- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Bana değer vermeyen demedim ki.Konunun ilk mesajiyla sayfa aralarini bagdastiramadim, ilk mesajda umursamaz, size deger vermeyen biri gibi anlatmissiniz genel olarak ama ara sayfalar "minnos,hanimci,sapsik" gibi gidiyor. Cozemedim derdi.
Seven insan sevdigini herkesin ve her seyin onune koyar, bunu soyleyebilirim sadece.
Ahaha gerçekten öyle
Bence seninki bir nebze hatta bayağı bir kabul edilebilir.
Çünkü adam çalışıyor,senin için geleceğiniz için.
Hani böyle böyle düşünüp kendini rahatlatabilir misin bilmiyorum ama gerçekten sana değer vermeseydi ayrılırdı diye düşünüyorum.
Senin tek sorunun fazla düşünüyor,fazla evhamlanıyor olman. Ki bu bende de var ama genelde bu kadar gündsm yaratmıyor o konu
Erkek erkeğe bir ortam,bilmem kaç erkeğin bulunduğu ortama o beni sürüklese de ben gitmem. Ama kızlı erkekli ortamlarda da oturmaz kendisi,ya benim arkadaşlarımla ya da full erkek. Öyle yani.ben neden yeni plana sizin dahil olmadığınızı anlamadım.
sinemadasınız çocukluk arkadaşı aradı aa hadi çıkalım berkle oturalım neden denmiyor mesela?
bana arkadaşım yapsa bu hareketi bozulurum açıkçası. beni diğer arkadaşından neden kaçırıyor diye düşünürüm ve kırılırım.
Evet saçma olduğunu bende biliyorum ama tutup aptal denmesi ya da seni önemsemiyor denmesi hoş değil. Bir hareketine bakarak değil bir bütüne bakarak karar verilmeli. Sevdiğini bildiğim için bu problemi çözmeye çalışıyorum.Konusahibi sen sevgilinden dert yandığın için eleştirildi erkek arkadaşın ama bu arada senin aşkın kabardı savunmaya geçtin
Şöyle ki normal bi durum değil biçok planın yarım kalması ,bu kadar bozulmana rağmen ısrarla aynı şeyi yapması,sürekli hayır diyemediği arkadaşlarının olması vs vs. Ben gerçekten çok bozulurdum, ben eşime güvenmek isterim,mesela az önce konuştuk yarın sinemaya gidelim dedim,tamam dedi hangi film ,konuştuk bitti. Şimdi o filme gideceğimizi ne yapacağımızı biliyorum valla şu planı bile bozsa gıcık olurum isterse hacdan dedesi gelsin. Sizde bi de sık sık oluyor,çok saçma.
Tek sorun hayır diyememesi evet.Tek sorun hayir diyememesi mi? Size diyormus ama. Arkadaslari cagirinca sizi yarida birakip gidebiliyor degil mi? O zaman onceliginiz hep arkadaslarindan sonra. Duzelir mi? Hayir.....
Erkek erkeğe bir ortam,bilmem kaç erkeğin bulunduğu ortama o beni sürüklese de ben gitmem. Ama kızlı erkekli ortamlarda da oturmaz kendisi,ya benim arkadaşlarımla ya da full erkek. Öyle yani.
Benzer durumlarda bulunduğumuz için en çok sen yönlendirici oldun bu konuda.Kabul etmekten başka çare yok zaten
Susup yerime oturmak zorundayım
İşte bence arada birinin bize hatırlatması lazım bunları yoksa sen de farkındasın sevildiğinin, ben de
O yüzden hemen anladım zaten konudaki vaziyeti ve ne kadar benzediğini durumların
Haremcilik değil işte. Bende dar görüşlü değilim yani. En en en yakın arkadaşım erkektir,canımın içi bu zamana kadar beraber kalmışlığımız yiyip içmişliğimiz vardır. Ama tanımadığım bir ortama giremiyorum. Onlar oturup keyif yaparken benden rahatsız olacaklarını düşünüp gitmem mesela. Çoğuyla çok fazla bir samimiyetim yok,samimiyetim olanlarla da oturuyorum zaten. Ve genelde 5-7 kişi arası takılıyorlar,hepsi erkek oluyor. E benden rahatsız olurlar rahat konuşamazlar diye çok gitme taraftarı değilim. Bazen kendisi arayıp arkadaşı alıyor telefonu elinden "yenge okeye dördüncü lazım müsaitsen seni almaya gelelim eheheh" diyorlar,samimiyetim olduğu için gidiyorum.ben gidebilirdim ya. ne bileyim eski sevgililerimle maç izlemeye falan gitmişliğim vardır erkek arkadaşlarıyla. birlikte 101 oynardık hepberaber. benim erkek arkadaşlarım da gelirdi çok vardır erkek arkadaşım da zaten. bazen onun arkadaşı bazen benimkiyle 3lü çıkardık eski sevgililerimle vs. bazen full benim kız arkadaşlarımın olduğu ortamda o tek erkek onlar olurdu vs. ben haremcilik sevmiyorum kendi adıma. her ortama girerim onun da girmesini beklerim. belki sorununuz budur aslında.
Gütmeye devam o zaman :)simdiden boyleyse eger evlensen daha beter gezmelere gider bu adam, demedi deme,
herkesin var bi kusuru. ya bu deveyi gudecen ya da gidecen
Benzer durumlarda bulunduğumuz için en çok sen yönlendirici oldun bu konuda.
Sakince düşünüp durduğumda evet ya bende çok üzerine gidiyorum bir daha yapmamalıyım diyorum ama bu kararımın kararlılık süresi 2 sn falan oluyor
Biraz daha törpülememiz lazım huylarımızı,eğer çok sevip seviliyorsak bir huydan ilişkiyi yıkmamalıyız diye düşünüyorum şuan.
sen bilirsin bacim :)) ben seni uyarayimda bi kac sene sonra muhtemelen konu acabilirsin burda :))Gütmeye devam o zaman :)
Hayat memat meselesi olmuyor genelde,yurtdışından ya da şehirdışından arkadaşları geliyor. Zamanı kısıtlı oluyormuş,gidebilir miyiz diyor genelde. Sadece bana değil,herkese böyle. Dediğim gibi herşeyi iyi fakat bu huyu hiç iyi değil. Beni delirtiyor keşke bu huyu değil de başka birşey olsaydı diyorum.
Biraz daha umursamalı olmaya davet ettim kendisini,bakalım. Yarın konuşalım dedi. Biraz kendi hatasının farkında o yüzden yumuşak yüzü tuttuEğer sırf size değil herkese böyleyse yorum değişir.
O zaman huyu böyledir, yani size değer veriyordur fakat huy da davranışa dönüşmüştür.
Sizin burada kendinize sormanız gereken şey şu, ben bu huya katlanabilir miyim?
Çünkü bir insan ne kadar istese de tamamen değişmez, sadece kendini biraz törpüler.
Umarım sevgiliniz kendini törpüleyebilir, yoksa bu huyla yaşamak çok zor..
Aramızda sandığın gibi bir ilişki yok bizim.sen bilirsin bacim :)) ben seni uyarayimda bi kac sene sonra muhtemelen konu acabilirsin burda :))
Ahahah düşünsene denizci olduğunuİşte ben daha dün "Aa tamam ya Allahtan denizci değil" beklerim yolunu, tamam bak 5 günse 5 gün dedim
Oh kafa rahat
Bugün adam gitti ben darlandım kendimi dağa bayıra atıp danalar gibi yürüdüm koştum
2 saniyelik radikal kararları bana sor sen
Sen beni etiketle yaz ben sana karar aldırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?