Umudumuz Umut olsun

pınarcıımm yapma boşver kız tadını çıkarr hamiş olmak nası güzel duygu dimi canımm benim çok sevindim senin için..sen 25nde ikiz mi değil mi öğrencen bense hamiş miyim onu öğrencem dua et banada olur mu?
çok öpüyorum ii akşamlarr

pınarım ismim sinem hamişken cep telf çok konuşma canım ok öptm radyasyon yayıyo ya uyurkende başka odaya koy,

haklısın canım daha dikkatli olurum bundan sonra :)teşekkür ederim hatırlattığın için sinemcim biliyordum ama inanki aklıma bile gelmedi

canım benim dualarım sizinle insallah sırayla hepiniz burdan hamiş haberlerinizi vereceksiniz, listemiz tamamen pespembee olacaaak. allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin hepimizee bi an önceeee. ay çok heyecanlıyım 12 gün kaldı off off. hadi güzel düşünelim güzel olsun insallaaah. çok öpüyorum kızlar duşa giriyorum iyi akşamlar iyi hafta sonları canlarım benimmm:asigim::1hug:

biz geldikkkkkkkkk:lepi:
kontrolümüz çok güzel geçti oğluşum çok iyiymiş teyzeleriiiiiii doktorum boncuğunu da gösterdiii-o öyle diyooo- kesin oğlan yaniiiii alperenim geliyorrrrr

kontrolümüz çok güzel geçti oğluşum çok iyiymiş teyzeleriiiiiii doktorum boncuğunu da gösterdiii-o öyle diyooo- kesin oğlan yaniiiii alperenim geliyorrrrr

canım benimmm sevincini paylaşıyorum birtaneem, çok sevindim 41 kere maşallaaah nazar degmez insallaaah:dance: darısı bizim kontrolümüzee aşkım

ayşecim sen de ne var ne yok onu mu okuyosun...nasılsın...ben dr a gittim bugün..bebişimi gördüm yine...şükürler olsun..iyi sağlıklı..pıt pıt atıyo kalbi miniğimin...dr yine erkek gibi dedi ama tam kesin 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi...45 gün rapor yazdı yine...şimdilik benden bu kadar....

ay canım benim yaa, ne çok seviniyorum güzel haberler alıncaa, çok sevindim bebişinin iyi olmasınaa 41 kere maşallaaah nazar degmez insallaaah darısı bizim başımızaaa:) ben de bi görseydim :Saruboceq:

maşallah alperenimize....ne güzel sen kesin diyebiliyosun...gerçi benim daha çok erken ama merak ediyorum napiiim...kesin deseydi yaaa...neyse 2 hafta daha beklicez artık...

canım benimmm sevincini paylaşıyorum birtaneem, çok sevindim 41 kere maşallaaah nazar degmez insallaaah:dance: darısı bizim kontrolümüzee aşkım
inşallah canımmm sende görürsün bebişlerini o ekranda kıpır kıpırrrr ay çok güzel duygu ya Mevlam hepinize yaşatsın inşallah kızlarrrrrr hamişliği de anneliği deeeee kucağınız boş kalmasın inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımm maşallah diyelimm oğluşumuzaaaaa o kalbi hep pıt pıt atsın inşallahhhhhhh

ay canım benim yaa, ne çok seviniyorum güzel haberler alıncaa, çok sevindim bebişinin iyi olmasınaa 41 kere maşallaaah nazar degmez insallaaah darısı bizim başımızaaa:) ben de bi görseydim :Saruboceq:

görceksin hayatım...bak ben 14 hafta oldum bile...zaman geçmiyo gibi geliyo ama aslında biz ilk anneliğin heyecanından zamanı geçiremiyoruz...hele bi de bizim gibi kendini görünce ultrasonda her dakka gidip görmek isteyeceksin...inş allah herkese yaşaysın rabbim....

günaydın kızlarr eee biz tabi maaalesef cumartesileri de çalıştığımız için erkenden burdayım

maşallah Alperimizee

senin bebişine de maşallah canımm umarım gönlünce olur sağlıklı ve hayırlı

ooo maşallah sübanallah alperenimize boncuğunuda gördünüzkaydirigubbakcemile3 demek oh ne güzel allahım sağsalim gebelik ve kucağına almayı gösterdin canım
topicte oğlanlar çoğalıyor desenize maşallah sübanallah olsun oğlan kız rabbim sağlık versinde o pıt pıt atan minik kalbi inşallah birgün bende duyarım:Saruboceq:

günaydın beyzacım bende bugün biraz çalışacağım öğleye kadar yalnız değilsin yanikaydirigubbakcemile5

:)) ne güzel yazmışsın bebişinle diye yaaa birden kendimi hamiş moduna soktum inş Allah o güzel günleride hepimize gösterir.

olacak bitanem o günlerde gelecek allahım sizlerede nasip edecek dualarım kabul olacak içten söledim bu lafı inşallah içime doğmuştur en kısa zamanda anne olursun canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu sabah mavi bulutları avucuna...mutluluklarını gönlüne...burdaki tüm teyzelerinin ve kendi sevgimi usulca kalbine bırakıyorum...en güzel günler senin ve annenle babanın olsun ..aramıza hoşgeldin küçük bebek...
esmacım sanada çok geçmiş olsun hayatım ve tebrik ederim

kızlar esmaya çok sevındım allah analı babalı buyutsun ya benım esma ıle aramda 15 gun vardı bendemı doguracam n
zamanın gelince allah seni ve diğer hamişlerimizi de kurtarsın inşallah
nazmiyecim moral bozmak yok hayatım birşeycik olmayacak allahın izniyle sağsağlım kucağına alacaksın sende inşallah
sağol raziyecim inşallah kız allah mı söyletiyor size kız diye
sağolunn hepinize çoooook teşekkür ediyorumm umarım dualarımız kabul oluur şu mübarek cuma gününde
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun.
oldum pınarım hayırlısı bakalım artık elimden geldiğince çalıştım yazıldıysa zaten tutar

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
rasema.......................................(........)................????

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* raziş..................................15 ŞUBAT ( Raziye )............03.06.1984
* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007...........................07 Mart (Sinem).............25.10.1982
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel.............................................. ( Emel )..............15.02.1978

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…