Umudumuz Umut olsun

kıslar progestanda bende çok etki etmişti kafam uyuşuyo gibiydim yarın verecek büyük ihtimal canım evet tuttuysa düşmesin bebeişimiz canım allah herşeyin hayırlısnı versin kıslar

günaydın nasipcim canım yazdım sanıyordum:1shok: seni yediğim kartın üzüntüsüne:çok üzgünüm: ver canım :1hug:a.s.
üzülmek yok çalışmaya devam
nasip belkide tuttu bebişlerinnnnnnnnn süprizzzzz

çok tatlı bebişmiş emel inşallah sende hayırlısıyla doğum yaparsın cnm
bakalım artık merve hayırlısı neyse o olsun hayatım
Ay heycanlanma emelim allah bir nefeste kurtarsın canım

:Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

ayyy bende heyecanlandım yaa niye acaba içim kıpır kıpır bu ay ne güzel haberler alıcaz hepinizin durumları kafamda olumlu inşş

yalnız kızlar kasıklarımda müthiş bir ağrı var hele ilişkiye girdiğimizde sağ tarafım sanki kopuyordu sizce neden olmuştr

yalnız kızlar kasıklarımda müthiş bir ağrı var hele ilişkiye girdiğimizde sağ tarafım sanki kopuyordu sizce neden olmuştr

canımm üşütmüş olmayasın kendine çok dikkat et ayaklarını üşütme ben bi ayaklarımı üşüteyim hemen kasıklarım ağırmaya başlıyor anlıyorum yani

aslıcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine.raziyecim üzülme tatlım gelecek aya inşallah gelir bebişlerin.nasipcim inşallah bu kasık ağrısı bebişin habercisidir canım benimde iki hafta ağrımıştı.üşütme kendini ondanda olur.emelcim heyecan basmış seni inşallah bi solukta sağ sağlim doğacak bebeğin canım.mervecim asiyecim nazmiyecim sinemcim feyzacım elacım sizler nasılsınız.kızlar unuttuklarım varsa affola.

inşallah hayatım benim kızdada aynısı olmuştu üşüttüm diye dr gitmiştim hamiş olduğumu öğrendim

nasibim yarın 10. günüm inş. yumoşlar büyümüştür de çatlatma iğnemi vurulurum son sürat çalışmalara başlarım artık beyzaa sen çift çizgiyi görmedin mi canım demekki yumurtlamamışsın daha afiyet olsun kıslar hepinizeee

slm resema iyiyim canım sen nasılsın kıslar allah herkesin hakkında hayrlısını versin canlarımm bebişten ağrıyodur inş. nasip dikkat et üşütme canım geçmiş olsun

beyaz melek geçmiş olsun canım nasip çatlatma iğnesinden sonrada kasıkların ağrıyo canım benim öyle olmuştu işn. bebişler gelir yumurtana bişe dedimi dr. kaçıncı günü vuruldun iğneni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…