Umudumuz Umut olsun

hadi hayırlısı yaaa inş bu ay tutar hepimizin ohhhh ne güzel

ela selam hoşgeldin ben şebnem tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
nasip hadi rastgele işi bitir bu ay :)

nasibim benim 7 mart canım tarihim haberlerin iyi olmasına çok sevindim canım inş. güzel hamiş haberleri alırız bu ya çok hamiş çıkıcak topikten

sağol şebnemcim.Evt kızlar inş.Birbirimize uğur getiririz bol hamişli bir ay olur inş.

valla geçmio zaman off off. hayır ayın 25inde çağırdı beni 7 haftalık olacağız o zamana allahın izniyle. sen ne zaman çagırdı? siz kaç haftalık oldunuz? kötü düşünme kese inşallah dolu çıkacak iyi düşünelim iyi olsun arkdaşımm

dene kız valla, programa çıkan kadınlar var arıyolar ve soğan kullandım bu ay hamile kaldım diyolar bence mutlaka dena hayatım

hadi gözün aydın zeytinim tertemiz çıkmışsın, hadi stres yapma yumoşların bi sürüü olsun insallaah

canımm ESMAAAM bir nefeste doğuruver insallah sağlıcakla BATUMUZU sağlıklı doğum diliyorum hayatım, canın hiç acımaz insalaah herşey yolunda giderr. ay sanki ben doğurcak gibi oldum iyi mi kızlaaar delikafadulden

nasılsınız kızlaaar, esmaamız doğum yapcak ayy, ne çabuk geçti zaman di mii? sanki dün hamile olduğunu söylemiş gibi aklımdaa

tebrik ederim alacım.a.s. allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bitanem.ayy ne güzel ya 2 aylıkken öğrenmişsin keşke bende iki aylıkken öğrenseydim ultrasonda bile kesesini göremedim bebişimin.çok heyecanlıyım zamanda geçmiyoki

İnş hayırlısıyla kesenide kalp atışlarınıda duyarsın canım.senin nekadarlık.:sm_cool:
Ay çok hecanlıyım ya yok ben bekleyemicem buakşam sölicem kocişime kızlar.:CüvCüv:

kızlar esmanın selamı var herkese sabah yine lekelenmesi olmuş ve sancılar düzenli sıklıklarla geliyormuş....akşama hastaneye gidecekler eşinle....arkadaşımıza bol bol dua edelim...batumuz bu akşam gelebilir kısmetse.....allah yar ve yardımcısı olsun.............

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn dicek başka daha güzel bi cümle yok :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

a.slm canım sende selam söle yanında olamasakta dualarımız onunla bunuda söle.allah yardımcısı olsun.allahım ikisinide korusun inşallah.

Amin inş hayırlısıyla alır kucağına batuşu:ecrin_bebek: :Saruboceq:

amiiin....allahım tez vakitte kurtasın canım arkadaşımı...hayırlısıyla bereketiyle gelsin batuş oğlumuz...

Son düzenleme:
elacım benim henüz iki üç hafta arası çok küçük daha salı gülünü tekrar çağırdı doktorum.sende artık söyle eşine gülüm tek başına yaşama sevincini çok sevinecektir eminim benim eşim bas bas bağırmıştı duyunca mutluluktan ağladı valla.sabah bi kalktım kartonlara yazılar yazıp duvarlara asmış. aşkım sakın kendini yorma ev işlerini bnana bırak ben gelince yaparım.oturup kalkmana dikkat et bitanem filan yazmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok başka bi duygu bu ya insanın içi içine sığmıyo sen söylemeden iyi durmuşsun valla.

selam kızlarr...
esmam hayırlısıyla bı avazda kurtul inşaallah dularımız senınle canımm...bızde bırazdan doktora gıdıcez ınsallha kotu bısey cıkmaz kızlar dua edın bızede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…