Umudunu Kaybetmeyen Hatunların Topiği...

Slm kızlar...Hikayem size umut olsun diye yazıyorum, çünkü o zor süreçlerde ben de buralarda çok umut hikayeleri aradım, onlarla avundum. 5.5 senelik evliyiz; 1.5 senedir korunmuyoruz. bu 1.5 senede çok doktor gezdim, 2 kimyasal gebelik 1 dış gebelik geçirdim. zaten tek tüpümün tıkalı oldugunu öğrendim bu dönemde, sık sık prolaktin de yükseliyordu.bu arada eşimin de sperm kalitesi her ay değişkenlik gösteriyordu.5 kere hap ve iğne tedavisi 2 aşılama oldum. dış gebelikten sonra 3 ay mecburi korunma verdi doktor, korunmayı bıraktığımız ay kendiliğinden, hiçbir destek olmadan bu ay hamile kaldım. tabii hala endişelerim korkularım var, ama bu bile bizim için büyük bir adım oldu.hepiniz umudunuzu koruyun.

Cnm Rabbim sag salim dogurmayi nasip etsin saglikla buyutmeyi nasip etsin aslnda umut her zaman var ama yoruluyo insan bu süreçte

Merhaba kızlar. .
Hepinizi öpüyorum. .
Anne için hazırlıklar devam ediyorum çarşıdayım.
Listeyi güncelledim..

merhaba arkadaşlar çok güzel bir başlık olmuş

Benimde bir evladım var 5,5 yaşında .İkinci için dönem dönem çaba gösterdim ama tutturamadım :) Son bir sene içerisindede ara verdim bazı sebeplerden dolayı yeniden çalışmalara başladım. Yaş 37ye yanaştı : zaman kısalıyor 2014ten çok umutluuyum inşAllah önce size sonrada bana nasib edecek mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…