Umudumuz Umut olsun

beyzacım doğum gününnnn kutluu olsunnn nice yaşlara inşallah bebeğinle bir sonraki yaşını kutlarsınn canımmmmmm.

beyzacım bugün doğum günün mü canım? nice mutlu senelere...inşallah yeni yaşın sana pamuk gibi mis kokulu bi melek getirsin....

inşallah mervecim bende çok isterim süpriz olmasını ama nasip artık
beyzacım doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice güzel yıllara bebişlerinle beraber geçirmenle canım

minik bir melek 9 ay durduğu o cennet gibi köşeden ayrılıp ilk kez gerçek dünyaya gözlerini açtıı ilk kez kendisini seven o elin kendisiyle konuşan o yumuşak sesin kendisi için endişelenen dualar eden o esrarengiz kişinin gerçek varlığını gördü ilk kez açıktı ve olağanüstü bir ziyafetle karşılaştıı ilk kez karnı ağırdıı altında bir tuhaflık hissetti apar topar temizlediler onu ve ilk gecesini geçirdi annesinin yanındaaaaa güneş ilk kez batuşumuzun üstüne doğduuuuu ve esmammm canımmm ilk kez kucakladı oğlunu kokusunu aldııı meleğinin Allahım onları hiç ayırmasın tüm güzellikler onların olsun yaşamları boyunca mutluluk hep yanlarında keder onlara uzak olsun inşallahhhhhhh darısı hepimizin başına kızlarrrrr bu mübarek günde tüm dualar kabul olsun herşey gönlünüzce olsun inşallahhhh hayırlı cumalar hepinizeeeeeee

nazmiyemmmm oklava geliyor bak kızın çok iyi annesi tamam bazı sorunlar olabilir ama çaresi var dimiiii kızını sağlıcakla kucağına alacaksın hayırla sağlıkla büyüteceksin inşallahhh inan bunaa
beyzam doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun seneye 3 kişi olasın bebişini koklayasın inşallah canımmmm:1hug:
ve diğerleriiiii hepinizi tek tek saymıyorum siz kendinizi biliyorsunuz zatennnnnnn öpüldünüz anacım mucuksss mucuksssŞenizŞeniz

tünaydın kızlaar, sabaha kadar uyuyamadım, şimdi uyandım. uyku düzenim yine bozuldu sanırım. nasılsınız bakalım biraz baktım geçmişee şölee..

nazmiyecim allah yardımcın olacaktır canım üzülme hayırlısı neyse o olsun canını sıkma olur mu??
ela yeni anne nasılsın bakalım? nasıl söyledin eşine?
emeeliim, aay az kaldı kız bebişinin gelmesiinee, heyecan ne durumdaa??
ayseeem ortalarda yoksun sanırım yinee.
nasipiiiim iğneyi oldun mu kız dün? haftasonu bolca çalışmanız gerekcek hihi gelsin bebişleeeer
şeebiim, aslıım,sinemimm,zeytinim,resemamm.... ayy uykuluyum arada unuttuklarım var ne olur kızmayın canlarım benim. nasılsınız bakalımm?kahvaltı hazırlıyorum ben

slm pınar nasılsın canım ayşe gelmiş gitmiş umarım herkes iyidir arada bakıyorum yazılarınıza canlarım

slm pınar nasılsın canım ayşe gelmiş gitmiş umarım herkes iyidir arada bakıyorum yazılarınıza canlarım

bu aralar herkes yogun sanırm, ben de kahvaltı ettim, mutfagı toparladım, ablamla telde çene çaldım geldim.. evimi bi görsen varya.. ortalıktakileri toparlıyorumki eşim gelince yerleri süpürcek, azcık temizlik yapcak ona kolaylık olsun diye canım. sen nasılsın nasıl gidiyor?bu arada ismin neydi

pınarım ismim sinem hamişken cep telf çok konuşma canım ok öptm radyasyon yayıyo ya uyurkende başka odaya koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…