Umudumuz Umut olsun

günaydın kızlar

ay çok sevindim esma doğum yapmışşş batuşta iyiymiş ne güzell Allahım en kısa ve hayırlı zamanda bizlerede nasip yarabbi

bu arada herkesin cuması mübarek olsun duaların kabul olduğu anlardan biri olan ezanla sela arası herkes birbiri için dua etsin

inşallahh yarabbimm dualarımızı kabul etsin beyzacımmm.. benim regl günüme daha 11 gün var göz açıp kapasam gelse ogün keşkemm buay elimden geldiğince sıkı çalıştımm olmadı ovulasyon testi paklıcak beni:))

günaydın hanımlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bu mübarek gün hayırlara vesile olsun a.s umutlarını bekleyenler umutlarına kavuşsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar esmaya çok sevındım allah analı babalı buyutsun ya benım esma ıle aramda 15 gun vardı bendemı doguracam yoksadelikafaduldendelikafadulden

ESMAM ÇOK TEBRİK EDERİM CANIM ALLAHIM SİZİ KORUSUN GÜZEL ALLAHIM SAĞSALİM KURTARDIĞI İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN BATUŞUMUZA HAYIRLI SAĞLIKLI ANNE BABASIYLA UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH CANIM BENİM hihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek:a.s.:sm_cool:
Herkese günaydın kızlar cumalarınız mübarek dualarınız kabul olsun inşallah evet sinemcim günü azalan ben varımkaydirigubbakcemile3

bizde haberler bıraz kotu kızlar kaşıntım için bugun baska bı doktora gıdıcez..kendı doktorum pazartesı hastaneye yatırıyo..suyum azalmıs rıske atamayız dedı...serum takvıyesı yapıcam dedı gene((((
sonrasındada mart ortasına dogru sezeryanla alıcam dedı...hayırlısıyla saglıkla bı dogsaydı..canım cok sıkkın kızlar ya

nazmiyecim cnmm inşallah sıkma canını bak 34 haftadasın 4hafta sonra zaten sezeryan
zamanın hayırlısı ile alcan inşallah

Günaydın kızlar hayırlı cumalar dilerim
esmacım canım batuşun gelmiş artık kucağındaymış Allah ım kurtarmış seni artık bebeğinle uzun ömür sağlık versin sana. Çok mutlu oldum iyi haberini alınca Allah diğer hamile arkadaşlarımıza da kolaylıklar ve rahat doğumlar versin inşallah..hihoyyythihoyyyt:dance::teytey::sm_cool:

Nazmiyem tatlım Allah yardımcın olacaktır sonuçta doktor kontrolundesin merak etme hayırlısı ile doğurcan tontişi. Dualarımız sizinle cnm

inşallah emelcim sende pırt diye doğurursun inşallah sağlıkla hayatım
nasipcim yumoşlarına maşallah canım benim minik kızın bu ay :CüvCüv:karnına gelecek inşallah
nazmiyecim hoşgeldin canım günaydın nasıl oldu kaşıntın dr. gittin mi canım:1hug:
rahel emelcim nasılsın canım ameliyatın nasıl geçti canım inşallah herşey yolundadır allah yardımcın olsun bitanem:Saruboceq:
ayşecim sen de iyisin inşallah oğluş arada yoruyor sanırım olsun tek sağlıklı olsunda yorsun napalım
sinemcim hadi bakalım yumoşların kocişin gitmeden büyür çatlar canım sonradelikafadulden bebişin gelir canım:CüvCüv::CüvCüv:
gülşencim idilinle iyisiniz dimi canım
sehercim hadi annenin yanına git canım bir cee de bize
asiyecim c.tesi dr. gideceksin dimi hayırlı haberlerle gel canım
pınarcım minik keselerini minik pıtpıtları hayırlısıyla duy canım
elacım kocişine yaptınmı bakalım süpriz
mervecim 11 günün kalmış çalışmalara devam dimi

Günaydın kızlar....Esmacın tebrik ederim Allah hayırlı ömürler versin bebişine...Darısı hepimizin başına inş.Kızlar eşime dün söledim şok oldu sarılıp ağladık birbirimize.Çok mütiş bir duygu Rabbim hepinize nasip etsin.Dualarım hepinize canlarım.Camanın mubarek olsun göbişler bebkle dolsun :)

canım benim pozitif düşünmeye çalış herşey güzel olacak böyle inan sağlıkla bebişini kucağına alacaksın inş dualarımız seninle...

valla raziyecim devam ama nereye kadar devam bilmiyorumm artıkk kaydirigubbakcemile3

çiftçizgiyi görene kadar canım:CüvCüv:
bu arada rüyamda test yapmış oluyorum çift çizgi çıkıyordu allahım rüyalarıma giriyor ama sonuç hüsran oluyor her defasında hayırlısı olsun kızlar bakalım yarın günüm:Saruboceq:

canım nazmiyem sıkma canını bak kızında üzülür ozman senin kızın birazcık nazlı o yüzden canım allah yardımcınız olsun bitanem dualarımız seninle sağlıklı bir şekilde kucağına alıp mis kokulu kızını koklayacaksın allahımın izniyle:teselli:a.s.

Aman emel heycanlanma canım allah hayırlısını versin kıslar biraz işim vardı şimdi yazmaya vakit buldum

canım arkadaşım esmacım doğum haberini aldığımda mutluluktan göz yaşlarına boğuldum allah analı babalı büyütsün arkadaşım batucum size hayırlı evlat olsun sağlıkla mutlulukla yuvanızı süslesin hep birlikte mutlu bi hayatınız olsun seni çok seviyoruz arkadaşım gözünüz aydınnnnnnn hihoyyythihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:kaydirigubbakcemile5

nazmiyecim sanada çok geçmiş olsun allaha emanet olun inşallah bugünler geçecek mutlu günler gelecek canım. moralini iyi tutmaya çalış zor biliyorum ama lütfen aklına kötü şeyler getirme emi. dualarımız seninle ve tüm hamişlerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…