günaydın kızlar özledim sizi :)
aslıcımm çook geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et tuvaletin gelince de tutma sakın ve bol bol su iç
günaydın kıslar nasılsınız bugün pzts. sendromunu yaşıyorummm nasip iğneni vuruldunmu canım beyza senin çalışmalar nasıl gidiyo benim yarın yumurta takibim var kıslar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canlarım
Merve vallahı gece allaha sukur ıyı uyuyyorum ama sabah erken kalkıyorum bugun bırde mısafırım var poça yapıyorum bırde kızlar ya ben göbek delıgımı goremıyom artık bunu esma dedıydı boyle olanlar en geç 15 gun ıçınde doguruyormus göbegım asagı ındı yanı
günaydın canım...başladın mı ovülasyon testine....
günaydın kızlar aslıcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
feyzacım sana da geçmiş olsun canım gribi atlatmana sevindim
emelcim hadi bakalım sıra sende allah kurtarsın canım pırt diye doğuruver canım
gülşen nazmiye seher emel bu arada emelden haber alan varmı nasıl oldu acaba şebo ayşe pınar nerdesiniz
semracım nası gidiyor canım
beyzacım hadi baklaım ovulasyon testleriyle yakalayacaksın inşallah bebişini
asiyecim inşallah ilaçların etkisini hemen görürsün ve miniğini bulursun canım
merve2cim sabah kuşum uyuyamamışsınız iyisiniz dimi
sinemcim hadi bakalım yumoşların hayırlısıyla büyüyüp çatlasınlar ve karşılaşsınlar
mervecim devammı çalışmalara :)
bu arada kızlar ben kartı yeim hemde dün kocişimin doğum gününde(( hayırlısı olsun
yok canım ben pes ettim 21.günüm artık buayda geçti bakalım 8 gün kaldı olmadı hemen ovulasyon testi siparişi vercem inşallahh..
canım sanada geçmiş olsun ama önünüzde ameliyat var onu atlatın bakalım ozaman gelir bebeğin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?