- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Bende anlamadım bu işi doktor agrıyınca çatlıyor demişti. Yumurtladığın günden itibaren 36 saat içinde çatlıyormuş.Ağrıyı hissettiğimiz gün mü olucak yani sonrasında olursa olmuyo mu ??
O ağrı olduğunda da nasıl olucak ki ya ben kımıldayamazken şey mi düşünücem
öncelikle topiğin hayılrı olsun
yazını okuduktan snr hemen hemn yakın seylr yaşadıgımız ıcın hem sizlereyakın hissedp hmd aranıza katlmakistedm umarımhepmz burdan güzel haberler alırz bunuda birlikte kutlarızz
her ne kadar birbirimiz tanımasakta dertlerımızı paylasıp bırbırımıze dua etmek güzel seyler
Canım hoşgeldin.aslında canım 1.5 sene önce hamile oldugumu aynı gun ıcındedüşük yaptıgımı kürtaja alınacagım sırada hamıle olmadıgımı ogrendım
ogunden beride bebişimolsun die ugrasıormbu arada pkolu oldugumu ögrendm 2 aydır ilaç tedvısı gruyrm bu ay ki testlerim cok ıyı cıktı fakat kocamda sperm azlıgı ve cansızlıgı cıktı çarşamba kocamkontrole gıdıck artık allahtan hayırlısını dılıyorm tabii sızler ıcınde dua edıyorum
hosbulduk canım bnmde istegım o inş hepımızın aynı zamanda olur
Kevok cnm nasilsn ne yapiyosun
Iyiyim canım sen nasılsın? Öğleden sonra hep hazırlıkla uğraştım anacığım gelecek ya:)) Ay çok özledim ya zaman geçmiyor. .
Sen neler yaptın canım?
Belirti hissediyon mu?
Gozun aydin cnm bnm valla evdeydim bugun hep ayni seyler iste..
Cnm hicbir belirtim yokk.acaba belirti cok fazla oluyo mu
Benim bildiğim herkeste olan net belirti
Uyku hali
Yorgunluk
Kasıklarda ağrı çekilme
Cnm bugun 17. Gunum belirti olurmu sence
Kaç gunde bir adet oluyorsun?
25 yada 26 gun de bir oluyorum cnm
Yumurtlamanın üzerinden bir hafta geçince en erken belirti başlar. İnşallah bu ay o güzel haberi alırız senden canım.
Cnm umudunu hic yitirme Rabbime sigin her sabrin sonu selamettir kac yillik evlisinkızlar başlığı görünce bende geleyim dedim ben bugün tüp bebek sonucumu aldım malesef negatif yani bu aralar umuda en çok ihtiyacım olan zamanlar
Ins cnm inss .. bu yil bitmeden guzel haberler veririz hepimz
İnşallah canım. .
Sen hiç doktora gittin mi?
Evet cnm 3 tane dr degistrdm en son 2 ay once gittim hormon testi yapildi bisi cikmadi klomen verdi atmadim o ilaclari bilmiyorum bnde ne yapacagimi
Al benden de o kadar. Her ay klomen verip duruyo çatlatma iğnesi bile vurmuyor. O klomenler bize kist olarak dönüyor sonra. Bide benim yumurtamda rahmimde sorun yok ki. Sıkıldım bıraktım bu ay işte ilacı. Eşime takviye yapıcam bi kaç ay olmazsa aşılama için başvurucam..
Senin Senin eşin tahlil yaptırdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?