- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Acaba bende senin gibi olduramayınca akışına bırakabilecek miyimBilemiyorum, her erkeğin var bi' falsosu
Benimkininki de mesleği yani falso değil mesleği ama o yüzden yolunu bekliyorum hep
Ama kendin diyorsun onun dışında her şey iyi diye şimdi adamı bi şey yüzünden harcamak bana garip geliyor hani bu bişey de büyük bişey olsa eyv ama
Valla ben de çok gerildim gerildim ama sonunda kabullendim
Tespitinizde haksız olduğunuzu düşünüyorum ama bilemiyorum.siz onun hayatının merkezinde değilsiniz, ama o sizin hayatınızın merkezinde. sorun bu.
ki sizin yaptığınız yanlış yaş aldıkça insan anlıyor kendi ortada olmalı sevgili merkeze yakın olsa bile.
ha bazı erkekler anneleri gibi görüyor sevgililerini. anneleri evde onu bekler alınmaz ya sevgilileri için de onu düşünüyor. eğer kafa yapısı böyleyse sizsiz çok fazla plan yapıyorsa zor evet. evlenirseniz daha da kötü olur. siz çocukla evde bebek bakarsınız o gezer. çok konu var böyle.
Tespitinizde haksız olduğunuzu düşünüyorum ama bilemiyorum.
Aslında ikimizde birbirimizin hayatının merkezinde değiliz. En azından o benimkinde değil. Ben onun istediği herşeyi yapmıyorum ama o benim her dediğimi harfi harfine yapıyor. Seviyorum,seviliyorum. Ama umursamazlığı beni çileden çıkartıyor. Dediğim gibi herşeyi benimle sabah akşam beraber yapıyoruz benim işim olduğunda ona söylüyorum tamam diyor onun işi olduğunda da onu rahat bırakıyorum zaten. Ama dışardayken birileri arıyor o da tamam diyor. Ne yapayım birtanem uzaktan geliyorlar diyor. Bende buna bozuluyorum. Sonrasında gönlümü alsa da farketmiyor. Bensiz plan yapmıyor yani,genelde beraber yapıyoruz. Biri arayınca çocuk gibi bana gidiyim mi gidiyim mi hadi izin ver diyor,tamam diyorum ama ister istemez suratım düşüyor.
Acaba bende senin gibi olduramayınca akışına bırakabilecek miyim
Ne güzel sen bırakabilmişsin
Çok isterim
Çünkü hayatımda böyle bir insan bir daha bulamam,çok iyi niyetli çok iyi bir insan
Hatta evden giderken seni tatile çıkarayım karadeniz turu yapalım falan dedi
Bende de gerginlik zirvede olduğu için kabul etmedim
Yok ya ayrılamıyoruz da olduramıyoruz da
Dur karışıklığı gidereyim.İyiken çok iyiyiz tanımlaması nedir ya? Herkes iyiyken iyidir zaten. Çok karışık oldu böyle yazınca da
Bu kadar sinirli biriyle bu kadar umursamaz ve sürekli ayrılıp barışan çiftin ilişkisine imrenen de herhalde çok berbat bir ilişki içindeki insanlardır.
Umursamaz insanı bu zamana kadar olduramamışsın bu saatten sonra hiç değişmez ama sen sinirini törpüleyebilirsin. Sinir hiçbir anlamda sana bir şey katmaz.
Hepinize merhaba. Öncelikle hepinizin 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun.
Kurtulmak istediğim birisi var,hayatımdan çıkartmak istediğim. Bu kişi sevgilim. Kendisiyle sürekli bir çatışma halinde olmakla birlikte sürekli kavga ediyoruz. Ben aşırı sinirliyim o da fazlasıyla umursamaz. Hal böyle olunca birbirimizi taşıyamıyoruz. Seviyor muyum,evet çok seviyorum. Dünyamın en yakışıklı en mükemmel erkeği. İyiyken çok iyiyiz,hatta imrenilecek bir ilişkiye sahibiz. Yıllar geçmesine rağmen hala birbirimize aşkla bakarız,beni kolay kolay kırmaz her dediğimi yapmaya çalışır. Herkesin hayal edeceği tarzda bir erkek,hem yakışıklı hem görgülü hem sadık işinde gücünde hem okuyup hem çalışan bir insan. Tek bir problemi var,o da umursamazlık. Ben artık bunaldım. Mesela bugün yan yanayız özel bir kutlamaya gideceğiz,yanımdayken arkadaşı arıyor çağırıyor,tamam gelirim diyor. Ben sinir krizi geçiriyorum resmen. Her şeyi başında değil de sonunda söylüyor,bu lanet huyu yüzünden bizi defalarca sinemanın yarısından çıkardı. Sürekli onu uyarıyorum bak işin varsa planın varsa beni alma,başka zaman gideriz diyorum. Ama yok. Her zaman ortasında söylüyor ve beni tutabilene aşk olsun. Sırf bu durumundan dolayı ayrılmak istiyorum,yaklaşık 1 yıldır ayrıl barış ayrıl barış nereye kadar. Ben artık yoluma tek devam etmek kendimi toplamak istiyorum. Az önce eve sinirle geldim,annemin yanında eşyalarını verdim hadi yallah dedim. Bunu yaptığım halde hayatım bir dur dinle diyor. Yahu ben neyini dinleyeyim artık,çok sevildiğimin farkındayım,adını vücuduna dövme yaptırdı,baş harfimi elinin üzerine yaptırdı. O kadar düşünün. Ama yok,birisi arayınca gözden çıkarılacak ilk insan ben oluyorum. Haliyle çıldırıyorum. Kızlar söyleyin her erkek mi böyle? Yoksa sadece benim sevgilim mi böyle. Yıldım artık. Benim ne yapmam lazım,yontmalı mıyım yoksa akışına mı bırakmalıyım? Öfkemi törpüleyemiyorum da,ne yapacağım bilmiyorum.
burayı okuduktan sonra gerçekçi değil diyorumadını vücuduna dövme yaptırdı,baş harfimi elinin üzerine yaptırdı
İyiki seni buldum,sende kendimi gördüm.Ben seni anlıyorum
Her şeyi çok mükemmel geliyor sana o ufacık nokta dimi
Aynı durumdayız
Akışına bıraktırmaya yeni başlayabildim açıkçası
Hala arada yokluyor bak aklıma esti ben de açıcam konu hatta
Seviyor musun peki bu adamı?
Yani mesela ben çok seviyorum, ya bi insanın her şeyi iyi olur tek bi noktası işte huylandırır mı
Oluyor
Ama şu açıdan bakmak lazım belki bizim de ufak bi noktamız huylandırıyordur
Benim çok düşünmem mesela
Atabilirim :) Merak etmeyin,gerçek yaniburayı okuduktan sonra gerçekçi değil diyorum
Hayatıma giren onca insandan sonra aşkı,sevgiyi onda buldum. Beni dipsizlikten,yalnızlıktan,o kuyunun dibinden çıkardı. Annem oldu,babam oldu. Hasta oldum başımda bekledi. Hani hakkını asla ödeyemem. Tavsiyenizi mutlaka dikkate alacağım. Belki ikimizde kendimizi törpüleyebiliriz bilemiyorum. Yılların emeğini çöpe atmak da istemiyorum.Seviyor muyum,evet çok seviyorum.
O zaman ayrilmayin sadece bu kadar yaziyorum. Ask, sevgi kolay bulunan bir sey degil tekrar bulamazsaniz kafanizi taslara vurmayin.
hiç gerek yokAtabilirim :) Merak etmeyin,gerçek yani
Genelde benden izin istiyor. Hayatım son anda gelişti,şimdi yemek yiyelim,yarın gelelim olur mu diyor. Birden şak diye bırakmıyor yani. Bugün gittiğimizde de yarım saat durduk öyle döndük. Benim istediğim hiç gitmesin.Bu yaptigi bence saygisizlik. insan arkadasina bile yapmaz.
Yanyana oldugunuz halde biri arayinca cekip gitmek nedir? tabi dogru anladiysam...
Hic duymadim böyle birsey. Umursamazliktan ötesi bu..
İyiki seni buldum,sende kendimi gördüm.
Evet çok seviyorum,sevdiğimden çok fazla da seviliyorum. Hediyeler dövmeler ıvır zıvır. Çok değer veriyor bana,bende ona.
Dediğin gibi herşey mükemmelken tek bir nokta beni çileden çıkarıyor. Sinek küçük ama mide bulandırır misali.
Törpülemeye çalışıyorum,yok olmuyor. Artık yakasından tutup sarsasım geliyor adamı,kendine gel diye
Belki bizimde bu kadar umursamamız onları bunaltıyordur,bilemedim. Ama onlar belli etmediği için problem onlarda sanıyoruzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?