- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.041
Gebelik belirtisimi bilmiyorum canım ama benim hep olur yumurtlama gununden itibarenKızlar aranızda BAT'ı yakın olup ya da geçmiş olupta bembeyaz akıntısı olan var mı? Gebelik belirtisiymiş ama ben daha pozitifi yakalayamadım maalesef
Kanda baktırdın mı canım , benim akıntım yumurtlamadan beri devam ediyor nerdeyse ve artıyor hergünKızlar aranızda BAT'ı yakın olup ya da geçmiş olupta bembeyaz akıntısı olan var mı? Gebelik belirtisiymiş ama ben daha pozitifi yakalayamadım maalesef
2 gün önce baktırdım canım 0.100 çıktı ama hâlâ umudum var âdet olmadığım için.Kanda baktırdın mı canım , benim akıntım yumurtlamadan beri devam ediyor nerdeyse ve artıyor hergün
Öyleymiş canım ama bazılarında senin gibi normalde de olurmuş. Ben yumurtlarken şeffaf olur akıntım, sonra sarılaşır. Bu sefer 2 haftadır bembeyaz devam ediyor.Gebelik belirtisimi bilmiyorum canım ama benim hep olur yumurtlama gununden itibaren
Batın ne zaman canimÖyleymiş canım ama bazılarında senin gibi normalde de olurmuş. Ben yumurtlarken şeffaf olur akıntım, sonra sarılaşır. Bu sefer 2 haftadır bembeyaz devam ediyor.
BAT çoktan geçti canım. 10 ŞubattıBatın ne zaman canim
Tahlil yaptirsana canım gene iyi dayanmissin :)BAT çoktan geçti canım. 10 Şubattı
Hakkında hayırlısı canım belki geç döllenme falandır2 gün önce baktırdım canım 0.100 çıktı ama hâlâ umudum var âdet olmadığım için.
Benimki 2 haftadır devam ediyor ve ara ara su gibi damlıyor.
Allah hayirlisini versin inssalh canımKızlar sanırım bebeğimi kaybediyorum betam 2 günde bir bakılıyordu 50 101 şeklinde idi erken yakalamıştım gebeliği...bugün 60 a düşmüş sanırım kaybediyorum bebeğimi
Kanamam ağrım Yok şuanda nolur bilmiyorum yada nasıl olur...
Ama tutunamadı sanırım... .
3 gün önce kanda 0.100 çıktı amaTahlil yaptirsana canım gene iyi dayanmissin :)
Amin teşekkürler canımAllah hayirlisini versin inssalh canım
Himm yazmissin sonradan gordum canim. Bu sefer burayi takip etmicem diyordum gene kendimi burda buldum:)3 gün önce kanda 0.100 çıktı ama
Âmin canım inşaAllah.Hakkında hayırlısı canım belki geç döllenme falandır
Kadınlar Kulubünü mü? :)Himm yazmissin sonradan gordum canim. Bu sefer burayi takip etmicem diyordum gene kendimi burda buldum:)
Evet benim ayniydi yoğun akintim vardiKızlar aranızda BAT'ı yakın olup ya da geçmiş olupta bembeyaz akıntısı olan var mı? Gebelik belirtisiymiş ama ben daha pozitifi yakalayamadım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?