Umudumuz Umut olsun

ya son kez dedim çünkü son olmasını bebişimin gelmesini istiyorum artık zaten eşim ameliyat olacak üç ay sonraya kalacak hayırlısı olsun inşallah umudum nefes aldığım müddetçe olacak canım çünkü herşey rabbimin elinde

kız mervem inşallah hamilesindir hadi hayırlısı canım.benim hamilelik belirtilerim kasık ağrılarım vardı bide donuyodum okadar üşüyodumki kar yağıyodu sanki üzerime.birde canım patates salatası istemişti:) başka belirtim yoktu mide bulantısı filan.gülüm benim benim inşallahh hamilesindir.:Saruboceq::Saruboceq:

Ay cnm benim aminn allah razı olsun.. inşallah sende tez zamanda bebeğini görürsün beta hcg kaç çıkmıştı cnm senin? 1500 üzerinde olunca kese gözüküyor cnm o da yaklaşık 5 haftaya denk geliyor?

semra sen regl günün geçmeden mi gitmiştin doktora aslında 2 haftada öncesi kabul ediliyor yumurtlama öncesi yani ozaman regl günü geldiğinde 4 haftalık olmuş oluyorsun cnm

haklısın raziyem umudunu hiç kaybetme canım sabır. daha zamanı var demekki allahım hiç beklemediğin anda gönderir meleğini.bunun için anne olmak isteyen arkadaşlarıma hergün inan ellerimi açıp allaha dua ediyorum. olacak tatlım hepinizin bebişi olcak ben tam umudumu kaybettim derken oldu.birazda dinlenmek gerek.ben 1 aydır topiğe uğrayamamıştım.bebeği düşünmeye zamanım yoktu annemlere gitmiştim sonra onları alıp geldim derken kafam dağıldı.topiğe her girdiğimde üzülüyodum olmuyo diye.ama o 1 ay bana ii geldi.stres çok etkiliyo bitanem sakın stres yapma.

ayşecimmm hadi uyu bakalım güzellik uykusu olsun :))))
canımmmmm nerdeee gece sağ sol dön dur anca dalıyorum bu seferde wc ye gitmem gerekiyo malum bizimki baskı yapıyooooo sonra eşimi uyandır vs saat 8.30 9 gibi anca dalıyorum tekrardan sonrada bir uyanıyorum saat 12 gitti günün yarısııııı
ay ikisi tutsun bari ikiz olsun canım allah hayırlısını versin ayşecim afiyet olsun
sağol canımmmmmmm:1hug:
ya yemek biteli bayağı oldu da msn yle site bir türlü açılmadıııı ama diğer bütün siteler vardı ne iş anlamadımmmm:uhm:neyse bende biraz bebiş giysilerine vs baktımmmm:dance::dance:
hepinizi öpüyoruz canlarımmmm mucuksss mucuksssŞenizŞeniz

semra sen regl günün geçmeden mi gitmiştin doktora aslında 2 haftada öncesi kabul ediliyor yumurtlama öncesi yani ozaman regl günü geldiğinde 4 haftalık olmuş oluyorsun cnm

adetim 4 ay düzensinzdi gülüm anlayamadımki.ama çok değil 5 veya 6 gün ya erken ya geç oluyodum yani bu durumda adetim şu an geçmiş oluyo.kan testinde doktor 2 hafta anca oluyo dedi haftaya gel ultrasonda bakalım dedi. anlamadım valla iki haftalık bebek ultrasonda görülmüyosa beni neden çağırdıki:1no2: başka doktora gidecm moralim bozulmaya başladı ayrıca bide iltihabım varmış.bilmiyorum mervem hayılısı diyelim hayırlısı olsun.

doktor çok önemli cnm içine sinmiyor ise kesinlikle değiştir doktorunu ne iltihabı cnm idrar yolu mu sıkma canını cnm benm

evt canım benim sonunda hamileyim, 5 haftanın içerisindeyiz,senin bebiş de hayırlı olsun seninki ne kadarlık hayatım? allah sağlıklı bebişler versin tüm isteyenleeere insallaaaah

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun, insallah bu ay bebeğine kavuşursuun :)

canım çoook büyük geçmiş olsun bool boool su iç o hastalığı ancak bol su içerek atlatabilirsin. allah şifa versin canım

ay ayyy ben doğurcam sanki kızz, azcık kalmış allaaahım esirgesin, allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallaaaah

gece 12 de yattığım halde öğlen 13.30da zor kalktım
canım insallah önümüzdeki aya kırmızıların gelmez ve insallah hayırlı evlada hamiş kalırsııınnnn. umudunu yitirme kuşumm:1hug:

sağol sinemcim bende iyiyim canım.heyecanla keseyi göreceğim günü bekliyorum zamanda geçmiyokii bakalım hayırlısı.

semracım sorma, benim muayneyi haftaya ç.baya verdiler, o zamana 7 haftalık olcam nası geçecek günler bilmiyorum heyecandan duramıyorum yaa. dediğim gibi yarın kese görülemeyebilir sakın panikleme olur mu? zaten görünmezse haftaya tekrar çağırır canım benim.
bir de en son ne zaman regl olduysan o günden bugüne say, o kadarlık hamişsindir. benim ocak 9du o yüzden 5+3 olduk bugün hihoyyyt

herkeseeee slmlarr, umarım herkes iyidirr :)

kız ayseee nerelerdesin sen bakayımmmm ?? şaka yapıyorum tabi anlıyorum seni hamişlik öle bişiki ya hep uyuyosun ya hiç uyuyamıosun, allah hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler versin insallaaah. bebişin ne durumda birtanem, yerimizee sev onu

Merveeemm, hadi hayırlısı kız 2izler mi gelio yoksaaa canım benim, allah gönlüne göre versiinn

bu arada AYLİNT ten haber yok mu kızlar yine nerelere kayboldu bu kızz, insallah iyidirr.

ay deme kız içim bir hoş oldu ikiz bebee hemde benimhihoyyyt ay cnmm benimm sende arada 7 gibi uyan sütünü iç azıcık atıştır kız okadar saat aç kalma aç kalmasın bebişlerinn

evet bende heyecanlıyım zaman geçmiyo aynı zamanda endişeliyim ya dış gebelikse allah korusun.keseyi bi görsem rahatlıycam.ne güzel 5 haftayı aşmışsın canım ya.sana bi sorum var tatlım sende sık sık wc ye gidiyomusun ya ben şimdiden sabaha kadar saydım 9 kez gittim uyku düzenim gitti valla.bide iştahım açıkki sorma şimdiden 4 kilo almışım :roflol:yahu bu ne iş .sende durum ne hayatım sendede böle bişi varmı merak ettim gerçi bünyeden bünyeye değişiyomuş ama sanki bu konuda ben tekim gibime geliyo.

ay deme kız içim bir hoş oldu ikiz bebee hemde benimhihoyyyt ay cnmm benimm sende arada 7 gibi uyan sütünü iç azıcık atıştır kız okadar saat aç kalma aç kalmasın bebişlerinn

heheh pozitif düşün pozitif olsun merveem. benim degerler çok yüksek diilmiş yani tek gebelik olabilir dediler ama içimde bi his var inadınaa 2iz olcek die heheh, hayırlısı olsun, bebişlerime 2iz kardeş gelsiinnn. sabah eşimi yollarken midem yanıo ben de 1 tane muz yarım bardak da süt içiyorum geri yatıyorum hehehe

ilk haftalarda vardı sık sık wcye gidiodum ama şimdilerde çok sık gitmiyorum,iştahım aksine kapalı, zorla yiyorum ama ilk aylarda çok fazla yemeye gerek yokmuş folic asit içmek yeterliymiş. şuanda tek sıkıntım uyanınca mide yanmam oluyor, bişiler atıştırınca geçiyor.ben de 2 kilo aldım 45 kilo oldum ama transfer zamanında kullandığım ilaçlar yüzünden iştahım açıktı fazla uykucu olduğum için aslında uyku problemim yok ama gece erken de yatsam sabah erken kalkamıyorum tüm topic bilir benim ne kadar uykucu olduğumu hmm başkaa.. ilk haftalarda çok hafif mide bulantım olmuştu ama maşallah şimdi hiiç bişeyim yook
bu arada neden ilk kan testi yaptırdığında 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmadın? o zaman aklında dış gebelik sorusu kalmazdı. eminim dış gebelik değildir ama kafan rahat olurdu o zaman semracım. canını sıkma.ama dediğim gibi yarın gittiğinde kese görünmezse üzülme çok erken daha

pınar bende kürtajdan sonra 44 kilo oldumhihoyyyt yada folik asit işe yaradı kilo almamda onu çözemedim..

bide topiğin birinde okudum kızın ne kendi ailesinde nede eşininkinde ikiz varmış ama kendinin ikiz oğlu olmuşş:)))

aminnnnn canımmmm yeğenin çok iyiii arada tekmeler atıyor önceden çok hafifti acaba diyordum gittikçe kuvvetleniyor artık ben burdayım diyorrr:teytey::teytey:darısı senin ve tüm isteyenlerin başınaaaaaa:1hug:

verdiğin bilgiler için sağol pınarcım.kan testinde dış gebelik olup olmadığı belli olmuyomuş canım doktorum bana 1 hafta sonra gel ultrasonda bebeğin nerede olduğunu dış gebelik olup olmadığını görelim dedi.henüz çok küçük görünmüyo dedi bir iki hafta arası çıkıyomuş yaklaşık iki haftalık dedi.10 günlük dedi ne bilim kafam karıştı. dr kesin bi gün sölemeyince bende size onun dediklerini söylüyorum yani kesin bişey diyemiyorum.kanda günü gününe çıkmazmıki ya.bu doktoru hiç gözüm tutmadı.bu arada sende ikiz bebiş istiyosun galiba allah kalbine göre versin canım.bizim sülalede ikiz bebek çok ama eşimin sülalesinde yok.benim tek bebeğim olur herhalde sağlıklı hayırlı olsunda varsın tek olsun.

aminnnnn canımmmm yeğenin çok iyiii arada tekmeler atıyor önceden çok hafifti acaba diyordum gittikçe kuvvetleniyor artık ben burdayım diyorrr:teytey::teytey:darısı senin ve tüm isteyenlerin başınaaaaaa:1hug:

canım benim ya yerim ben onun tekmeleyen ellerini pamuk ayaklarını.allahım sağ sağlim doğurmak nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…