Umudumuz Umut olsun

nazmiye canını sıkma hayırlısıyla bebişine kavuşursun inş. canım şeboo beyza raziş lahana bebek merhaba demiyecek misin

valla benimde canım çalışmak istemiyo yorgun hissediyom kendimi neyseki bugün cuma yarın tatil kıslar az kaldı 6 saat sonra tatil başlıyoooo

nazmiyecim geçmiş olsun.üzülme bitanem bebişini sağ sağlim kucağına alacaksın inşallah.allahım sizi korusun.:Saruboceq:

ama işten şikateçi değilim allah herkesi işinde muaffak etsin işsiz o kadar çok insan varki allah gördüğümüzden geri koymasın arkadaşlar hayırlı evlatlar versin cümlemizee amin

amin sinemcim doğru sölüyosun işsiz çok insan var.halimize şükür etmek lazım.bu arada çocuk nasibiyle gelir der ya büyüklerimiz öle olacak galiba.benim bebeğim kendi gelmeden nasibi geldi gibieşimle dün ani bir karar aldık. dükkan açacaz inşllah allah izin verirse bakalım.herkez için herşeyin hayırlısını versin allahım. :Saruboceq:

afiyet olsun herkese bende yemeğe çıkıcam ve bugün buranın pazarı olduğu için pazara çıkıcam kocişimi bekliyorum hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

esmacım batumuzu aldı kucağına...allahım düşündükçe içimi bi sevinç kaplıyo...artık yüzünü görüyo..pamuk yanaklarını öpüyo kokluyo...emziriyo...allahım bütün hamişşlere bu duyguyu yaşat rabbim...ve bebişlerinin gelmesini özlemle bekleyen tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda hamişş olmayı nasip et...bu cuma saatinin hürmetine yaa rabbim...

nazmiyecim bozma moralini..bak sende esma gibi alcan prensesini kucağına..iyi düşün iyi olacak...kızını da üzme...allah hepimizin yanında canım unutma...

raziyecim canım hadi inş...bu ay yap bi süpriz bize de kocişine de...

kızlar emelin dünkü operasyonu iyi geçmiş...annesinde dinleniyo...merak etmeyin...inş en kısa zamanda aramıza dönecek...bebişle dönsün inşallaaaahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…