Umudunu Kaybetmeyen Hatunların Topiği...

Sen ne zamandır bekliyon canım?

Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app

4 aydir canim ama beklemek gerçekten zor allahım yillardr bekleyenlere sabir versin su altta yazdığın
Sen from flan ne cnm

4 aydir canim ama beklemek gerçekten zor allahım yillardr bekleyenlere sabir versin su altta yazdığın
Sen from flan ne cnm

Öyle gerçekten beklemek zor.
Ama Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah.

Kadınlar kulubü yeni cep telefonu uygulaması yapmış. Ordan girip yazıyorum. Nerden yazdığımı söylüyor şimdi kaldırdım.

Batın ne zaman canım?

Bende telefondan gryrm cnm s3 sanrm sennde benmde oyle :) bana diosn sandm.ben
Insalllah canim ya gecen ay bi 8 gun gecikmem oldu ilk defa adetn ikinci günu doktra gttim alttan muayne ile bakti pko oldugunu soyledi ama yeni daha ddi iste 23u adet grdum martnda 22 23 u gbi bekliorm pkodan gecikmezse bu ay sogan kurune başladım esimede bugn keci bynuzu kurune baslicam bakalm bugunler yumurtlama gnlerim :))

Evet canım telefondan giriyorum s3:)
Bu yeni programı beğendim eskisi güzel değildi.

Benim de adetlerim hep düzenliydi bu son ay 55. gün adet oldum.Oda çok az birşey. İstanbula tatile gittim geçen ay bi doktora göründüm pko başlamış dedi. Çok şaşırdım. .
Sonra geldim kendi doktoruma söyledim yok öyle bişey dedi.
Salı günü ikinci kez rahim filmi çektirdim. Sökülemeyen adetim söküldü film sayesinde. Şimdi adetliyim. Bakalım bu ay anlıycaz pko olup olmadığımı.

Pkonun en önemlisi stersten uzak dur canım. Yumurtlama günlerini kaçırma:) Bu hafta olduğu gibi:)

Bende bugün hayıt hapına başladım o da pko ve kistler için çok iyiymiş. Eczaneden aldım. Bakalım nasıl olacak?

Bu soğan kuru cok iyi geliyoms canm.dene istersen ibrahm saracoglu programnda pkoya tipda care yok ama caresi bu sogan kuru demsiti ben ozman pkonn.ne oldgnu bende oldgnu bile blmydm canm az bugn adetmn basladi gunden itbaren 12.gn az önce ymurta aki gbi beyaz bisey geldi acaba yumrtlomym ddm ama sogan kurunun ilk gunden faydasni grdum tavsye ederim benm daha bugn 3.gunum bu arada nerde yasiosn canm

Bi kere denedim soğanı kaynattım ama içemedim. Bu haptan şifa görmezsem artık yaparım ilaç niyetine zehir olsa içicez artık:)
Belki yumurtluyorsundur canım günaşırı ilişki öneririm. İlişkiden sonra da yat hemen kalkma. Inşallah olur bu ay topiğimin ilk hamişi olursun:)

Ben Hataydayım canım. 1.5 yıldır burdayım. Evlenip geldim. İş nedeniyle burdayız. Öğretmenim..
Sen nerdesin kaç yaşındasın?

Bende icemem sandm ama içiyorum artık yapicak bisi yok :).ins canm ay bu ay hamile olurum ins surkli ruyalarmda hamileym zaten hamilelikle yatip.hamilelikle uyaniyorum 4 aydr bekliyrm demstm ya cnm ilk 1 ayi bilincsizdm hemen kalkiydm ama snra bilinçlendm yatyrm.ama cnm ilskden sonra fena halde lavobaya gtme ihtyci duyuyrm yarm satt ayaklari yatagn basina dikip yatyrm ama gene akiyo ve yarm saat zor duryrm lavbya gtme ihtyci oluyo zarar olrmu tutmaz mi blmyrm bende ispartaliym antalyada yasiyorm buraya geldm evlenip 19 yaşındaym daha cnm :)

Ben ablaymışım o zaman:) 30 yaşına girdim bende:)

Canım ilişki öncesi lavabo ihtiyacını gider. İlişkiden sonra kalkmak şansını azaltır. Rabbim nasip etti mi bir tane sperm yeter. Ama sen dikkat et. Birde ayağını sıcak tut. Çorap patik terlik vs giy muhakkak. Ve elinden geldiğince aklından çıkarmaya çalış. Kendine bi meşgale bul.
Ne kadarlık evlisin?

Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app

:)) aynen ilski öncesi gdyrm lavbya ama ben çok sik idrara cikan bryym nekdr gtsemde gene gelio dayanamyrm :) ama bndn snra braz dhaa dkkat ederm ins 4 bck aydr evlym yeni isde dedim ya ilk gnden beri istyruz :)) tbiki Rabbim istedikten sonra olur :) evde olunca insan baska bisi yk ypck temzlik yemek falan gene intrnette bluuorm kendmi hamilelik fln vs ovulasyn testi spars etmsdm geckdi oda yarn yada bgn gelcekms bakalm :)

18 aydır denediğim için nerdeyse yapmadığım şey kalmadı:) Ama var bunda da hayır.. Daha zamanı gelmedi demek ki..

Ama evliliğinin bu en tatlı zamanlarında bebek düşüncesiyle gerilme yıpranma.. Bırak herşeyi.. Su akar yatağını bulur. Bir yıla kadar olmamasını doktorlar normal kabul ediyor. Ben ovulasyon testi çok kullandım gerçekten çok güzel yumurtladığın günü öğreniyorsun.

Ama doktorların en sık tavsiye ettiği yöntem adetin bitiminden diğer adetine kadar günaşırı ilişki. Hamile kalma şansını çok arttırıyor

Cnm benm burda yapck bsiym yk onn icin istyrm ailem annem babam kardsm ispartda ablam bursada kmsem.yk aksama kdr hergn patlıyor ve genelde eltm akraablar herkzN cocugu var sürekli bandda çocuk ykmu sorylar kadinlarla byere otrmya gdyrz herkezn elndr çocuğu ben seyrediyrm

Esimin yasida 30 ve cok istiyo baba olmayı o yuzden istyrm tbi Rabbim hayirlisini verr ama iste bzde elmzden geleni yapyrz :) ilişki oluyo ama ayakları hergn dikemyrm bakalm ins bu ay olur ins sanada bu ay uğur getirir canım

Bende aynı durumdayım canım. Benimde kimsem yok ailem izmirde. Eşimin ailesi adanada. Oraya ayda bir gidiyoruz gidince soruyolar tabi. Ama ben en başından beri bakalım nasip kısmet daha erken diyip kestirip atıyorum. Çünkü ne kadar çevreyi bu duruma katarsan herkes birşey söyler ve daha çok bunalır sıkılırsın. Elinden geldiğince çevrenin bu konuda yorum yapmasına izin vermemeye çalış. Sadece bir tavsiye

Haklisin canm bende öyle yapyrm daha yeni nasip dye geçiştrryrm allajm en.kisa zamanda bizede nasip eder ins cnm

Haklisin canm bende öyle yapyrm daha yeni nasip dye geçiştrryrm allajm en.kisa zamanda bizede nasip eder ins cnm

Inşallah canım.
Bol bol dua edelim.
Rabbim ol der ve olur.

Hadi dağıtalım biraz kafamızı
Akşama ne yemek var?

Inşallah canım.
Bol bol dua edelim.
Rabbim ol der ve olur.

Hadi dağıtalım biraz kafamızı
Akşama ne yemek var?

Aynen canim ya :) dünden kuru fasulye var smdi taze bezelye ayikliyorum bezelye yemegi yannda pilav salata yapicm sen ?

Aynen canim ya :) dünden kuru fasulye var smdi taze bezelye ayikliyorum bezelye yemegi yannda pilav salata yapicm sen ?

Kayınvalidem yazın bana patlıcan kızartıp dondurucuya atmıştı. Onu çıkarttım. Birde ben kıymayı soteleyip buzluğa atmıştım. Onuda çıkarttım. Çözülünce patlıcanın üzerine dökücem:) Yanına pirinç pilavı bi de cacık. Oh miss:) Acıktım galiba anlatınca canım çekti..

Yemek yapmayı çok seviyorum. Hatta facebookta yemek sayfam var:)

Bende seviyorm yemek yapmak gibsi varmi ya ben facebook kullanmyrm kullanıyo olsam bakardim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…