haklı tarafınızı görmek istemeyen kişi sizi zaten kafasında etiketlemiştir ve size yargılarla yaklaşıyordur. kim olursa olsun.haklı tarafımı bilsin istiyorum
Daha açık
Eşimle aramda geçen bi anlaşmazlık durumu. Eşim maalesef hiçbir konuda yanlışını kabul etmeyen bi insan. Benim doğru yanlarımda evet haklısın dediğini hiç duymadığım için ne yazık ki bende çoğu konuyu yanlış yorumluyorum ve eşim bu durumu umursamamaya başladı artık. Evet kabul ediyorum yanlış yorumladığım çok konu oluyor ama bunda eşimin doğru olanı da kabul etmemesinde ki payı çok büyük bunu görmek istemiyor. O doğru olanı da kabul etmediği için nasıl olsa kabul etmiyor diyip yanlış yorumluyorum bende olaylarıDaha açık olsana olayı anlat
Seni umursamayanı sende umursamıcaksın görmüceksin aran bozulursa bozulsunHerkese merhaba.
Karşımızdaki insanın bizi umursamadığını bildiğimiz halde, sıkıntı yaşadığımız bir konuda çözüm arayışına girmekten nasıl kurtulurum anlaşmak için çabalamayı nasıl bırakırım bilmiyorum ve ne yazık ki haklı olduğum konularda karşımdaki insan haklı tarafımı bilsin istiyorum ama olmuyor ve bu durumlar beni fazlasıyla önemsiz hissettiriyor. Aynı sıkıntıları yaşayan ve çözüm bulan birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var
Bunu nasıl öğreticem kendimeSeni umursamayanı sende umursamıcaksın görmüceksin aran bozulursa bozulsun
Umursamadığın şeyleri düşün mesela onun gibi yapabilirsin kendini alıştır. Hiç Bir şey benden önemli değil kafasında olBunu nasıl öğreticem kendime
Evet manipüle eden bi tarafı var eşimin zor bi karakter. Doğru söylüyorsunuzsen de kendini çoğu olayı yanlış yorumladığına inandırmışsın eşin nasıl haklı olduğuna inansın? önce kendine güven ve sürekli alttan almayı bırak. adam seni manipüle etmeye başlamış
Herkese merhaba.
Karşımızdaki insanın bizi umursamadığını bildiğimiz halde, sıkıntı yaşadığımız bir konuda çözüm arayışına girmekten nasıl kurtulurum anlaşmak için çabalamayı nasıl bırakırım bilmiyorum ve ne yazık ki haklı olduğum konularda karşımdaki insan haklı tarafımı bilsin istiyorum ama olmuyor ve bu durumlar beni fazlasıyla önemsiz hissettiriyor. Aynı sıkıntıları yaşayan ve çözüm bulan birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var
Herkese merhaba.
Karşımızdaki insanın bizi umursamadığını bildiğimiz halde, sıkıntı yaşadığımız bir konuda çözüm arayışına girmekten nasıl kurtulurum anlaşmak için çabalamayı nasıl bırakırım bilmiyorum ve ne yazık ki haklı olduğum konularda karşımdaki insan haklı tarafımı bilsin istiyorum ama olmuyor ve bu durumlar beni fazlasıyla önemsiz hissettiriyor. Aynı sıkıntıları yaşayan ve çözüm bulan birilerinin tavsiyelerine ihtiy
Detaylandırırsanız insanlar yardımcı olacaktır size.Herkese merhaba.
Eşimle alakalı yaşadığım bi sıkıntı. Yukarıda paylaştımDetaylandırırsanız insanlar yardımcı olacaktır size.
Eşiniz zor biri oldukça manipülatif,en çok yıpranan sizsiniz adamın umrunda değil ama beni ciddiye alsın diye çırpınan yine sizsiniz.Çok acı değil mi?? Evlendiğin adama kendini ispat etme çabanız çok üzücü.......Evet manipüle eden bi tarafı var eşimin zor bi karakter. Doğru söylüyorsunuz
Eşin Koç burcu mu ?Eşimle aramda geçen bi anlaşmazlık durumu. Eşim maalesef hiçbir konuda yanlışını kabul etmeyen bi insan. Benim doğru yanlarımda evet haklısın dediğini hiç duymadığım için ne yazık ki bende çoğu konuyu yanlış yorumluyorum ve eşim bu durumu umursamamaya başladı artık. Evet kabul ediyorum yanlış yorumladığım çok konu oluyor ama bunda eşimin doğru olanı da kabul etmemesinde ki payı çok büyük bunu görmek istemiyor. O doğru olanı da kabul etmediği için nasıl olsa kabul etmiyor diyip yanlış yorumluyorum bende olayları
Hayır balık. Ben koç burcuyum ama özelliklerini hiç taşımıyorumEşin Koç burcu mu ?
Balık erkeği de ondan beter zaten Koç kadını ile erkeği farklıdır ama Koç erkeği de hayattan bezdirir yani gerçi hepsi birbirinden beter kendi kocamı gördüm de yorumun da merak ettim burcu Koç mu diyeHayır balık. Ben koç burcuyum ama özelliklerini hiç taşımıyorum