Umudumuz Umut olsun

ya ela sen göbeğimi çektirdim dedin ya çeken kadın anlamadı mı hamiş olduğunu genelde anlıyolar bende çektirmiştim ve ay hem klomen kullanmıştım hangisinden hamiş kaldım bilmiyorum ama kürtaj oldum sonra tabiii

selam kızlarr...
esmam hayırlısıyla bı avazda kurtul inşaallah dularımız senınle canımm...bızde bırazdan doktora gıdıcez ınsallha kotu bısey cıkmaz kızlar dua edın bızede

nazmiyecim inşallah herşey yolundadır bitanem.gelince bize yaz bebişinde sende sorunsuz ve sağlıklı gelin inşallah canım.

kapıyı açıcam atlıcam boynuna hamileyim dicem kızlar.bişe demdi göbeğin düşmüş dedi çekti.iyki bişe olmadı canım.

inşallah sorunsuz bişekilde doğurur dualarım onunla canım.bu arada sen nasılsın yeni anne adayı

saolasın canım iyiyim, sen nasılsın? bebiş nası 3 haftalıkmış sanırım seninki haftayua da görülmeyebilir biliosun di mi? beni dr 25ine çağırdı

kapıyı açıcam atlıcam boynuna hamileyim dicem kızlar.bişe demdi göbeğin düşmüş dedi çekti.iyki bişe olmadı canım.

canım hayırlı olsun tebrik ediyorum, sağlıcakla büyüt insallah

canlarım ben çıkıyorum 17,30 da bitiyor benim mesai.Yarın görüşürüz artık.Öptüm hepinizi.Ay çok hecanlıyım kocişime sölicem .görüşürüz.

biliyorum canım bende diyorumki kendi kendime küçük olduğu için görünmüyosa doktor beni neden çağırdıki? inşallah görürüm.pınarcım çok güzel duygu demi ben bazen hala inanamıyorum rüya görüyo gibi hissediyorum kendimi.keseyi görsem inancamda.onuda göremedik bi türlü:çok üzgünüm:

canım haftaya gittiğinde inş görürsün ama görünmezse de üzülme çünkü 4 hafta bitmeden kese görünmezkii. benim 4. hafta ama dr bakmadı görünmez diye. 7. haftada hem kalp atışlarını hem keseleri görcez inşş. dediğim gibi görünmezseüzülme çünkü daha erken bunun için

kızlaaarrrr....esmamız hayırlısıyla aldı batuşunu kucağına....ikisi de iyi sanırım...allahım ne mutlu bize..topiğimizin ilk bebişi sağlıcakla doğdu....çok şükür....

EN BÜYÜK GEBEMİZ ESMAMIZ VE ARTIK EN BÜYÜK ANNEMİZ ESMAMIZ VE BİRİCİK OĞLUMUZ BATUHANA ALLAHTAN UZUN ÖMÜR,SAĞLIK VE YUVALARINDA BİR ÖMÜR BOYU MUTLU BİR YAŞAM DİLİYORUM.......RABBİM YANLARINDA OLSUN,İSTEKLERİ HER DAİM OLSUN,,,,,BATUHAN ANNE BABA KIYMETİ BİLEN,BAŞARILI,ANNESİ GİBİ ÖZÜ SÖZÜ BİR EVLAT OLSUN İNŞALLAH......YA RAB SEN CAN VERDİĞİN MELEĞİNİ DAİMA KORU..........

doğum oldumu diye merakla geldim topiğe.canım benim çok sevindim ya.ne mutlu sana bebişini kucağına almışsın allahım sizi nazarlardan korusun sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.bitanem benim gözün aydın aslıcım.

oleeeyyy :sm_cool::dance: doğum oldumu diye bi heyecanla girdim topiğe.canım benim ne mutlu sana bebişini almışsın kucağına allahım sizi nazarlardan korusunyavrunuzla sizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürl versin bitanem:Saruboceq: çok sevindim aslıcım gözün aydın canım :1hug:a.s.

CANIM ESMAM, bebeğin hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun insallaaah. darısı bizlereee :) tebrik ediyorum ESMAAAM..

esmacım hayırlı uğurlu olsun bebeğin allah nazardan saklasın canıma.s.a.s.a.s.hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv: evet sırayla diğer hamişlere de nasip etsin canlarım bizede hamiş kalmayı tabi

günaydın kıslar nasılsınız ela kocana nasıl söyledin yaa tepkisi nasıl oldu canım çok sevinmiştir şaşırmıştır kesin adetine az kalan var mı kıslarrrr

hoşgeldinnn damadımmm sağlıkla mutlulukla huzurla geldinn evine .. allahım senin gülen yüzünü hiç eksik etmesinn.. annecin,babacından ayırmasın.gelişini heyecanla bekledik zaman zaman kaygılandık hüzünlendik şükürler olsun bugüne..dünürümmm seni çok sevdiğimii bil...akşamdan beri okadar mutluyum ki uçup yanına gelmeyi çok istiyorum... güle güle büyüt dünürümm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…