Umudumuz Umut olsun

inşallah sinemcim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık o kadar çok istiyorum olmayınca yoruluyorum üzülmekten bile yoruldum artık rabbim sabrımızı versin bebişimizide tez zaman da versin inşallah

aaaaaaaa olmadı şimdi ne demek pes ettim yokkk öyle pes etmek hadi bakalım yola devam nerden biliyorsun hem de gün doğmadan neler doğar...

tüm dualara amiin diyorum canım
üzülme sakın (tabi bu genelde mümkün olmuyo kendimden biliyorum) vakti zamanı var biz burda çabalıyoruz didiniyoruz belki ama bebişler dünyaya gelme zamanını bekliyo... en hayırlı zamanı

Günaydın kızlar

iğneyi perşembe günü vuruldum hayatım bugünde progestana başladım bakalım dr talimatıyla tuttuysa tuttu artık kısmetimizde ne varsa ama içimden bir ses sanki bu ay başardım gibi ama tabiiki onu allah bilecek
çok geçmiş olsun aslıcım bak dr talimatlarına harfi harfine uy ve çok su iç
hadi hayırlısı emellim sen çantanı hazır tut 15 gün beklemeyebilirsin çünkü oğlanlar kızlara nazaran daha erken geliyor
başladım canım ama henüz bişey yok heralde

ya bu arada bilen varsa bu ikinci çizgiyi net gördüğün gün mü olması lazımmış... ben o kısmı tam anlayamadım
evet 2.çizgiyi net olacak ben kullanmıştım

raziye ben nerdeyim bakayımklava:klava:

merve bu ne demek şimdi pes etmek yokklava:

NASIPCIM HAZIR ÇANTAM GERÇI ÇANTA DENMEZ ESIM DIYO TATILE MI GIDIYON VALLAHI ÇOGU SEYI ALDIRMADI 1 VALIZE DUSURDUK kaydirigubbakcemile3

nasipcim iğneni vuruldun mu canım
perşembe günü vurulmuştum hayatım diyorum ya tuttuysa tuttu sıkı çalıştık bakalım zaten iğneyi vurulmadan 1 gece öncede çalıştım çünkü yumoş çatlayıp yola çıkınca onu yolda sperm karşılaması gerekiyormuşkaydirigubbakcemile3
NASIPCIM HAZIR ÇANTAM GERÇI ÇANTA DENMEZ ESIM DIYO TATILE MI GIDIYON VALLAHI ÇOGU SEYI ALDIRMADI 1 VALIZE DUSURDUK kaydirigubbakcemile3

hayatım eşin haklı çok şey almana gerek yok kendine bir gecelik ped unutma ama onun en güzeli aslında bebek bezi pedle baş edemezsin bebeğe zıbın takımı 1 adet tulum bezi sakın kundaklama o zaman drlar bebeğin muayenesini yapmıyorlar vs

yok kız öle değil yani buay için pes ettim:))) 21.gündeyim cnm öle düzenli çalışmıyorum manasında. ama buay olmazsa digital ovulasyon testinden alcam sağlam olsun diye inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin..

nasip sen şimdi progestan kullanmaya başladıysan kafan bir dünyadır..döner başın:))))ben öle olmuştum

ha tamam o zaman şimdioldukaydirigubbakcemile3
valla merve henüz birşey yok daha ilk hapımı içtim sabah belki 3 4 taneden sonra ama hala anlamış değilim gerçi dr açıklama yapmıştı tuttuysa düşmesin diye veriyorum diye iyide tutmadıysadelikafadulden

nasip belkide tuttu bebişlerinnnnnnnnn süprizzzzz

çok tatlı bebişmiş emel inşallah sende hayırlısıyla doğum yaparsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…