bizde haberler bıraz kotu kızlar kaşıntım için bugun baska bı doktora gıdıcez..kendı doktorum pazartesı hastaneye yatırıyo..suyum azalmıs rıske atamayız dedı...serum takvıyesı yapıcam dedı gene((((
sonrasındada mart ortasına dogru sezeryanla alıcam dedı...hayırlısıyla saglıkla bı dogsaydı..canım cok sıkkın kızlar ya
bizde haberler bıraz kotu kızlar kaşıntım için bugun baska bı doktora gıdıcez..kendı doktorum pazartesı hastaneye yatırıyo..suyum azalmıs rıske atamayız dedı...serum takvıyesı yapıcam dedı gene((((
sonrasındada mart ortasına dogru sezeryanla alıcam dedı...hayırlısıyla saglıkla bı dogsaydı..canım cok sıkkın kızlar ya
valla raziyecim devam ama nereye kadar devam bilmiyorumm artıkk kaydirigubbakcemile3
canım nazmiyem sıkma canını bak kızında üzülür ozman senin kızın birazcık nazlı o yüzden canım allah yardımcınız olsun bitanem dualarımız seninle sağlıklı bir şekilde kucağına alıp mis kokulu kızını koklayacaksın allahımın izniyle:teselli:bizde haberler bıraz kotu kızlar kaşıntım için bugun baska bı doktora gıdıcez..kendı doktorum pazartesı hastaneye yatırıyo..suyum azalmıs rıske atamayız dedı...serum takvıyesı yapıcam dedı gene((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?