Umursamaz

Bak bi de hanımcı izin istiyormuş ahahahahahah

Benim ki de özür diledi geçen "çalıştığı için" "çok çalışıyorum özür dilerim" diye

Bazen sana da çok ponçik minnoş gelmiyor mu

hiç gerek yok
bunu bebenine yapan birinin gerçekçiliğini hayata bakışını sorgularım
biliyorum böyle aptallar var
Aptal biraz ağır kalır. Kötü geçtiği,bir yakınını kaybetriği dönemde bayağı bir yanında durdum,dizimin dibinden ayrılmadı. Daha sonra o dövmesini yaptırdı. Bilemiyorum,belki o zamanın verdiği duygu durumudur. Ben yaptırmadım,yaptırmam.

birini sevdiğinde onun duygularını önemsersin
ona hassas davranır saygı duyarsın
gidip orasına burasına isim yazdırmak hiç birşeyin kanıtı değil

Tanistiginiz ilk zamanlar böyle miydi?
Önceligi siz degilsiniz ..

Birde kurtulmak istiyorum demissiniz. Belki birbirinize bagli degil bagimli olmus olabilirsiniz. Bir iliskide surekli ayril barismalar da yipratici.
Birde dikkat ettiniz mi acaba hic baskalarina karsi da böyle midir? mesela arkadaslarina ailesine vs...ozaman karakteri böyledir diyecegim.. ama sadece size yapiyorsa bir sorun vardir

Bak bi de hanımcı izin istiyormuş ahahahahahah

Benim ki de özür diledi geçen "çalıştığı için" "çok çalışıyorum özür dilerim" diye

Bazen sana da çok ponçik minnoş gelmiyor mu
Ya evet bayağı hanımcı ve minnoş yani bir hatası olunca affettirmek için 40 takla atar deli gibi uğraşır Ben yüz vermedikçe o canııım bitaneeem diye sever beni,şirinlik yapar. ama o sinir geldiğinde ister istemez bir anda herşey mahfoluyor

Kız annenin kaderine çeker diye bir söz vardı sanırım
Seninki de öyle olmuş
Ben sorun sadece benimkinde sanıyordum,demek her insanın bir kusuru hatası oluyormuş iyi bari
Benimki de öyle ya,istediğim herşeyi yapar canım şunu istedi ay şueaya gidelim ay bunu yapalım derim hiç gık demez,korkusu olduğu halde Roller Coastera bindirdim onu
Hiç hayır olmaz demedi ama işte
O tek hatası bütün dengelerimi bozmaya yetiyor

Yok herkese böyle canım.
İlk zamanlar bana yapmıyordu,çünkü pek fazla görüşemiyorduk.
Mesela arkadaşlarıyla kafededir,ararım müsait misin sinemaya gidelim mi derim,arabaya atlar gelir
Ya da evindeyken bir arkadaşı arar gezelim der gider
Bana özel olan bir durum değil. Ama evet çok yıpratıyor. Sırf bu huyu yüzünden vazgeçmeye zorluyor beni. Bu arada yorumlar ard arda geldiği için atlamış olabilirim yorumunuzu,kusura bakmayın. :)

birini sevdiğinde onun duygularını önemsersin
ona hassas davranır saygı duyarsın
gidip orasına burasına isim yazdırmak hiç birşeyin kanıtı değil
Dediğim gibi,aptal biraz ağır bir kelime.
Bana birşey kanıtlamak için yaptığını da sanmıyorum
O an ki duygu dalgalanmaları,boşlukta oluşu bunu ona itmiş olabilir,kendi düşüncenizdir birşey diyemem.

Ya ben sevgilinin umursamaz olduğunu düşünmedim
Sana soruyormuş, seni umursamayan adam sana sormaz
Bir de plan programda pek iyi değil galiba
Böyle şeyleri mesela sen üstlenmeyi önersen?
Benimki de değil çünkü, başkasının yanına gitmez ama düzenleyemez hayatını pek açıkçası
Mesela senin kötü olduğun bişeyi o üstlensin, sen onun kötü olduğu bişeyi üstlen gibi
İlişki/evlilik biraz da bu değil mi
Annem mesela ekonomi işlerinden sorumludur, alışverişten
Babam faturalardan gibi
İnan ilk zamanlar kavga ederlerdi yani ben çocukken hatırlıyorum
Şimdi o kadar kanıksadılar ki birbirlerinin özelliklerini tartışma bile çıkmıyor mutlular

Hayat memat meselesi olmuyor genelde,yurtdışından ya da şehirdışından arkadaşları geliyor. Zamanı kısıtlı oluyormuş,gidebilir miyiz diyor genelde. Sadece bana değil,herkese böyle. Dediğim gibi herşeyi iyi fakat bu huyu hiç iyi değil. Beni delirtiyor keşke bu huyu değil de başka birşey olsaydı diyorum.

Bende öyle düşünüyorum.
Evlilik iki tarafın eksik yanlarını tamamlayıp bir bütün olmasıyla oluşur,ilişki de aynı şekilde.
Kötü olduğum şeylerde genelde bana yardım etmeye çalışır ya da beraber yaparız. Ama bana bunu hissettirmeden yapar,bir bakarım eksik yanımı tamamlamış. Gerçekten değişik bir bağa sahibiz aramızda.
Sadece benim biraz mızmızlık huyum var,o böyle yapınca olur hayatım sen nasıl istersen diyemiyorum,hemen bir naz bir trip bir sinirlilik hali. Yine bağırıp çağırmıyor,afdettirmeye çalışıyor kendini. Belki de ben fazla önemsiyorum bu durumu. O da herkese hayır diyemediği ve iki tarafın gönlünü hoş etmeye çalıştığı için ters düşüyoruz.

Etrafımdaki herkes de bana mızmız, bencil diyor şu aralar aynı sebepten
Ay gülesim geldi bu kadar olur
Aslında bak o senin bazı yanlarına "olsun" diyebiliyormuş
Benimki de diyor
Bu "overthink" halim mesela çok sıkıcı olabiliyor ama "olsun" diyor o da kendince
Bizim de diyebilmemiz lazım
Kendime de nasihat veriyorum arada sana verirken

erkek arkadaşımda aynı iyiyken mükemmel ama umursamama olayı beni benden alıyor. uyarılar bazen fayda etmiyor bende sinirimi törpüleyemem sandım ama bıraktım. erkek arkadaşım yine de senin sevgilin kadar ortada demez yoksa sabredemezdim herhalde. karşınıza alın ben sinirimi sende umursamazlığını kenara bırak yoksa bizden olmaz de.

Biraz düşünmeyi,umursamayı bırakmamız lazım o zaman.
Olduğu gibi sevmek en iyisi,onları kalıplara sokmaya çalışırken kendi ilişkimizi zedeliyoruz farkında değiliz.
Adamların gözünde bir süre sonra evhamlı dırdırlı kadın olup çıkıcaz

Ben sinirimi saklayamıyorum,o beni sakinliğiyle törpüleyebiliyor. Tek kötü huyu beni benden alıyor,bütün devrelerimi alt üst ediyor.

O zaman huyu böyle demekki. Fazla organize edemiyor kendisini.
Durum böyleyse sizde kendinizi yipratmayin ve üzmeyin bosuna. Oldugu gibi kabullenin. Hayir hic yapamiyorum derseniz ayrilabilirsiniz tabiki ama ayrilmayacaksaniz ozaman bosuna sinirlenizi de yipratmayin.

Bi de adamdan ayrılmışsın bu yüzden lütfen

Sana da seni hiç bırakmaz gibi gelmiyor mu? Sen bırakmasan yani

Konunun ilk mesajiyla sayfa aralarini bagdastiramadim, ilk mesajda umursamaz, size deger vermeyen biri gibi anlatmissiniz genel olarak ama ara sayfalar "minnos,hanimci,sapsik" gibi gidiyor. Cozemedim derdi.

Seven insan sevdigini herkesin ve her seyin onune koyar, bunu soyleyebilirim sadece.

Ya arkadaşım bana diyor ki (konumu okudun biliyorsun sıkıntımı)
Sanki çoluğun çocuğun parasını kumarda harcamış gibi vahlanıyosun Velvette adam napıyor çalışıyor diyor

Ayrılsam da daha sonradan bir şekilde barışıyoruz,bağlılığımız var. Ama sinek küçük,mide bulandırıyor. Bir huyu bütün iyi yönlerini siliyor gözümde.

Ya arkadaşım bana diyor ki (konumu okudun biliyorsun sıkıntımı)
Sanki çoluğun çocuğun parasını kumarda harcamış gibi vahlanıyosun Velvette adam napıyor çalışıyor diyor
Ahaha gerçekten öyle
Bence seninki bir nebze hatta bayağı bir kabul edilebilir.
Çünkü adam çalışıyor,senin için geleceğiniz için.
Hani böyle böyle düşünüp kendini rahatlatabilir misin bilmiyorum ama gerçekten sana değer vermeseydi ayrılırdı diye düşünüyorum.
Senin tek sorunun fazla düşünüyor,fazla evhamlanıyor olman. Ki bu bende de var ama genelde bu kadar gündsm yaratmıyor o konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…