Umudumuz Umut olsun

selam kızlar nasılsınız kusura bakmayın giremedim valla bayadır mide bulantılarımdan dolayı başım dertte valla gripi atlattık bu başladı napalım katlanıyor okadar bekledik
esmacım hayırlı olsun allahım seni bebegini korusun
emelcim ve nazmiyecim allahım sizleride kurtarsın bebeişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin
pınarcım yanlış görmedim deme hamilesin çok sevindim allahım saglık sıhat versin ne kadarlıksın
hepinizi çok öpüyorum arka sayfaları okuyamıyorum iyi oldukça yazmaya çalışıcam bayyy kendinizi iyi bakın bebiş leri olanlar bebeişlerede baksın..

günaydın kıslar nasılsınız bugün pzts. sendromunu yaşıyorummm nasip iğneni vuruldunmu canım beyza senin çalışmalar nasıl gidiyo benim yarın yumurta takibim var kıslar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canlarım

kızlar hava tekrar soğudu bikaçgün önce sıcacıktı yağmur sıcağıymış demekki yağsın yağmur kuraklık olmasınnn soğukta olmasın ay yağmurlu hava uyuması ne güzel oluyo pzts. bu hafta çok yoğun geçecek bize denetlememiz var kızlar 14001 çevre denetlemesi bide salı günü toplantı var dr. dan sonra bide toplantı çek eğer çok yazamazsam merak etmeyin ama okurum yazdıklarınızı calarım

aaaaaaaaa benim ticker ne olmuş öyle....adaşım nerdesin...bana acil takvim gerek....niye böyle oldu ki...ama galiba biçok kişinin bozuldu takvimi...

adaşımm ayy çok güzel olmuşş birden 38 haftalık oluvermişin kız zaman ne hızlı geçtikaydirigubbakcemile3 neydi senin sat cnm?

günaydınnn kızlar hayırlı haftalar olsun bol bebekli geçsinn inşallahhh hadi kızlarr şubatta patlama olsun inşallah

hayatım valla ne güzel olurdu öyle olsa...esmam gibi pırt diye doğururdum hemen :)))
benim sat 9 kasım...sen yaparsan sevinirim ama bana nerden yapıldığını bi yazsana canım...belki bi ihtimal anlarım nasıl yapılıyo :)))))))

Günaydın kızlar ben geldim kusura bakmayın haber veremedim cumartesi günü çıktım hastaneden çarşamba akşamı saat 10da sancıyla gittim meğer idrar yollarımdan intihap kapmışım onu anlayana kadar doğpurucam sandım hep doğum haneye bile girdim nstye bağladılar felan sonra saat 12de neden sancım olduğu anlaşıldı ve yatışımı yaptılar serum taktılar iğneler felan çok şükür bugün iyim varmı gelişme yeni hamiş felan henüz geçmişi okuyamadım işlerimi toparlayayım anca okucam

geçmiş olsun aslıcım dikkat et kendine de bebişine de...evde misin şimdi? işe başladınmı yine?

aslım canım geçmıs olsun sana vallahı cumartesı aradım senı ama telefona ulasamadım merak ettım dunde arayamadım nasılsın sımdı

günaydın kızlar özledim sizi :)

aslıcımm çook geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et tuvaletin gelince de tutma sakın ve bol bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…