Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyzaaa nerdesin hastaneye mi gittin yoksa
görüşürüz beyzam sen hiç test yaptın mı canım ya hadi hamişsen
kıslar ben adet oldum yedim kırmızı kartı bugün kanda da çıkmadı canlarım sağlık olsun öptm hepinizi
kızlaaaaarrr hamileyiimmm hihoyyytallahım hepinize yaşatsın bu duyguyu çok şaşkınım duygularım karıştı ağlıyorum sevinçten.eşiminde benden farkı yok.çok güzel bi duygu hala inanamıyorum ben hamileyim yaakaydirigubbakcemile3hihoyyyt:hooray:
pınarcım ilk tüp bebek denemendi değilmi hadi gelde güzel haberleri ver bizeee
selam kızlarr bız geldık.gecen hafta kızımla hastaydık geneateslendık yuksek ates sonra grıbe cevırdı cok sukur bugun ıyıyız ıse geldık aartık....
PINARCIM canım tebrık ederım...SEMRA cım senıde tebrık ederım canım.allah saglıklı bı hamılelık gecırıp kucagınıza almayıoda nasıp eder ınsallahhh....cok sevındım sızın adınızaa .....
kızlar selam ben geldim..umarım herkes iyidir. semra tebrik ederim..darısı başımıza. nesip senın iğneler ne oldu ? Raziye canım zende durumlar ne kusura bakma geçmişi okuyamadım.aslıcım birşeyler yapmışsın şimdi bakacağım :) güle güle kullansın mehmet Can :)) Merve gülşen asiye nazmiye şebo pınar sinem ayşe sizler nasılsınız?
selam emelcim iğneleri yarın vurulacağım dr aradım gel ben vuracağım hem bi bakalım yumoşlara dedi bakalım benim için tarihi gün yarın...ama ya tutmazsa diyede endişe etmiyor değilim
nazmiyecim çok geçmiş olsun canım dikkat edin ana kız kendinize
aslıcım çok güzel olmuş şekerler canım hayırlısıyla kullanırsınız inşallah
şebbocumne olsun bekliyoruz p.şembe günü gidicez işte dr. spermiogram testiyle beraber ameliyat gününü ayarlıcaz eğer testte 20 milyondan fazla çıkarsa yapmayacakmış bakalım artık birde acayip paracı arkadaşım ya ne yapalım yaptıracaz artık :)
selamm milletttttttt
yarım saattir yazmaya çalışıyorum 504 time gateout mudur nedir o çıkıyor sinir oldum yaaaaa errorlar bitti bunlar mı başladı şimdideeeeeeeeeklava:
klava:
semram canımmm tebriklerrrrr Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alasın hayırla sağlıkla büyütesin inşallahhhhhhh:teytey::teytey::teytey:
rahelim biz çok iyiyiz canımmm inşallah ameliyattan sonra sende çokkkk iyi olursunnn
zeytinim her ay yeni bir umut filizlenir burda ay sonunda solsa da inatla filizlenmeye devam eder taki toprağa tutunana sürgün verene kadarrr ve sabrın sonunda meyvesi o kadar tatlı oluyor kiiii sabır canım biraz daha sabır sadece hepimiz anne olacağız hayırlısıyla inşallahhh umut hep var herşeye rağmen varrrrrrrrr
nasipimmm iğnelerin sonu bebiş olsun inşallahhhhhhhhh
beyzam ben dijital ovulasyon kiti kullandım ara vermiştik tedaviye aşılama olacaktı ama doktorum arayı değerlendirelim dedi onun tavsiyesiyle aldım ikinci ay bebişim geldi ama o ay esmamın ısrarıyla eşime keçiboynuzu pekmezi bana bal tarçın uyguladık artık hangisi sebeb bilmem neyse canım hayırlısı olsun bebiş olsun inşallahhhhhhhh:
şebbom mervem gülşenim aslım emoşum asişim razişim esmam mazmiyem nikolüm kaçakları saymıyom artık gelince hatırlarım artıkkkkhepinize mucuksss mucukssss
yapmadım canım ama olduğunu sanmıyorum hiç içimde öyle bi his yok yani ondan yapmak istemiyorum zaten tek çizgi göre göre bıktım usandım...
UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984
UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER
* asiş..................................20 OCAK ( Asiye )............15.02.1981
* crazybaby........................ 28 OCAK ( Nasip )............28.01.1972
* cancer..............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel ).............15.02.1978
*zeytin1007.........................06 ŞUBAT (Sinem)............25.10.1982
* melankolia..........................07 Şubat( Pınar ).............26.02.1985
* baran................................09 Şubat ( Beyza )...........13.02.1987
* raziş............................................. .. ( Raziye )..........03.06.1984
* alabama......................................... ( Şebnem )........07.08.1971
* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )
beni cabuk unuttunuz bakıorum kızlarrrrr....senağlama
günaydın kıslar nasılsınız ben geldim hadi bian önce topiğe gelinde konuşalım
günaydınnnnn canlarım adaşım hayırdır sabah sabah?sinemcim sen nasılsın?
CZC hoşgeldinn canımm ..geçmiş olsun atlatmana sevindimm