Vallahi dalga geçmiyorum böyle bir niyetim yokDalga geçiyor olmanız yeterli bi sebep değil mi sizce de
Kız tuvalete gidemiyor plastik kaba yapıp çöpe atıyor korkuyor artık...Gerçekten mi
Ama güzeldi kabul etYa ciddiye almış yorumunu
Ya yapmayın lütfen gerçekten ciddi manada sordumKız tuvalete gidemiyor plastik kaba yapıp çöpe atıyor korkuyor artık...
Ama güzeldi kabul et
Kız korkma hele yok öyle bisey yaş kaçYa yapmayın lütfen gerçekten ciddi manada sordum
23 yaşındayım sizKız korkma hele yok öyle bisey yaş kaç
13 değil dimi ?23 yaşındayım siz
Hayır gerçekten 23, böyle bir soru sordum diye yadırgadın dimi13 değil dimi ?
Kusura bakmayın şaşırdım üzüldüm de sorunuza.. spermin hangi fizik kuralına göre zıplayıp vajinanıza girip oradan rahminize nasıl ilerleyip yumurtalığınızı dölleyebileceğini düşünebilirsiniz..
Merak etmeyin hamile kalmak için yukarıdaki olayların gerçekleşmesi yani penis ve vajina arasında tam birleşme olması gerekir..
Alaturka tuvaletti klozet değildi, evet ama 14 gündür kullanıyordum adetin 2. Günü başladımHem polikistiksin hem dogum kontrol hapi kullaniyosun,klozetten sperm sicrayiphamile kalirsan guinees rekorlar kitabina girersin..
Dalga geçmiyorsanız merak etmeyin. Mümkün değilVallahi dalga geçmiyorum böyle bir niyetim yok
Ya hahahah şaka gibi ya ahahahah
Ayy ilk kez duydum bu hikayeyi muthiiisÇok eski zamanlarda bekar kızlar hamile kalınca hamamda taşa oturdum öyle kaldım derlermiş. Hamama sabah erkekler sonra kadınlar girermiş adamın taşa meni bıraktığına o taşa oturunca da hamile kalınabilceğine inanılırmış. Ama tabii işin aslı öyle değil
Yani böyle hikayeler palavra bunu yaşadım diyen insan varsa illaki bi halt yemiştir. Her duyduğuna okuduğuna inanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?