nasibim yarın 10. günüm inş. yumoşlar büyümüştür de çatlatma iğnemi vurulurum son sürat çalışmalara başlarım artık beyzaa sen çift çizgiyi görmedin mi canım demekki yumurtlamamışsın daha afiyet olsun kıslar hepinizeee
beyaz melek geçmiş olsun canım nasip çatlatma iğnesinden sonrada kasıkların ağrıyo canım benim öyle olmuştu işn. bebişler gelir yumurtana bişe dedimi dr. kaçıncı günü vuruldun iğneni canım
yok canım görmedim daha bekliyorum sabırsızlıkla,
ama çalışmaları aksatmamak lazım yinede,
ateş takibide yapıyorum,
bu ay sıkı çalışıyorum yani...
resema kaç haftalık oldun canım şimdi inş. keseyi ve kalp atışlarını görürsün canım
bende yapıyorum ateş takibi ateş ölçme kısmına hergün koyuyorum tablomukaydirigubbakcemile3 hep yüksek çıkıyor son 2gün düşüyor anlıyorum kartı yicem boşuna test yapmamış oluyorum
gözüm fazlasında değil allahım 1 tane bana versin diğerlerini de isteyenleremaşaallahh inş üçünden biri tutar yada kaçını istiyorsan Allah gönlüne göre verir inş
ay ikisi tutsun bari ikiz olsun canım allah hayırlısını versin ayşecim afiyet olsun
bende bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deniyorum canım
son üçgündür ölçüyorum (36.0 36.0 36.1) çıktı sanki ateşim düşük gibi :) çok ateşsiiizimmm :) galiba
ben okudum biraz ama sen nasıl yapıyorsun sabahları yataktan kalkmadan ölçülüyormuş bende öyle yapıyorum
kızlar benim karnıma acayip sancılar giriyor ayaklarım buz gibi iki kat çoraba rağmen uff niye böyle oldu ki yaa üşüttüm herhalde üşütmediysem neler oluyor acaba içimde umuyorum bebiştendir allahımm sen büyüksün sağlıklı bebek nasip et nolur yarabbimm burdaki herkesin gönlüne göre ver yarabimm..
inş bebiştir mervecim:sm_cool:
resema kaç haftalık oldun canım şimdi inş. keseyi ve kalp atışlarını görürsün canım
nasipcim beni martın 16 son kez ekler misin allahım ,inşallah son kez olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?