Umudumuz Umut olsun

amiiiin canım inş tüm isteyenlerin bebişleri olsun...

bizde çalışmalara başladık artık sistemli bi şekilde devam etmeyi düşünüyorum :))

itina ile bebek yapılır :)

Merve vallahı gece allaha sukur ıyı uyuyyorum ama sabah erken kalkıyorum bugun bırde mısafırım var poça yapıyorum bırde kızlar ya ben göbek delıgımı goremıyom artık bunu esma dedıydı boyle olanlar en geç 15 gun ıçınde doguruyormus göbegım asagı ındı yanı

hayırlısıyla doğur inş sen de canım...er geç doğmayacak mı oğluşun..ne güzel işte erkenden alırsın kucağına mis kokulunu....

kızlar dün gece 2:30 da yattım sabahta 7:30 da kalktım...sersem gibiyim...biraz uyumaya gidiyorum...kendime geleyim gene gelicem....

ancak okudum geldim ela tebrik ederim canım allah sağlıklı hamişlikler versin
ayşecim ve mervişim maşallah oğullarınıza
ESMACIM CANIM OĞLUNLA SAĞLIKLI BİR HAYAT GEÇİRMENİ DİLİYORUM BATUŞUM HOŞ GELDİN AY ÇOK MUTLU OLDUM TATLIM SENİN ADINA

Günaydın kızlar bol hamişli haftalar size.

Aslıcım geçmişe bakamaım ama geçmiş olsun
kendimden haber verim dedim. Adet olmayalı bugün 59. gün oldu. Doktoru aradım duphaston diye bi ilaç var onu kullan adet ol gel dedi. Onu alıp başlayacağım haberniz olsun dedim. Öptüm sizi. ben mecburen kaçıyorum öğlen kaçamak girmeye çalışırım öptüm

günaydın kızlar aslıcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
feyzacım sana da geçmiş olsun canım gribi atlatmana sevindim
emelcim hadi bakalım sıra sende allah kurtarsın canım pırt diye doğuruver canım
gülşen nazmiye seher emel bu arada emelden haber alan varmı nasıl oldu acaba şebo ayşe pınar nerdesiniz
semracım nası gidiyor canım
beyzacım hadi baklaım ovulasyon testleriyle yakalayacaksın inşallah bebişini
asiyecim inşallah ilaçların etkisini hemen görürsün ve miniğini bulursun canım
merve2cim sabah kuşum uyuyamamışsınız iyisiniz dimi
sinemcim hadi bakalım yumoşların hayırlısıyla büyüyüp çatlasınlar ve karşılaşsınlar
mervecim devammı çalışmalara :)
bu arada kızlar ben kartı yeim hemde dün kocişimin doğum gününde (( hayırlısı olsun

yok canım ben pes ettim 21.günüm artık buayda geçti bakalım 8 gün kaldı olmadı hemen ovulasyon testi siparişi vercem inşallahh..
canım sanada geçmiş olsun ama önünüzde ameliyat var onu atlatın bakalım ozaman gelir bebeğin inşallah

razişim sana yazacaktım asiş yazmışım inş. operasyondan sonra bebişin gelecek canım günaydın ela nasılsın canım

inşallah canım
evet ameliyat için işlerimizi halletmeye çalışıyoruz ki rahat dinlensin kocişim o kadar çok istiyorum ki hamiş olmayı rabbim inşallah bizede güler:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…