umursamıyorum dediğim anda

Hat değiştirme bence de. Değiştirme durumun olsa dahi değiştirme.
İradeni güçlü tut ve asla cevap verme. Bu onu da sinirlendirir. Önemsenmemek nasılmış görür.
Seni zerre umursadığı yok, sadece canı sıkılıyor çünkü. Kesinlikle sallama onu.
Yok say. Mesajlarını okumadan sil hatta.
Hiç de sıkma kendini. Alt üst edemesin seni.

Son düzenleme:
Su forumda gordugum en saf (yanlis anlama iyi niyetli ve hayati hic bilmemek anlaminda) uyeden birisin digeride ayaz-07 ..diger konularinida okudum yapma etme guzelim hala arkasindan sovdugun adamin mesajina niye hicbisey olmamis gibi iyiyim diye cevap vererek bir gidim kalan degerinide dusuruyosun? Adam seni hic sevmedi resmen can sikintisindan ego tatmininden vvakit gecirdi bu forumdaki herkes en basindan gordu bir sen gormedin..1 hafta once sevgilin(!) olan adam yrn temelli istanbula tasiniyor sen bunu 2 gun once ogreniyosun cidden sevgililik boyle bisey mi saniyosun hayatim? Sana daha ilginc bisey soliyim sende aslinda onu sevmiyorsun tipki hocanida aslinda sevmedigin gibi cunku bir insani gercekten tanimadan sevemezsin ancak egon ister..seninkisi cocuklugundan gelen sevgi acligi,bagimli sevgi iliskisi vs hikayesi..daha yasin gencken bir psikologa gir haftada 1 kere git konus 1 sene somra kendini iyi anlamda taniyamazsin..

arkadaşım şu yazını kopyalayıp sözlüklere yapıştırsalar hakkı var milletin
"ufaklık senle tanışmak istiyo dedi,zaten yarın temelli bu şehirden ayrılacak,kardeşi benimle neden tanışmak istesin ki?"
adamın yazdığı mesajlar o kadar net ve o kadar açık ki,nasıl göremiyosun ya..
bana şu geyiği hatırlattı

ki dünyada sen gibi insanlar olduğunu düşününce yazı gerçek bile olabilir diyesim geliyo

Sen Galiba Cok safsin.. Ne diye hemen cevap veriyorsun ki ?
Karsindaki adam bana cok tehlikeli geldi söyliyim sana..
Ufaklik filan eger icim fesat degil ise bence kardesi degildi ama cevirdi lafi,
dikkat et derim..

AhahahÇok yaşa Yengenç

Bencede Bu saflikla daha cok cani yanar gibime geliyor ALLAH esirgesin ne diyeyim..

Amin valla. Keşke insanlara bu kadar kolay güvenip, bağlanmanın zararlı olduğunu tecrübe etmeden bilebilse:26: :44:

Şaka gibisin arkadasım ya konu îçinde konu konu içinde konu ac ac bitmiyı labirent gibi hiçbirini okumadın okuyanında var oldugunu sanmam bence sen kitap yaz bu işi kara dök bizide yorma

Yorumunuza hala gülüyorum, konuyu okuduğum anda ilk aklıma gelen buydu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…