- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Ayy Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım benim inşaallah :) Çok sevindimR4bi4 xanım bi soraki kişi sensin listede duada
İnşallah hayırlısıyla hamile olursun
Sana hamilelik ifadesi koyarız
Bu arada dua listesine çok katılmak isterdim fakat benim okudugum cüz Yasin ve fetih sureleri var haftalik inan onlari anca yetistirebiliyorumR4bi4 xanım bi soraki kişi sensin listede duada
İnşallah hayırlısıyla hamile olursun
Sana hamilelik ifadesi koyarız
Hg aramiza Canım 3 gün gecikmeyle görünür testte istersen bı dene inşallah kist falan değildirBen de bugün gecikmenin 3.günündeyim. Aralıkta aşılama olmuştum tutmadı. Acaba kist mi oldu diye korkuyorum resmen çünkü adetim düzenlidir. Yarın da olmazsam test yapıcam ama ne bileyim hiç ümidim yok
Hoşbuldum teşekkür ederim. Valla çok sıvı aldım o yüzden yarına bıraktım test işini. Adet olacakmış gibi ağrım ve akıntım da var sanki gelivericek gibi her an. Öyle hissediyorumHg aramiza Canım 3 gün gecikmeyle görünür testte istersen bı dene inşallah kist falan değildir
Ağrı ve akıntı bendede var bide göğüs hassasiyetiHoşbuldum teşekkür ederim. Valla çok sıvı aldım o yüzden yarına bıraktım test işini. Adet olacakmış gibi ağrım ve akıntım da var sanki gelivericek gibi her an. Öyle hissediyorum
Ayy İnşallah. Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Bende göğüs hassasiyeti yok açıkçası.Ağrı ve akıntı bendede var bide göğüs hassasiyeti
ben dün test yaptım hafif bir çizgi gördüm umarım sende görürsün :)
Allah senden de razı olsun canımAyy Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım benim inşaallah :) Çok sevindim
Sağol haklısınBu arada dua listesine çok katılmak isterdim fakat benim okudugum cüz Yasin ve fetih sureleri var haftalik inan onlari anca yetistirebiliyorum
İnşallah okunan dualar uzerine hepiniz hamiş kalirsiniz
Yoo ne belirtisi olsun zaten daha 10 gün varMrb benim dün regl gunumdu test yaptım hafif bir çizgi gördüm daha kan vermedim hakkımızda hayirlisi
Göğüs hassasiyeti kasık agrisi ve akıntı var bende
Sende varmı bir belirti
Canım ya hayırlı uğurlu olsun cok sevindim valla Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar az önce başka bir test denedim yorumlarinizi bekliyorum kafam allak bullak ya aşırı adet ağrısı başladı yorumlarmisiniz lutfenEki Görüntüle 2105724
Var canım tebrik ederim ♡Misafirim gelecek doğru düzgün çekemedim de
Ayyy çok sağol canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur daVar canım tebrik ederim ♡
Allahın izniyle olur canım, yarın ilk iş kan vermek olsun :)Ayyy çok sağol canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur da
Okul var bakalım müsait anda gideceğizAllahın izniyle olur canım, yarın ilk iş kan vermek olsun :)
Canım ya hayırlı uğurlu olsun cok sevindim valla Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ayyy şimdi gördüm bunu evett aynı benimki gibi çıkmış geliyorrr bebiss hadi hayirlisiKızlar bi bakar misiniz ya eşimle ikimizde siligi gördük cuma günü kan sonucunda sonucumda 3.36 çıkmıştı çıkmaz diye yapmayacaktım hatta yaptım hemen kaldırdım böyle bi baktım 5-10 dk sonra bende hiç bir şey çıkmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?