Umudumuz Umut olsun

günaydın nasipcim raziş beyza nasılsınız kıslar iğneyi bulamıyorum sali günü kontrole gidecem ve vurulmam lazım büyük ihtimal canlarım bidaha baktıracam eczanelere salıya kadar vaktim var hayırlısı bakalım nasipcim güzel haberlerle gel emoş aslım sizler nasılsınız ayşem seni unutmam artık :))

canım yok şimdi eczacılar odasını aradım inş. bulurlar zaten onlar bulamazsa ben hiç bulamam canım yaaa inş. salıya kadar bulurum

günaydın kızlarrrrr
herkese rast gele diyorum. nasip kolay gelsin, asiyecim ama bi kaç aydır böyle nasıl normal oluyo anlamadım ki bunu düzüne koymak için bişiler yapması gerekmiyo mu doktorun. sinem sanada kolay gelsin canım hemen bulursun inşallah.
beyza bu işin bence bilinmiş prosesleri var belki ama tuttumu her türlü tutuyo anacım geçen emelin arkadaşının eşinin sperm sayısı 2milyon civarındaymış ve tüp den başka çare yokmuş kız doğal yolla hamile kalmış. iki farklı doktorun röportajını okumuştum aynı soruyu iki doktora soruyolar biri diyoki belli günlerde yani yumurtlama gününde hamile kalınabilir diyor öteki yüzde doksan öyle belki ama yüzde onu yumurtlama harici regl hemen sonrası veya reg olmaya bi kaç gün kala hamile kalabiliyo bunun açıklaması yok . yüzdeleri tam hatırlamıyorum ama oluyo işte elbette yazdıkların doğrudur ve bunları kaale almak gerekiyo ama tatlı tesadüflerin bizleri bulması gerekiyo galiba bunun içinde enerjimizin moralimizin düzgün stressiz olmamız gerekiyo ha bide nasıl yapcaksak aklımızda bu olmadan yaşamayalıyız nasıl becereceksek

herkese merhaba tatlı kızlar....biz kızımla çok iyiyiz ama sizden birisi için dua istiyoruz....
canım arkadaşımız esmamızın dün hafif kahve lekelenmesi vardı ve doktoru çağırmıştı....doktora gittiklerinde 1 cm açıklık başladığıni söylemiş doktoru ve nst ya bağlamış(bebeğin kalp atım durumunu gösteren ve sancı miktarını ölçen bir alet) sancısı çıkmamış dokturuda eve yollamış eğer sancı başlarsa çağırmış....şimdilik bilgim bu kadar....Allah esmamızın ve batumuzun yar ve yardımcısı olsun.....esmanın dediği gibi pırt diye doğursun inşallah.....dualarımızı eksik etmeyelim kızlar...zaten pozitif ve gülen yüzlü arkadaşımıza enerjimizi yollamaya devam edelim.....sağlıkla kalın

allahım hayırlısıyla bir avazda kurtarsın canım arkadaşımı ay çok heyecanlandım ve duygulandım gözlerim yaşardı allah yardımcısı olsun esmanın batuşun tüm bekleyenlerine de allah sabır versin batu geliyo batu :teytey::teytey:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool:a.s.

ayy allahım ne güzel batuş geliyor allahım sağsalim ikisinide kurtarsın inşallah zaman nasıl geçti ya ne güzelhihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek::Saruboceq:

kıslar buldum 1500 3 tane bide 5000 1 tane adanadan gelecek akşama yedekte kalsın bulunmuyo çünkü hayırlısı bakalım valla 5000 vurulurum ilk eğer tutarsa diğerini birine hediye edecem öyle adak yaptım kendimcee inş. tuttururuz buay allah hayırlısını versin tombiş bebişler versin mis kokulu

asiş nasılsın kaçak göçek giriyosun bırakamıyosun topiği değil mi bende öyle bağımlılık yaptı valla

merhaba kızlar nasılsınız
valla öle sinemcim arada bakıp kapatıyorum hemen bazen tam size yazıyorum yollayacam yanıma biri geliyo kapatıyorum yazdıklarımda gidiyor.
esmacımla bütün dualarım Allah ım yardımcısı olsun inşallah rahat bi şekilde doğurur

Neyse kızlar kaçtım gene öprüm sizi

kızlar bugün soktora gittim mide bulantısı şikayetinden ve hamileymişim hemde 2 aylık doktor hamilesin diyince uçtum havalara birde 2 aylık deyince anlatamam.geçen ay üstüne görmüşüm

Allah esmanın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doğurmasını nasip etsin inş

ela seni de tebrik ederim canım ne güzel ya demi bir anda bide bakmışsın 2 aylık hamişşş

sormayın kızlar şok oldum okadar nettiki ultrasyonda.doktorda aynısını dedi.Çok şükür rabbime.Allah herkeze hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin içindede bana

aslında kanamam oldu lekelemme tarzında değildi yani normal kan geldi tek fark 4 gün sürdü ama kanamam olduğu için hiç aklıma bile gelmedi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…