Umudumuz Umut olsun

yok canım görmedim daha bekliyorum sabırsızlıkla,
ama çalışmaları aksatmamak lazım yinede,
ateş takibide yapıyorum,
bu ay sıkı çalışıyorum yani...

ya bende ateşi ölçim dedim de bu ay olmadı bakalım öbür aya inş. gerek kalmaz hepimiz hamiş kalırız canlarım ama bu ay düzenli çalışıyorum kıslar hayırlısı inş.

kızlarrrr bir selam verip gidiyorum söylemesi ayıp gece uyuyamayınca gündüz kalkamadımmm kahvaltım hazır bir ceee diyeyim sonra yemeğimi yiyeyim dedimmmmm birazdan görüşürüz canlarımmmmm

ben 13.gün vuruldum hayatım evet özellikle iğneden sonra başladı zaten yumoşlar 11.gün 2 tane göründü 13. gün 3 taneye çıktılar 2 tanesi 16mm di sonradan görünen 13mm di süper dedi bunlardan müthiş umutluyum dedi dua et üçüz olmasın dedi

yok canım görmedim daha bekliyorum sabırsızlıkla,
ama çalışmaları aksatmamak lazım yinede,
ateş takibide yapıyorum,
bu ay sıkı çalışıyorum yani...

resema kaç haftalık oldun canım şimdi inş. keseyi ve kalp atışlarını görürsün canım

bende yapıyorum ateş takibi ateş ölçme kısmına hergün koyuyorum tablomukaydirigubbakcemile3 hep yüksek çıkıyor son 2gün düşüyor anlıyorum kartı yicem boşuna test yapmamış oluyorum

bende yapıyorum ateş takibi ateş ölçme kısmına hergün koyuyorum tablomukaydirigubbakcemile3 hep yüksek çıkıyor son 2gün düşüyor anlıyorum kartı yicem boşuna test yapmamış oluyorum

bende bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deniyorum canım
son üçgündür ölçüyorum (36.0 36.0 36.1) çıktı sanki ateşim düşük gibi :) çok ateşsiiizimmm :) galiba
ben okudum biraz ama sen nasıl yapıyorsun sabahları yataktan kalkmadan ölçülüyormuş bende öyle yapıyorum

evet cnm uyanır uyanmaz yerden eğilerek alıyorum dereceyi sırt üstü yatarak hemen dil altından ölçüyorum cnm kıpırdamadankaydirigubbakcemile3 bende çok ateşliyim 36,6 regl olduğum gün yumurtlayınca 36,9 37lere çıkıyorkaydirigubbakcemile3 herkesin farklı işte belli olmuyor düşüklede hamile kalanlar çook

kızlar benim karnıma acayip sancılar giriyor ayaklarım buz gibi iki kat çoraba rağmen uff niye böyle oldu ki yaa üşüttüm herhalde üşütmediysem neler oluyor acaba içimde umuyorum bebiştendir allahımm sen büyüksün sağlıklı bebek nasip et nolur yarabbimm burdaki herkesin gönlüne göre ver yarabimm..

inş bebiştir mervecim:sm_cool:

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
rasema.......................................(.... ....)................????

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007...........................07 Mart (Sinem).............25.10.1982
* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

Son düzenleme:
resema kaç haftalık oldun canım şimdi inş. keseyi ve kalp atışlarını görürsün canım

canım heçen hafta dra gitmiştim yaklaşık 2 haftalık demişti şimdi 3. haftam yarın için randevu verdi doktor ama görünmez diyo arkadaşlar bilmiyorum valla heyecanla bekliyoruz. güzel dileklerin için sağol hayatım.allahım sizlerede yaşatsın hepiniz hamiş kalın inşallah canım arkadaşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…