- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/668796-canim-yaniyor.html
tam umursamıyorum diyorum mesaj atmıyorum burnunu sokuyor yine hayatıma. gündüz hç mesaj atmadım canım sıkkındı zaten birazda nezle idim umursamadım onu nasılsın diye bir mesaj atmış bnde iyiyim sen nasılsın dedim yatıyorum neredesin dedi evdeym nerde olcğm başka dedim bnm ufaklık snnle tanşmk istyr dedi ufaklık? diye mesaj attım kardeşim işte çıkamazmısın dedi. babam evdydi çıkamayacğm için aynen belirttim peki dedi ndn tanışmk istiyor dedim br şey demedi ki kardeşinin benden haberi oldugunu bile bilmiyordum ayrıldık bitti gitti tanışmanın ne gereği varsa artık. üstelik kendiside bu akşam istanbula gidiyor artık temelli
canı sıkıldıysa köpeklerine sarsın bna değil dengemi alt üst ediyor herifçinin oğluSadece evde canı sıkılmış sana sarmış boşver gitsin cevap vermeseydin keşke..
Adam uçmuş bildiğin ne yaptığı belli değil, anlamsız
Karşılık bile verme
can sıkıntısından senle oyalanıyo bide yedekte tutma çabası sezdim ben senin eskide
bence sadece karaktersiz ve önemsiz bir insancanı sıkıldıysa köpeklerine sarsın bna değil dengemi alt üst ediyor herifçinin oğlu
kafası mı güzel anlayamadım
senin eskide lafına güldüm ya alh da seni güldürsün cnm :d
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/668796-canim-yaniyor.html
tam umursamıyorum diyorum mesaj atmıyorum burnunu sokuyor yine hayatıma. gündüz hç mesaj atmadım canım sıkkındı zaten birazda nezle idim umursamadım onu nasılsın diye bir mesaj atmış bnde iyiyim sen nasılsın dedim yatıyorum neredesin dedi evdeym nerde olcğm başka dedim bnm ufaklık snnle tanşmk istyr dedi ufaklık? diye mesaj attım kardeşim işte çıkamazmısın dedi. babam evdydi çıkamayacğm için aynen belirttim peki dedi ndn tanışmk istiyor dedim br şey demedi ki kardeşinin benden haberi oldugunu bile bilmiyordum ayrıldık bitti gitti tanışmanın ne gereği varsa artık. üstelik kendiside bu akşam istanbula gidiyor artık temelli
canı sıkıldıysa köpeklerine sarsın bna değil dengemi alt üst ediyor herifçinin oğlu
kafası mı güzel anlayamadım
bence sadece karaktersiz ve önemsiz bir insan
mersi tatlım
sende ömür boyu gül inşallah:))
Cevap vermemelisin artık hiçbir mesajına.
Kafasi guzel ama seninki ondan güzel, ne diye cevap verirsin be güzel kardesm .. bazen dayanamiyoruz işte ama bidaha cevap verme tut kendini
Suç sende hala karşılık veriyorsun adamın mesajlarına.
"Kedinin fareyle oynadığı gibi" diye bir tabir vardır ya..İşte bu o hesap..Hattını değiştir..
ay kafaya takmaya bile değmez boşver ne mesajı sen bekle ben bi gideyim karımla anlaşmazsam senle mi devam ederim mesajı olmuş resmen
karısına da ona da....
seninle tanışmak isteyen ufaklığın
kardeşi olmadığını bu forumdaki tüm evli bayanlar anlamıştır
gitmeden senin bir tadına bakayım içimde kalmasın diyor
randevulaşıp gitmesene
beklesin beklesin çıldırsın
oyun nasıl oynanır görsün
Bir laf dinle artık kes irtibatı şu adamla!!!
ne demek istediğinizi anladım aklıma gelmemişti ama birde şu var dışarda dedi ama evine çağırmadı zaten evine girmeme izin vermeyeceğini kendisi söyledi dul bir adamım evime gelmeni istemem diye irtibat konusunda da aynı ekipteniz ortak çalışmalar üstelik giderken bir kaç işi bana kalacak yerine ben geçeceğim ister istemez muhatap olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?