Umumi alaturka erkek tuvaleti

Bu nasıl spermmiş sanarsın örümcek adam

Abla doktora da gittim o da öyle dedi hayal dünyan çok geniş bunun olabileceğini söyleyen kimse doktor olamaz dedi
Çok doğru dedi tebrik ediyorum o doktoru Sürtünmeyle kalınmas ortak tuvalette hiç kalınmaz ki evde tuvalete giderken de böyle korkmuon umarm

Abla doktora da gittim o da öyle dedi hayal dünyan çok geniş bunun olabileceğini söyleyen kimse doktor olamaz dedi
Çok doğru dedi tebrik ediyorum o doktoru Sürtünmeyle kalınmas ortak tuvalette hiç kalınmaz ki evde tuvalete giderken de böyle korkmuon umarm

Yok ablam ya sadece forumlarda denk gelip okuduğum için zihnimde yer edip şüpheye düştüm galiba

23 yaşındayım üniversite lisans öğrencisiyim abla
Kuzusu herkese abla diyosun da bizim hepimizi 45-50 yaşında sanma burada seninle yaşıt senden küçük çok akıllı kadınlar var. Akıl yaşı olarak düşünüp abla diyorsan bilemicem. Neyse sıkma canını sorun yok öyle bir şey olmaz.

Yanlış anlamanızı asla istemem yaşlar hakkında bilgim olmadığı için saygısızlık olmasın diye öyle söyledim kusura bakmayın lütfen Çok teşekkür ediyorum çok sağolun

İhtimal var mı yani

Tabiki. Erkekler alaturkada sürekli sperm bırakır ki, tuvalete gelen kızlar hamile kalsın.
Spermler eğitilebilir çünkü, zıplama, uçma, koşma gibi..

Spermler bile eğitilebilir de, insan eğitilemiyor işte

Tabiki. Erkekler alaturkada sürekli sperm bırakır ki, tuvalete gelen kızlar hamile kalsın.
Spermler eğitilebilir çünkü, zıplama, uçma, koşma gibi..

Spermler bile eğitilebilir de, insan eğitilemiyor işte
Gerçekten bir yerlerden okuyup hafızamda yer edindiği için böyle şüpheye düştüm galiba, çok teşekkür ediyorum yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…