Batını söyle canım listeye ekliyeyim
Cnm umudunu hic yitirme Rabbime sigin her sabrin sonu selamettir kac yillik evlisin
2,5yıl oldu cnm
Slm kızlar...Hikayem size umut olsun diye yazıyorum, çünkü o zor süreçlerde ben de buralarda çok umut hikayeleri aradım, onlarla avundum. 5.5 senelik evliyiz; 1.5 senedir korunmuyoruz. bu 1.5 senede çok doktor gezdim, 2 kimyasal gebelik 1 dış gebelik geçirdim. zaten tek tüpümün tıkalı oldugunu öğrendim bu dönemde, sık sık prolaktin de yükseliyordu.bu arada eşimin de sperm kalitesi her ay değişkenlik gösteriyordu.5 kere hap ve iğne tedavisi 2 aşılama oldum. dış gebelikten sonra 3 ay mecburi korunma verdi doktor, korunmayı bıraktığımız ay kendiliğinden, hiçbir destek olmadan bu ay hamile kaldım. tabii hala endişelerim korkularım var, ama bu bile bizim için büyük bir adım oldu.hepiniz umudunuzu koruyun.
Hosgeldin ablacimbat: 25 aralık
aman ha tabloya yaşımı yazmayınn
Hoşbuldum canım
Bu topik bize uğurlu gelir inşallah o çok beklediğimiz sıpalar:)) gelir konar göbüşümüze..
hoşgeldin aramıza... yaşı takma canım sanırım arkandan ben geliyorum.. benimde 35
hoşgeldin aramıza... yaşı takma canım sanırım arkandan ben geliyorum.. benimde 35
amannnn yaşınnn ne önemi var insan hissttiği yaştadır ablalarmmm anneliğin yaşımı olurmus hiçççç
hoşgeldinnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?