bebeğin kalp atım durumunu gösteren ve sancı miktarını ölçen bir alet) sancısı çıkmamış dokturuda eve yollamış eğer sancı başlarsa çağırmış....şimdilik bilgim bu kadar....Allah esmamızın ve batumuzun yar ve yardımcısı olsun.....esmanın dediği gibi pırt diye doğursun inşallah.....dualarımızı eksik etmeyelim kızlar...zaten pozitif ve gülen yüzlü arkadaşımıza enerjimizi yollamaya devam edelim.....sağlıkla kalın
Ay öle yapayım daha iyi ayakkabının içine koyarım resmide sağol canım.benim bu ay 14.demememdi 1,5 yıllık evliyim evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım 2.ayımda düşük yaptım.14 aydır deniyorduk meğer bizim ufaklığın geleli 2 ay olmuş benide boş yere strese sokuyodu bu ayda tutmadı diye
nasılsınız kızlaaar, esmaamız doğum yapcak ayy, ne çabuk geçti zaman di mii? sanki dün hamile olduğunu söylemiş gibi aklımdaa
tebrik ederim alacım.a.s. allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bitanem.ayy ne güzel ya 2 aylıkken öğrenmişsin keşke bende iki aylıkken öğrenseydim ultrasonda bile kesesini göremedim bebişimin.çok heyecanlıyım zamanda geçmiyoki
kızlar esmanın selamı var herkese sabah yine lekelenmesi olmuş ve sancılar düzenli sıklıklarla geliyormuş....akşama hastaneye gidecekler eşinle....arkadaşımıza bol bol dua edelim...batumuz bu akşam gelebilir kısmetse.....allah yar ve yardımcısı olsun.............
kızlar esmanın selamı var herkese sabah yine lekelenmesi olmuş ve sancılar düzenli sıklıklarla geliyormuş....akşama hastaneye gidecekler eşinle....arkadaşımıza bol bol dua edelim...batumuz bu akşam gelebilir kısmetse.....allah yar ve yardımcısı olsun.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?