Umursamama

123gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
1.954
841
43
36
Arkadaşlar eskiden 26 yaşına kadar daha doğru bekarlık hayatında hiç bir şeyi umursamazdım ben. Annem bağırır çağırır falan serttir hiç umrumda olmazdı. Ne zaman evlendim farklı bir aileye girdim. Herkesin her dediği battı bana ne oldu bilmiyorum. Laflar batıyor. İş bulamıyorum dert etmeye başladım. Çocuk olmuyor dert etmeye başladım eski rahat insan gitti takıntılı biri haline geldim 26 yaş sonrası siz de de böyle oldu mu....

Bende bekarken cok relaxtim evlendim dengem sasti ilk 1-2 yil cok stresli bi insandim sonra eski halime dondum beni kizdiracak birsey oldugunda kendime sordugum sey bu sonsuza dek surecek mi? 3 5 ay sonra unutacak miyim? Cevaplar evetse hic kafama takmiyorum
Aman ayip olmasin kirilmasin diye icime attigim cumleleri o an dank diye soylemeye basladim ayni bekarligimdaki gibi
Ve özüme dondum diyebilirim
Cildim bile parildadi o derece🌟🌟

Bende bekarken cok relaxtim evlendim dengem sasti ilk 1-2 yil cok stresli bi insandim sonra eski halime dondum beni kizdiracak birsey oldugunda kendime sordugum sey bu sonsuza dek surecek mi? 3 5 ay sonra unutacak miyim? Cevaplar evetse hic kafama takmiyorum
Aman ayip olmasin kirilmasin diye icime attigim cumleleri o an dank diye soylemeye basladim ayni bekarligimdaki gibi
Ve özüme dondum diyebilirim
Cildim bile parildadi o derece🌟🌟
Demek ki evlenince farklı ortama girmenin bir stresi mi oluyor. Rahatsız olduğum konuyu o kadar kafaya takıyordum. Ki o anda da söyleyemediğim için hastalar oldum. Sonra psikolog git muhatabınla yüzleş dedi. Yüzleştim rahatsız olduğumu söyledim direk ama karşı taraf ne dedim ki ben işte temiz değilsin dedik ne var bunda eleştirdiysem ne olmuş deyip üste çıktılar....

Demek ki evlenince farklı ortama girmenin bir stresi mi oluyor. Rahatsız olduğum konuyu o kadar kafaya takıyordum. Ki o anda da söyleyemediğim için hastalar oldum. Sonra psikolog git muhatabınla yüzleş dedi. Yüzleştim rahatsız olduğumu söyledim direk ama karşı taraf ne dedim ki ben işte temiz değilsin dedik ne var bunda eleştirdiysem ne olmuş deyip üste çıktılar....
Elbette
Bazilari evlilige cabuk adapte olur bazilari zor alisir
Yeni cevre mekan es ailesi vs
Temiz degilsin diyen kisi eger iyiligin icin soyluyorsa kendine ozelestiri yapip duzeltebilirsin ama seni yermeye yonelik tarzda soyluyorsa "temizligimi begenmeyen evime gelmez bu kadar basit" diyip gececeksin
Bide sinir oldugun seylere o an cevap ver
Icine atip atip kendini kurup sonra o kisiye su lafindan rahatsiz oldum seklinde soyleme
O an kendini savun
Boylece daha az stres yaratirsin kendine

Ben de tam tersi bekarken her şeyi takardım. Evlendikten sonra kimseyi sallamamaya başladım yeni yeni
Ben de şimdi her iki aileyle kavga ettim rahat ettim. Şimdi çok rahatım😄 kocamla takılıyoruz. Evlilik bana iyi gelmedi. K.v suratı k.pederin saçma sapan davranışları uzağa gelmek falan arkadaş bulamamak iş bulamamak.Ailemin yılda 1 kere gelmesi falan. Ya annem ben bebekken den beri çalışıyor. Ben üniyi başlayınca annem emekli oldu ben yoktum. Uzaktaydım okul bitti 3 sene sonra evlendim yine uzaktayım. Hiç bir zaman ailemin sıcaklığını göremedim babsm desen hiç sevgi göster mezdi sevgisiz büyüdüm.

Ben de şimdi her iki aileyle kavga ettim rahat ettim. Şimdi çok rahatım😄 kocamla takılıyoruz. Evlilik bana iyi gelmedi. K.v suratı k.pederin saçma sapan davranışları uzağa gelmek falan arkadaş bulamamak iş bulamamak.Ailemin yılda 1 kere gelmesi falan. Ya annem ben bebekken den beri çalışıyor. Ben üniyi başlayınca annem emekli oldu ben yoktum. Uzaktaydım okul bitti 3 sene sonra evlendim yine uzaktayım. Hiç bir zaman ailemin sıcaklığını göremedim babsm desen hiç sevgi göster mezdi sevgisiz büyüdüm.
Boşver sen de onlara öyle davran. İnsanlara ayna gibi olursan mutlu oluyorsun bu hayatta ne eksik ne fazla

Elbette
Temiz degilsin diyen kisi eger iyiligin icin soyluyorsa kendine ozelestiri yapip duzeltebilirsin ama seni yermeye yonelik tarzda soyluyorsa "temizligimi begenmeyen evime gelmez bu kadar basit" diyip gececeksin
Icine atip atip kendini kurup sonra o kisiye su lafindan rahatsiz oldum seklinde soyleme
O an kendini savun
İyiliğim için söylesene beni diğer gelini ile kıyas yaparak davranış ve söyleyiş tarzı beni çok rahatsız etti... Bunu da söyledim eşim de söyledi kaç kere bir insana bir konudan rahatsız olduğun 10 kere söylenir mi ben söyledim.

Elbette
O an kendini savun
Doğru söylüyorsun ya eğer k.v işte havlunu değiştirmeyi unutmuşsun banyo biraz kireçli kalmış dikkat et bak kızım komşu falan gelir seni eleştirir..... Dese okey ama kadın geldi böyle evin içini gezdi banyoya açtı baktı resmen dedi ki yaa dedi X eltib olsaydı burayı şöyle temzilerdi. Hiç iyi olmamış buzdolabına çok kötü tarzında eleştirdi ben zaten ailem tarafından sürekli annem tarafından aman tatsızlık çıkmasın aman sorun çıkmasın sen bir şey deme boşver şeklinde yetiştirilen bir kızım anneme de ayar oluyorum. O beni bu hale getirdi. Sürekli aman tatsızlık çıkmasın beni karşı tarafa ezdiren o.... Kendi istediği gibi herkese laf söylüyor bana gelince sorun çıkıyor...

Elbette
O an kendini savun
Ya bu yorumu yazdığın için teşekkür ederim. Sen bana kafamdaki soru işaretlerinin çözümünü buldum senş sayende teşekkür ederim.....

Benim bekarlık dönemim de de üniv mezunu olamayınca olan mevzular güzel bi iş bulamamak bunlarla ilgili söylentiler haliyle hep oldu . Bi süre sonra takmamaya başladım sonrada evlendim.
Şimdi evliyken daha rahatım . 😃

Back
X