pınarım ismim sinem hamişken cep telf çok konuşma canım ok öptm radyasyon yayıyo ya uyurkende başka odaya koy,
pınarcıımm yapma boşver kız tadını çıkarr hamiş olmak nası güzel duygu dimi canımm benim çok sevindim senin için..sen 25nde ikiz mi değil mi öğrencen bense hamiş miyim onu öğrencem dua et banada olur mu?
çok öpüyorum ii akşamlarr
biz geldikkkkkkkkk:lepi:
kontrolümüz çok güzel geçti oğluşum çok iyiymiş teyzeleriiiiiii doktorum boncuğunu da gösterdiii-o öyle diyooo- kesin oğlan yaniiiii alperenim geliyorrrrr
ayşecim sen de ne var ne yok onu mu okuyosun...nasılsın...ben dr a gittim bugün..bebişimi gördüm yine...şükürler olsun..iyi sağlıklı..pıt pıt atıyo kalbi miniğimin...dr yine erkek gibi dedi ama tam kesin 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi...45 gün rapor yazdı yine...şimdilik benden bu kadar....
kontrolümüz çok güzel geçti oğluşum çok iyiymiş teyzeleriiiiiii doktorum boncuğunu da gösterdiii-o öyle diyooo- kesin oğlan yaniiiii alperenim geliyorrrrr
inşallah canımmm sende görürsün bebişlerini o ekranda kıpır kıpırrrr ay çok güzel duygu ya Mevlam hepinize yaşatsın inşallah kızlarrrrrr hamişliği de anneliği deeeee kucağınız boş kalmasın inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım benimmm sevincini paylaşıyorum birtaneem, çok sevindim 41 kere maşallaaah nazar degmez insallaaah:dance: darısı bizim kontrolümüzee aşkım
ayşecim sen de ne var ne yok onu mu okuyosun...nasılsın...ben dr a gittim bugün..bebişimi gördüm yine...şükürler olsun..iyi sağlıklı..pıt pıt atıyo kalbi miniğimin...dr yine erkek gibi dedi ama tam kesin 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi...45 gün rapor yazdı yine...şimdilik benden bu kadar....
ay canım benim yaa, ne çok seviniyorum güzel haberler alıncaa, çok sevindim bebişinin iyi olmasınaa 41 kere maşallaaah nazar degmez insallaaahdarısı bizim başımızaaa:) ben de bi görseydim :Saruboceq:
ooo maşallah sübanallahbiz geldikkkkkkkkk:lepi:
topicte oğlanlar çoğalıyor desenize maşallah sübanallahayşecim sen de ne var ne yok onu mu okuyosun...nasılsın...ben dr a gittim bugün..bebişimi gördüm yine...şükürler olsun..iyi sağlıklı..pıt pıt atıyo kalbi miniğimin...dr yine erkek gibi dedi ama tam kesin 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi...45 gün rapor yazdı yine...şimdilik benden bu kadar....
günaydın kızlarr eee biz tabi maaalesef cumartesileri de çalıştığımız için erkenden burdayım
maşallah Alperimizee
senin bebişine de maşallah canımm umarım gönlünce olur sağlıklı ve hayırlı
:)) ne güzel yazmışsın bebişinle diye yaaa birden kendimi hamiş moduna soktum inş Allah o güzel günleride hepimize gösterir.
bu sabah mavi bulutları avucuna...mutluluklarını gönlüne...burdaki tüm teyzelerinin ve kendi sevgimi usulca kalbine bırakıyorum...en güzel günler senin ve annenle babanın olsun ..aramıza hoşgeldin küçük bebek...EN BÜYÜK GEBEMİZ ESMAMIZ VE ARTIK EN BÜYÜK ANNEMİZ ESMAMIZ VE BİRİCİK OĞLUMUZ BATUHANA ALLAHTAN UZUN ÖMÜR,SAĞLIK VE YUVALARINDA BİR ÖMÜR BOYU MUTLU BİR YAŞAM DİLİYORUM.......RABBİM YANLARINDA OLSUN,İSTEKLERİ HER DAİM OLSUN,,,,,BATUHAN ANNE BABA KIYMETİ BİLEN,BAŞARILI,ANNESİ GİBİ ÖZÜ SÖZÜ BİR EVLAT OLSUN İNŞALLAH......YA RAB SEN CAN VERDİĞİN MELEĞİNİ DAİMA KORU........:
zamanın gelince allah seni ve diğer hamişlerimizi de kurtarsın inşallahkızlar esmaya çok sevındım allah analı babalı buyutsun ya benım esma ıle aramda 15 gun vardı bendemı doguracam n
nazmiyecim moral bozmak yok hayatım birşeycik olmayacak allahın izniyle sağsağlım kucağına alacaksın sende inşallahbizde haberler bıraz kotu kızlar kaşıntım için bugun baska bı doktora gıdıcez..kendı doktorum pazartesı hastaneye yatırıyo..suyum azalmıs rıske atamayız dedı...serum takvıyesı yapıcam dedı gene((((
sonrasındada mart ortasına dogru sezeryanla alıcam dedı...hayırlısıyla saglıkla bı dogsaydı..canım cok sıkkın kızlar ya
sağol raziyecim inşallah kız allah mı söyletiyor size kız diyeinşallah emelcim sende pırt diyedoğurursun inşallah sağlıkla hayatım
nasipcim yumoşlarına maşallahcanım benim minik kızın bu ay ::karnına gelecek inşallah
nazmiyecim hoşgeldin canım günaydın nasıl oldu kaşıntın dr. gittin mi canım:
rahel emelcim nasılsın canım ameliyatın nasıl geçti canım inşallah herşey yolundadır allah yardımcın olsun bitanem:
ayşecim sen de iyisin inşallah oğluş arada yoruyor sanırım olsun tek sağlıklı olsundayorsun napalım
sinemcim hadi bakalım yumoşların kocişin gitmeden büyür çatlar canım sonradelikafadulden bebişin gelir canım:CüvCüv::CüvCüv:
gülşencim idilinle iyisiniz dimi canım
sehercim hadi annenin yanına git canım bir cee de bize
asiyecim c.tesi dr. gideceksin dimi hayırlı haberlerle gel canım
pınarcım minik keselerini minik pıtpıtları hayırlısıyla duy canım
elacım kocişine yaptınmı bakalım süpriz
mervecim 11 günün kalmış çalışmalara devam dimi
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun.sağolunn hepinize çoooook teşekkür ediyorumm umarım dualarımız kabul oluur şu mübarek cuma gününde
oldum pınarım hayırlısı bakalım artık elimden geldiğince çalıştım yazıldıysa zaten tutartünaydın kızlaar, sabaha kadar uyuyamadım, şimdi uyandım. uyku düzenim yine bozuldu sanırım. nasılsınız bakalım biraz baktım geçmişee şölee..
nazmiyecim allah yardımcın olacaktır canım üzülme hayırlısı neyse o olsun canını sıkma olur mu??
ela yeni anne nasılsın bakalım? nasıl söyledin eşine?
emeeliim, aay az kaldı kız bebişinin gelmesiinee, heyecan ne durumdaa??
ayseeem ortalarda yoksun sanırım yinee.
nasipiiiim iğneyi oldun mu kız dün? haftasonu bolca çalışmanız gerekcek hihi gelsin bebişleeeer
şeebiim, aslıım,sinemimm,zeytinim,resemamm.... ayy uykuluyum arada unuttuklarım var ne olur kızmayın canlarım benim. nasılsınız bakalımm?kahvaltı hazırlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?