Dolandırıldi sahte borsa sayfasında hatırlamak uzatmak istemiyorum artık
Hepsi mi gitti ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolandırıldi sahte borsa sayfasında hatırlamak uzatmak istemiyorum artık
Onun birikimi hepsi maalesef çok ofkeliyim onaHepsi mi gitti ?
Acaba bizim ev işi niye olmuyor aslinda sebep kocam 8 senedir.Ooooo ben de çok kaybederdim umudumu.
Benim eski patronum şunu demişti, "Kadeyif bak bir şeyi bir kez istersin olmaz. İkinci kez istersin olmaz. Üçüncüde olur ama hayrını göremezsin." Yani istediğiniz şey olur ama "keşke olmasaydı" dersiniz.
Geçen sene bir ülkeye gitmek istedim. Olmadı, daha güzel bir yere gittim. Bu sene ise maddi manevi imkanlarımı toparladım, her şeyim hazır. Hayırlısıyla inşallah gideceğim. Yani bazen olmuyorsa ileride daha iyisi olacağı için olmuyordur diye düşünmek lazım![]()
Tahmin edebiliyorum.Onun birikimi hepsi maalesef çok ofkeliyim ona
Kocam da böyle söyledi inanmış kazandıkça parça parça yatırmış sonunda çekecekken yatırmamışlar.Tahmin edebiliyorum.
Borsada batırdı yazmışsınız ama eşiniz borsada batırmamış. Borsadan yüksek kazanç elde edeceğini söyleyen kişilere dolandırılmış. Bu farklı bir durum. Çok sinir bozucu ve üzücü gerçekten.
Eminim eşiniz de bile isteye yapmamıştır. Kim bu kadar yüklü bir miktarı kaybetmek ister ki ?Bir anlık boşluğa düşmüş, gaflete kapılmış ve parayı çoğaltma umuduyla hepsini göndermiş belli ki. Keşke sizden habersiz olmasaydı, en azından siz uyarırdınız. Sizden habersiz böyle bir şeye yönelmesini büyük hata, dolandırıcılara inanmasını ise bir anlık boşluk , gaflet olarak görüyorum.
Bazı anlar "sağlık olsun" dersiniz ama çoğu zaman konusu geçer , öfkelenirsiniz.
Durumu kabullenip, ona göre yol almak zorundasınız. Çünkü giden gelmiyor. Boş yere kavga ettiğiniz ile , kendinizi yıprattığınız ile kalırsınız.
![]()
Sorsan en zeki OBen sizin yerinizde olsam o kocayı şimdiye on defa boşamıştım. Ailenin parası ile bilmediği işlere girdiği için. Borsada batsa,iş kursa da iflas etse anlayışlı olurum. Ama sizinki salaklıktan kaybetmiş parayı. Salak bir adam da düzelmez,bunun 20 yıl sonrası var,yaşlılığı var. Tahammül etmeye gerek yok. Boşayın kurtulun,sizin de içiniz rahatlasın.
Evet çok zor şeyler yaşamissin sonu çok umutlu ve güzel bitmis sevindim.Sizi çok bunalmış ve bu konuyu çok kafaya takmış görünüyorum kendimden bahsedeyim size 3 kardeşiz babamız bizi çok küçükken terk edip gitmiş hiç tanımıyoruz onu okuma yazması olmayan bir kadın annem onun bunun yardımı ile küçük yaşta kardeşlerimin çalışmasıyla büyüdük ben iki yıllık zar zor okudum çünkü kalem dahi alacak durumumuz yoktu sonra Allah yardim etti kpss yi kazandım atandım sonra eşimle tanıştım onunda babası yok iki çıplak bir hamama yakışır misali cebimizde maaşımiz harici hiç bisey yok o halde düğün yaptık bir sene dolmadan ilk oğluma hamile kaldım mecbur ücretsiz izin aldım kış ortasında bebekle ev sahibi evi satıyorum diye kapının önüne koydu neler çektik ev ararken taşınırken sonra kayinvalidem kanser oldu ona baktık tam o iyileşti annem kalp krizi geçirdi bypass oldu ardından psikolojisi bozuldu günlerimiz acillerde sabahlayacak sabahta ise giderek geçiyordu sonra o iyi oldu derken eşim kanser oldu ameliyat kemoterapi iyi oldu derken ben ameliyat oldum bütün bunlardan sonra hem maddi hem manevi çöktük resmen bu arada oğlumu hiç söylemiyorum o perişan oldu arada bu kadar şey üst üste yaşayınca ağır depresyon teşhisi ile ağır ilaçlar kullandım isyan da ettik yeri geldi Allah affetsin kuluz aciziz yani hiç bir şeyim kolay olmadı sonra ev borcuna girelim dedik ev bulamadık bütçemiz yetmiyordu tam umudu kestik bir ev çıktı karşımıza ve aynı gün sürpriz şekilde hamile olduğumu öğrendik evden vazgeçelim dedi eşim dedim bu bebek nasibiyle geldi vazgecmeyelim aldık evi bi anda enflasyon fırladı evler uçtu maaşlara zam yapıldı bizim kredi kuş kadar kaldı ben hep şunu düşündüm demek ki bu kadar sıkıntının mükafatını Allah bu şekilde verdi çıkmadık candan umut kesilmez derler olmuyorsa birsey belkide daha iyisi olacağı içindir ya zamanı gelmemiştir ya da hayırlı değildir ama şunu da ekleyeyim sağlıkla çok sınandik en zoru sağlık Allah önce sağlık versin gerisi oluyor
Bir soz var oluyorsa bir hayir olmuyorsa bin hayır arayın daha gençsiniz mesleğiniz var 40 yaşında evlenen varBen böyle bir süreci şu an yaşıyorum. 28 yaşındayım, öğretmenim, işim gücüm var. Hayatımı birleştireceğim hayaller kurduğum insanla 2 gün önce ayrıldım. Psikolojik savaştan çıkmış hissediyorum kendimi. Nişanı attım. Bir daha birine güvenip sevip bu aşamaya bu kadar kolay gelebilir miyim bilmiyorum. Bazı şeyler için geç kalmış hissediyorum…
Teşekkür ederim. Rabbim beni bir felaketten korudu bu insanla yanlış bir evlilik yapmamı önledi. Şimdi tekrar hayırlı bir insan, eş duası ediyorum.Bir soz var oluyorsa bir hayir olmuyorsa bin hayır arayın daha gençsiniz mesleğiniz var 40 yaşında evlenen var
Resmen kumar oynamış oluyor. İnsan bunu nasıl yapabilir yani? Affetmeyin,koyun kapının önüne. Size ve emeğinize yazık değil mi,o parada sizin de hakkınız var sonuçtaSorsan en zeki O
Ona buna salak deyip küçümseyen biriydi
Benim gözümden çok düştü
Akıllı olsaydı kaç tane ev almıştık şimdiye