Umudunu Kaybetmeyen Hatunların Topiği...

anlat bakalım össlemmm

az çok okumuşssundur yazdıklarımızı sende paylaş bizimle

aslında canım 1.5 sene önce hamile oldugumu aynı gun ıcındedüşük yaptıgımı kürtaja alınacagım sırada hamıle olmadıgımı ogrendım

ogunden beride bebişimolsun die ugrasıormbu arada pkolu oldugumu ögrendm 2 aydır ilaç tedvısı gruyrm bu ay ki testlerim cok ıyı cıktı fakat kocamda sperm azlıgı ve cansızlıgı cıktı çarşamba kocamkontrole gıdıck artık allahtan hayırlısını dılıyorm tabii sızler ıcınde dua edıyorum

Ağrıyı hissettiğimiz gün mü olucak yani sonrasında olursa olmuyo mu ??

O ağrı olduğunda da nasıl olucak ki ya ben kımıldayamazken şey mi düşünücem
Bende anlamadım bu işi doktor agrıyınca çatlıyor demişti. Yumurtladığın günden itibaren 36 saat içinde çatlıyormuş.

Canım hoşgeldin.
Teşekkür ederim.
İnşallah bu topik uğurlu gelir de hepimiz hamile kalırız.
Sende benim gibi hastane kurbanı olmuşsun. Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah.
Bat ne zaman?

Iyiyim canım sen nasılsın? Öğleden sonra hep hazırlıkla uğraştım anacığım gelecek ya:)) Ay çok özledim ya zaman geçmiyor. .
Sen neler yaptın canım?
Belirti hissediyon mu?

Gozun aydin cnm bnm valla evdeydim bugun hep ayni seyler iste..
Cnm hicbir belirtim yokk.acaba belirti cok fazla oluyo mu

Yumurtlamanın üzerinden bir hafta geçince en erken belirti başlar. İnşallah bu ay o güzel haberi alırız senden canım.

Ins cnm inss .. bu yil bitmeden guzel haberler veririz hepimz

kızlar başlığı görünce bende geleyim dedim ben bugün tüp bebek sonucumu aldım malesef negatif yani bu aralar umuda en çok ihtiyacım olan zamanlar
Cnm umudunu hic yitirme Rabbime sigin her sabrin sonu selamettir kac yillik evlisin

İnşallah canım. .
Sen hiç doktora gittin mi?

Evet cnm 3 tane dr degistrdm en son 2 ay once gittim hormon testi yapildi bisi cikmadi klomen verdi atmadim o ilaclari bilmiyorum bnde ne yapacagimi

Evet cnm 3 tane dr degistrdm en son 2 ay once gittim hormon testi yapildi bisi cikmadi klomen verdi atmadim o ilaclari bilmiyorum bnde ne yapacagimi

Al benden de o kadar. Her ay klomen verip duruyo çatlatma iğnesi bile vurmuyor. O klomenler bize kist olarak dönüyor sonra. Bide benim yumurtamda rahmimde sorun yok ki. Sıkıldım bıraktım bu ay işte ilacı. Eşime takviye yapıcam bi kaç ay olmazsa aşılama için başvurucam..
Senin Senin eşin tahlil yaptırdı mı?

Cnm kusura bakma cnm bu site oyle ya bisi yazmayinca kapaniyo cnm gecen sene aralikta tahlil yapildi hic bisi cikmadi acaba tekrar yaptrsa mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…