Umudumuz Umut olsun

pınarcım olsun canım biz çok sevindik amannnnbir olsun bizim olsun canım Allah analı babalı büyütsün.

Semracım canım adet olunca gidicem doktora ilaca başlayacaz bakalım yumurtalıkları hareketlendirmek için ama olamadım işte neyse tam 2 ay olacak ctesi doktora gidicem olmazsam.
Şebnemim doktora sorsam ne olur daha önce sordum normal dedi. Hasta ol gel dedi bekliyorum işte.
Bu arada doktor iyi bişey demezse yani işime yarar bişey soğan suyunu deneyeceğim belki iyi gelir.
Kaçak ayşecim de gelmiş oğluşuyla iyiyim ayşecim de işte hasta olamadım stres var o kadar

Öptüm sizi ben kaçtım

kızlar bugün hep oturdum kasıklarım ve belim ağrıyo...ben biraz yatayım...eşim de yok bu gece korkuyorum zaten geçen seferden...allaha emanetiz kuzumla...hadi şimdilik öptük hepinizi...akşam yine gelirim....

bol şans diliyorum ZEYTİNcim, dualarım seninle. ben de çok öptüm kendine ii baak mucukss

ye kız MERVE bebiş acıkıyodur tombiş olsun bişi olmaz sağlıklı olsunda. sonra boğum boğum ayaklarını ısırırız işte annesiii. HADİ UZAN DA DİNLEN BAKALIM ÖPÜYORUMM

ASİŞİM ben sana dene demiştim kaç kere şu soğan kürünü. eger hamiş kalmasaydım ben de kullanacaktım tadı kötü ama ne yapalım bebişler gelsin yeterkii

Kızlar hepinize iyi akşamlar öpüyorum görüşürz mucukksss:1hug:

pınarcım tekrar tebrik ederim tatlım.zaman geçmiyo demi keseyi görmek için bende çok sabırsızlanıyorum.vede dua ediyorum boş kese filan olması diye.korkuyorum bi keseyi görsem rahatlıycam.15 inde sen görecen demi keseyi.sanada dua edecem gülüm inşallah herşey yolunda gider.

Pınarcım demiştin biliyorum da işyerinde kokarım diye denemedim ama doktor gene bana normaldir gecikmelerin derse içmeye başlayacağım bakalım

Nicole mervecim ye sen bişey olmaz sonra diyet yaparsın bebeğe iyi bak Dinlenmeyi de ihmal etme.

Ben kaçıyorum gene zaten kimse yok ama arada bakabiliyorum özlüyorum sizleri esmanın günü ne kadar kaldı ya bilen var mı hoşçakalın....

günaydın kıslar nasılsınız dün kist var mı diye çağırdı canlarım allaha şükür yokmuş adetin 10. günü çağırdı yumurtama bakmak için hayırlısı bakalım salı günü tekrar gidecem

günayydınn kızlarrrrr.. pınarcıımm tekrar tebrik ederimmmm tek olsun bizim olsun canım hakkında hayırlısı canımmmmm..

asiyecim bakalım doktor ne dicek böle olmaman sıkıntıda verir sana ilaç vermiosa sende doğal ilaçlara başvur cnm

sinem oh çok şükür kist olmaması süper olmuşş gelsinnn bebişlerrr

Günaydın Kızlar
ben bugün erkenciyim çünkü dr gideceğim malum bugün benim için büyük gün bakalım artık ne olacak dönüşte uğrarım topiğe dün giremedim çünkü dün biliyorsunuz milli maç vardı oğluşum koçişim ve kankimle maça gittik bir türlü fırsat bulamadım
neyse ben kaçıyorum görüşürüz benim için dua edin ne olur öpüyorum sizi

hayatım bende 1 tane 5000lik pregnyl fazlalık var gerçi dr beklet elinde dedi ama sanırım 3. pakette gerek kalmadan hamiş kalırım o zaman yollarım haytım sana
nasipcim günaydın benim adet tarihim 7 mart listeye yazıver sana zahmet canım
tamam hayatım dr dönüşü yazarım
günaydın kızlaaar, bugün tekrar test günüm birazdan çıkıcam bana dua edin degerlerim katlanmış olsun. öpüyorum hepinizi mucukkss
hadi hayırlısı pınarcım

tbr ederim gülüm ama sana söylemiştim ters birşey olmayacak diye

kızlar dün bi biyologla konuştum da aşılama da görev almış dediki ilişki sonrası 20 dk ayaklarınızı indirmeyin spermler dışarı hemen çıkmasın, ayrıca yumurtadan çıkan yumoşlar karşılarında hemen spermi bulmalıymış yoksa yaklaşık 2-3 saat içinde rahme düşüyormuş ondan sonra da döllenme ihtimali kalmıyormuş.
Spermler 72 saat yaşayabiliyormuş yumurtlama günlerinde 2 günde bir ilişki öneriliyormuş fazlasında spermlerin kalitesi azalıyormuş ama 5 günü de geçirmemek gerekiyormuş çünkü 5 gün ilişki olmazsa spermler hızını kaybediyormuş bunlara da dikkat edelim bu ay bebişlerimiz gelsiiiiin inşşş

valla cnm 48 saati geçirdiğim an yumuşla sperm buluşmuyor en sağlamı günaşırı ama biz bu ay yumurtlama günlerinde hergünü denedik bakalım sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…