merve normal sekerım yıyecen hemde çokkkkkkkkkk
ne bılım kız aklıma geldı tanalar
demek bebiş istiyor canım karnı acıkıyordur tombiş olur belki fındığın
hepinize teker teker teşekkür ediyorum canlarım benim. sonunda allahım dualarımı kabul etti insallah bundan sonra sağlıklı sıhatli bir gebelik geçirip sağlıklı bir bebeği kucağıma alırım.1 olsun hiç farketmez ama kızlar bana 2iz geliyor hislerim öyle söylüyor hala. hayırlısı olsun. darısı sizlere kızlar allah sizlerin de yüzlerini güldürsün gönlünüze göre versin. hamişlerimize sağlıklı doğum, anne aday adaylarımıza sağlıklı bebişler versin tezz zamanda allahımm. amiin. hepinizi öpüyorum kızlar ilaçlarımı içip duşa girmem lazım akşam kayınvaldemlere yemeğe gitcezz de biraz bakım yapayım kendime
hayatım bende 1 tane 5000lik pregnyl fazlalık var gerçi dr beklet elinde dedi ama sanırım 3. pakette gerek kalmadan hamiş kalırım o zaman yollarım haytım sanagünaydın kıslar nasılsınız canlarım ben iyiyim klomene başladım ben dün kocam şubatın 20 de gidecek galiba o zamana tuturmam lazım kıslar dr. arkadaşım görüşecek bu sefer erken gidecem çatlatma iğnemi de şimdiden aramaya başlasam iyi olur
tamam hayatım dr dönüşü yazarımnasipcim günaydın benim adet tarihim 7 mart listeye yazıver sana zahmet canım
hadi hayırlısı pınarcımgünaydın kızlaaar, bugün tekrar test günüm birazdan çıkıcam bana dua edin degerlerim katlanmış olsun. öpüyorum hepinizi mucukkss
slm kızlaaarr. kesin hamileyiimmmmdelikafadulden:dance::içelim:: ama sanırım tek bebiş geliyor çünkü degerim gerektiği gibi katlanmış yanbi fazlalık yok 1079 15. gün degerim.. olsun tek olsun sağlıklı olsun kızlaar ayy, darısı sizlere ve tüm isteyenlereee.bugün 4+5 günlüğüz şubat 25te ultrason için çağırdı allahımm zaman nası geçeceeek?? hepinizi çook öpüyorum bana her zaman destek oldunuz allah ne muradınız varsa versin kızlar sizleri çook seviyoruumm:1hug::1hug::asigim:
kızlar dün bi biyologla konuştum da aşılama da görev almış dediki ilişki sonrası 20 dk ayaklarınızı indirmeyin spermler dışarı hemen çıkmasın, ayrıca yumurtadan çıkan yumoşlar karşılarında hemen spermi bulmalıymış yoksa yaklaşık 2-3 saat içinde rahme düşüyormuş ondan sonra da döllenme ihtimali kalmıyormuş.
Spermler 72 saat yaşayabiliyormuş yumurtlama günlerinde 2 günde bir ilişki öneriliyormuş fazlasında spermlerin kalitesi azalıyormuş ama 5 günü de geçirmemek gerekiyormuş çünkü 5 gün ilişki olmazsa spermler hızını kaybediyormuş bunlara da dikkat edelim bu ay bebişlerimiz gelsiiiiin inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?