yok canım ben pes ettim 21.günüm artık buayda geçti bakalım 8 gün kaldı olmadı hemen ovulasyon testi siparişi vercem inşallahh..
canım sanada geçmiş olsun ama önünüzde ameliyat var onu atlatın bakalım ozaman gelir bebeğin inşallah
inşallah sinemcim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık o kadar çok istiyorum olmayınca yoruluyorum üzülmekten bile yoruldum artık rabbim sabrımızı versin bebişimizide tez zaman da versin inşallah
iğneyi perşembe günü vuruldum hayatım bugünde progestana başladım bakalım dr talimatıyla tuttuysa tuttu artık kısmetimizde ne varsa ama içimden bir ses sanki bu ay başardım gibi ama tabiiki onu allah bilecekgünaydın kıslar nasılsınız bugün pzts. sendromunu yaşıyorummm nasip iğneni vuruldunmu canım beyza senin çalışmalar nasıl gidiyo benim yarın yumurta takibim var kıslar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canlarım
çok geçmiş olsun aslıcım bak dr talimatlarına harfi harfine uy ve çok su içGünaydın kızlar ben geldim kusura bakmayın haber veremedim cumartesi günü çıktım hastaneden çarşamba akşamı saat 10da sancıyla gittim meğer idrar yollarımdan intihap kapmışım onu anlayana kadar doğpurucam sandım hep doğum haneye bile girdim nstye bağladılar felan sonra saat 12de neden sancım olduğu anlaşıldı ve yatışımı yaptılar serum taktılar iğneler felan çok şükür bugün iyim varmı gelişme yeni hamiş felan henüz geçmişi okuyamadım işlerimi toparlayayım anca okucam
hadi hayırlısı emellim sen çantanı hazır tut 15 gün beklemeyebilirsin çünkü oğlanlar kızlara nazaran daha erken geliyorMerve vallahı gece allaha sukur ıyı uyuyyorum ama sabah erken kalkıyorum bugun bırde mısafırım var poça yapıyorum bırde kızlar ya ben göbek delıgımı goremıyom artık bunu esma dedıydı boyle olanlar en geç 15 gun ıçınde doguruyormus göbegım asagı ındı yanı
evet 2.çizgiyi net olacak ben kullanmıştımbaşladım canım ama henüz bişey yok heralde
ya bu arada bilen varsa bu ikinci çizgiyi net gördüğün gün mü olması lazımmış... ben o kısmı tam anlayamadım
günaydın kızlar aslıcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
feyzacım sana da geçmiş olsun canım gribi atlatmana sevindim
emelcim hadi bakalım sıra sende allah kurtarsın canım pırt diye doğuruver canım
gülşen nazmiye seher emel bu arada emelden haber alan varmı nasıl oldu acaba şebo ayşe pınar nerdesiniz
semracım nası gidiyor canım
beyzacım hadi baklaım ovulasyon testleriyle yakalayacaksın inşallah bebişini
asiyecim inşallah ilaçların etkisini hemen görürsün ve miniğini bulursun canım
merve2cim sabah kuşum uyuyamamışsınız iyisiniz dimi
sinemcim hadi bakalım yumoşların hayırlısıyla büyüyüp çatlasınlar ve karşılaşsınlar
mervecim devammı çalışmalara :)
bu arada kızlar ben kartı yeim hemde dün kocişimin doğum gününde(( hayırlısı olsun
yok canım ben pes ettim 21.günüm artık buayda geçti bakalım 8 gün kaldı olmadı hemen ovulasyon testi siparişi vercem inşallahh..
canım sanada geçmiş olsun ama önünüzde ameliyat var onu atlatın bakalım ozaman gelir bebeğin inşallah
perşembe günü vurulmuştum hayatım diyorum ya tuttuysa tuttu sıkı çalıştık bakalım zaten iğneyi vurulmadan 1 gece öncede çalıştım çünkü yumoş çatlayıp yola çıkınca onu yolda sperm karşılaması gerekiyormuşkaydirigubbakcemile3nasipcim iğneni vuruldun mu canım
NASIPCIM HAZIR ÇANTAM GERÇI ÇANTA DENMEZ ESIM DIYO TATILE MI GIDIYON VALLAHI ÇOGU SEYI ALDIRMADI 1 VALIZE DUSURDUK kaydirigubbakcemile3
Ayyyy benı heyecan bastı ya
yok kız öle değil yani buay için pes ettim:))) 21.gündeyim cnm öle düzenli çalışmıyorum manasında. ama buay olmazsa digital ovulasyon testinden alcam sağlam olsun diye inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin..
nasip sen şimdi progestan kullanmaya başladıysan kafan bir dünyadır..döner başın:))))ben öle olmuştum
emel resimdeki bebiş kim cnm ?
Günaydın kızlar
B]raziye ben nerdeyim bakayımklava: klava:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?