- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
EvetOlabilir ihtimali var mı demek bu ablacım
Bu nasıl spermmiş sanarsın örümcek adamAblalarım merhaba, bende polikistik over rahatsızlığı var. 14 gündür yasmin kullanıyorum. Mecburen erkek tuvaletine girmek durumunda kaldım. Çok takıntılıyım sonradan aklıma bir şüphe düştü alaturka tuvaletten sperm sıçrayıp gebe bırakma ihtimali olabilir mi?
Çok doğru dedi tebrik ediyorum o doktoruAbla doktora da gittim o da öyle dedi hayal dünyan çok geniş bunun olabileceğini söyleyen kimse doktor olamaz dedi
Çok doğru dedi tebrik ediyorum o doktoruAbla doktora da gittim o da öyle dedi hayal dünyan çok geniş bunun olabileceğini söyleyen kimse doktor olamaz dedi
Doktor olmayacağını söyledi
Ablacım ya valla bende şüpheye düştüm doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum, öyle bir şey olmaz dediBu nasıl spermmiş sanarsın örümcek adam
Yok ablam ya sadece forumlarda denk gelip okuduğum için zihnimde yer edip şüpheye düştüm galibaÇok doğru dedi tebrik ediyorum o doktoruSürtünmeyle kalınmas ortak tuvalette hiç kalınmaz ki evde tuvalete giderken de böyle korkmuon umarm
Kuzusu herkese abla diyosun da bizim hepimizi 45-50 yaşında sanma burada seninle yaşıt senden küçük çok akıllı kadınlar var. Akıl yaşı olarak düşünüp abla diyorsan bilemicem. Neyse sıkma canını sorun yok öyle bir şey olmaz.23 yaşındayım üniversite lisans öğrencisiyim abla
Ee o zaman niye bize soruyonDoktor olmayacağını söyledi
Yanlış anlamanızı asla istemem yaşlar hakkında bilgim olmadığı için saygısızlık olmasın diye öyle söyledim kusura bakmayın lütfenKuzusu herkese abla diyosun da bizim hepimizi 45-50 yaşında sanma burada seninle yaşıt senden küçük çok akıllı kadınlar var. Akıl yaşı olarak düşünüp abla diyorsan bilemicem. Neyse sıkma canını sorun yok öyle bir şey olmaz.
Ters cevaplamanızı destekleyecek yanlış bir şey mi söyledimEe o zaman niye bize soruyon
İhtimal var mı yaniOlabilir, bir daha tuvaletinizi yapmayın
Gerçekten miArkadasim var, kız yürüyen sperm ile hamile kaldı... Dikkat et bazen pire gibi sekebiliyorlar.
Ya ciddiye almış yorumunuArkadasim var, kız yürüyen sperm ile hamile kaldı... Dikkat et bazen pire gibi sekebiliyorlar.
İhtimal var mı yani
Tabiki. Erkekler alaturkada sürekli sperm bırakır ki, tuvalete gelen kızlar hamile kalsın.
Spermler eğitilebilir çünkü, zıplama, uçma, koşma gibi..
Spermler bile eğitilebilir de, insan eğitilemiyor işte
Dalga geçiyor olmanız yeterli bi sebep değil mi sizce deTers cevaplamanızı destekleyecek yanlış bir şey mi söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?