Umursanmamak, sözlerin önemsizliği

Damlacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
48
Herkese merhaba.
Karşımızdaki insanın bizi umursamadığını bildiğimiz halde, sıkıntı yaşadığımız bir konuda çözüm arayışına girmekten nasıl kurtulurum anlaşmak için çabalamayı nasıl bırakırım bilmiyorum ve ne yazık ki haklı olduğum konularda karşımdaki insan haklı tarafımı bilsin istiyorum ama olmuyor ve bu durumlar beni fazlasıyla önemsiz hissettiriyor. Aynı sıkıntıları yaşayan ve çözüm bulan birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var

konu maalesef çok açık değil. ama kabaca söylemek gerekirse sizi umursamıyorsa haklı olduğunuzu da görmenin bi yolu yok. kendinizi önemli hissetmek istiyorsanız bunu başkasından beklemeyin ve kendinize gereken önemi ve değeri verin.

haklı tarafımı bilsin istiyorum
haklı tarafınızı görmek istemeyen kişi sizi zaten kafasında etiketlemiştir ve size yargılarla yaklaşıyordur. kim olursa olsun.
birkaç kere arkadaşım dediğim kişilerden gördüm bunu. şahsen ben bunun çözümünü onları hayatımdan çıkararak buldum. başka yöntemleri de vardır elbet.

yakınımdaki insana da kendimi açıklamaya çalışmayayım bir zahmet ya. yoğurt pembedir dedğimde yoğurdun gerçekten pembe olduğuna inandığımı sanmasın dinlesin önce ne demeye çalıştığımı mesela.

Daha açık olsana olayı anlat
Eşimle aramda geçen bi anlaşmazlık durumu. Eşim maalesef hiçbir konuda yanlışını kabul etmeyen bi insan. Benim doğru yanlarımda evet haklısın dediğini hiç duymadığım için ne yazık ki bende çoğu konuyu yanlış yorumluyorum ve eşim bu durumu umursamamaya başladı artık. Evet kabul ediyorum yanlış yorumladığım çok konu oluyor ama bunda eşimin doğru olanı da kabul etmemesinde ki payı çok büyük bunu görmek istemiyor. O doğru olanı da kabul etmediği için nasıl olsa kabul etmiyor diyip yanlış yorumluyorum bende olayları

Seni umursamayanı sende umursamıcaksın görmüceksin aran bozulursa bozulsun

Evet manipüle eden bi tarafı var eşimin zor bi karakter. Doğru söylüyorsunuz

Karşıdaki insan haklı olduğunu biliyor ama işine gelmiyor çoğu zaman.Seni önemseyen insanlarla ol yormaz en azından.

Detaylandırırsanız insanlar yardımcı olacaktır size.

Evet manipüle eden bi tarafı var eşimin zor bi karakter. Doğru söylüyorsunuz
Eşiniz zor biri oldukça manipülatif,en çok yıpranan sizsiniz adamın umrunda değil ama beni ciddiye alsın diye çırpınan yine sizsiniz.Çok acı değil mi?? Evlendiğin adama kendini ispat etme çabanız çok üzücü.......

Eşin Koç burcu mu ?

Düzgün bir detay vermemişsin ama ne kadar cool olursan o kadar kazanırsın

Hayır balık. Ben koç burcuyum ama özelliklerini hiç taşımıyorum
Balık erkeği de ondan beter zaten Koç kadını ile erkeği farklıdır ama Koç erkeği de hayattan bezdirir yani gerçi hepsi birbirinden beter kendi kocamı gördüm de yorumun da merak ettim burcu Koç mu diye

`