• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz Umut olsun

beyzaaa nerdesin hastaneye mi gittin yoksa

burdayım canım yine işlere dalmışım.
doktor bana normal adetinin üçüncü günü gel demişti (çünkü gittiğimde ara kanama olmuştu) ama ben normal olamadım (anormal oldum :) ) o yüzden normal olduğu ay gidicem zaten c.tesi sabah gittim niye böyle oluyo diye sorcaktım ama yoktu izinliymiş belkide şu aldığım testler işe yarar kim bu ayda böyle geçsin bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...

kıslar ben adet oldum yedim kırmızı kartı bugün kanda da çıkmadı canlarım sağlık olsun öptm hepinizi

canım benim umudunu kaybetme insallah bir sonraki ay hayırlısıyla bebişine kavuşursun

kızlaaaaarrr hamileyiimmm hihoyyytallahım hepinize yaşatsın bu duyguyu çok şaşkınım duygularım karıştı ağlıyorum sevinçten.eşiminde benden farkı yok.çok güzel bi duygu hala inanamıyorum ben hamileyim yaakaydirigubbakcemile3hihoyyyt:hooray:

süpeeeeer, canım benim seni ve eşini tebrik ediyoruum, insallah sağlıklı bi hamişlik geçirirsin, ayagımı sürüdüm kızlaaar hadi sıra sizddeeeee:teytey:a.s.kaydirigubbakcemile

pınarcım ilk tüp bebek denemendi değilmi hadi gelde güzel haberleri ver bizeee

evt canım ilk denemem yumoşlar toplandıktan sona dondurulde ve küçük bi polip ameliyatı geçirdim 1 ay sona transferim oldu.ç.ba tekrar testim var hayırlısıyla katlansın degerim insallah

selam kızlarr bız geldık.gecen hafta kızımla hastaydık gene:( ateslendık yuksek ates sonra grıbe cevırdı cok sukur bugun ıyıyız ıse geldık aartık....
PINARCIM canım tebrık ederım...SEMRA cım senıde tebrık ederım canım.allah saglıklı bı hamılelık gecırıp kucagınıza almayıoda nasıp eder ınsallahhh....cok sevındım sızın adınızaa .....

çok teşekkür ederim razişim, allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin.canım benim çook geçmiş olsun dikkat edin hamişlerim aman haaa havalara aldanmayın

kızlar selam ben geldim..umarım herkes iyidir. semra tebrik ederim..darısı başımıza. nesip senın iğneler ne oldu ? Raziye canım zende durumlar ne kusura bakma geçmişi okuyamadım.aslıcım birşeyler yapmışsın şimdi bakacağım :) güle güle kullansın mehmet Can :)) Merve gülşen asiye nazmiye şebo pınar sinem ayşe sizler nasılsınız?

iyiyim emelcim kasık agrım var adet günüm bugün o yüzden olabilir. adet zamanı hamişlerin karnı kasıkları agrır mıydıki yav? sen nasılsın umarım her şey yolundadır öpüyorum birtanem

selam emelcim iğneleri yarın vurulacağım dr aradım gel ben vuracağım hem bi bakalım yumoşlara dedi bakalım benim için tarihi gün yarın...ama ya tutmazsa diyede endişe etmiyor değilim

ayyy nasiiip geliyo sopaa haa:oklava: şimdiden ne stres yapıosun bana bak aaa iğneden sona bol çalış bak hayırlısıyla gelcek bebişin

nazmiyecim çok geçmiş olsun canım dikkat edin ana kız kendinize
aslıcım çok güzel olmuş şekerler canım hayırlısıyla kullanırsınız inşallah
şebbocumne olsun bekliyoruz p.şembe günü gidicez işte dr. spermiogram testiyle beraber ameliyat gününü ayarlıcaz eğer testte 20 milyondan fazla çıkarsa yapmayacakmış bakalım artık birde acayip paracı arkadaşım ya ne yapalım yaptıracaz artık :)

canım benim hadi hayırlısı inş herşey yolunda gitcek. bu sektorde herşey para herkes paracı napcaz bebelerimiz için katlancaz her şeye, dualarım seninle canım benim

selamm milletttttttt
yarım saattir yazmaya çalışıyorum 504 time gateout mudur nedir o çıkıyor sinir oldum yaaaaa errorlar bitti bunlar mı başladı şimdideeeeeeeee:oklava::oklava:
semram canımmm tebriklerrrrr Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alasın hayırla sağlıkla büyütesin inşallahhhhhhh:teytey::teytey::teytey:
rahelim biz çok iyiyiz canımmm inşallah ameliyattan sonra sende çokkkk iyi olursunnn
zeytinim her ay yeni bir umut filizlenir burda ay sonunda solsa da inatla filizlenmeye devam eder taki toprağa tutunana sürgün verene kadarrr ve sabrın sonunda meyvesi o kadar tatlı oluyor kiiii sabır canım biraz daha sabır sadece hepimiz anne olacağız hayırlısıyla inşallahhh umut hep var herşeye rağmen varrrrrrrrr
nasipimmm iğnelerin sonu bebiş olsun inşallahhhhhhhhh
beyzam ben dijital ovulasyon kiti kullandım ara vermiştik tedaviye aşılama olacaktı ama doktorum arayı değerlendirelim dedi onun tavsiyesiyle aldım ikinci ay bebişim geldi ama o ay esmamın ısrarıyla eşime keçiboynuzu pekmezi bana bal tarçın uyguladık artık hangisi sebeb bilmem neyse canım hayırlısı olsun bebiş olsun inşallahhhhhhhh:
şebbom mervem gülşenim aslım emoşum asişim razişim esmam mazmiyem nikolüm kaçakları saymıyom artık gelince hatırlarım artıkkkkhepinize mucuksss mucukssss

bana kaçak muamelesi mi yapıosunnnn hıııı :) canım benim arada streslenince topige gelmiyordum malum kafabidünya, yoksa siizin gibi canlarımı bırakır mıyımmm

yapmadım canım ama olduğunu sanmıyorum hiç içimde öyle bi his yok yani ondan yapmak istemiyorum zaten tek çizgi göre göre bıktım usandım...

yaa bi test yapppp ne kaybederssiin

kızlarr selamlar... ben geri döndüm depresyona girmiştim ama sonunda cıktım herhalde... dr.a gitmeye devam ediyorum progesteron seviyem dşük cıktı 2.36....yumurtlama ilacı verdi aranızda serephone ve duphaston kullanıp hamile kalan varmı????cevaplarınızıbeklıorum muckk

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER
* asiş..................................20 OCAK ( Asiye )............15.02.1981
* crazybaby........................ 28 OCAK ( Nasip )............28.01.1972
* cancer..............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel ).............15.02.1978
*zeytin1007.........................06 ŞUBAT (Sinem)............25.10.1982
* melankolia..........................07 Şubat( Pınar ).............26.02.1985
* baran................................09 Şubat ( Beyza )...........13.02.1987
* raziş............................................. .. ( Raziye )..........03.06.1984
* alabama......................................... ( Şebnem )........07.08.1971

* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

beni cabuk unuttunuz bakıorum kızlarrrrr....senağlama

günaydınnnnn canlarım adaşım hayırdır sabah sabah?sinemcim sen nasılsın?

CZC hoşgeldinn canımm ..geçmiş olsun atlatmana sevindimm

günaydınnnnn canlarım adaşım hayırdır sabah sabah?sinemcim sen nasılsın?

CZC hoşgeldinn canımm ..geçmiş olsun atlatmana sevindimm

babamızla kalkıyoruz her sabah zaten süt içiyoruz...onu işe uğurluyoruz...ama hemen yatıyodum..bugün yatmiim de teyzelerine kuzucuğum günaydın desin istedim...

günaydın sinem günaydın mervelerim günaydın aslım hayırlı günler herkese
czc zeynep sensin dimi tekrar umutlarını yeşertmeye aramıza dönmene sevindim

günaydın arkadaşlar ben de geldim...

kızlar bu arada kahveler kırmızı oldu ama çok az kesik kesik geliyor niye böyle oldum hiç anlamıyorum yaaa :(

Günaydın kızlar ben şimdi çıkıcam aşı olmaya gidicem dönmem birdaha
$SL731490.webp

$SL731492.webp

$SL731494.webp

$SL731496.webp

$SL731497.webp

İŞTECİCİLERİMİZ

ayyy canımm yerim ben minnoşunn cicileri ne tatlııı yerimmm ben onlarıı......
güle güle kullansın inşallahh...

beyzacım doktora gitmende yarar var canım sen bi görün bakalım nedeni araştırılsın

raziyecimmm günaydınnnnnnnn

Back
X