Her an değil her gün aylarca böyledir sizin başınıza gelse sizin de zorunuza gider takılmamak görülmemekHaydaaa
Arkadaşsinız diye her an size online mi olacak anlamıyorum ki.
Sevgilin gibi yazmışsın. Sonunda kız deyince şaşırdım. Allah aşkına bi rahat mı bıraksan kadını. Demek ki rahatsız oluyor.
O seni karakterin bu değiştiben de öyleyim ya. yani derdi olunca dinlerim arkadaslarımı yardımcı olmaya calisirim ama ailemin mesajlarına bile bazen 2-3 gün sonra cevap yazıyorum. illa işim var diye de değil. galiba mesajlaşmak bana göre değil. ve bazı insanlar da kendi derdini anlatıp sizin derdinizi dinlemiyor bile. ama belki arkadasin da kötü niyetle yapmıyordur benim gibi. sadece mesaj yazmak bana zahmetli geliyor
Asla anlamıyorum napiyorsundan başka şey konuşmuyoruz zatenAnlatmayın nedne her koşulda ona yazıyorsunuz? c.ici olduğu halde cevap vermiyorsa ilgilenmiyor demektir. Anlatmayın
Ah ben aynıyım amaİnsanlarla aynı yolda yürürüz, birbirimize eşlik ederiz, her zaman aynı yolu aynı heves ile aynı hızda aynı rotada yürümek zorunda değil başka sapaklara dönebilir..
Kısacası akışına bırakın
Bir de sürekli etkileşim içinde herkes olmak istemeyebilir, insanların hayat öncelikleri yaşantıları değişir, zaman akıyor kimse aynı kalmıyor...
Kişiye göre degişir bu.Mesela benim çocugum var öyle şak diye cevaplıyamıyorum müsait olsam erken olmazsam geç.Çalışan insanlarda hemen cevaplayamaz yani.Ama illa vakit bulunca cevaplıyor insan.Ben eşimle anneme direk cevap veriyorum gördüysem acildir diye.Arkadaşlarımla da vakit bulunca konuşuyoruz.Çevrimci olup günlerle yazmıyorsa o zaman takmıyodur pek önemsemiyordur.Sürekli geç yazıp duranlar takmadiklari için mi gerçekten müsait olmadiklari için mi böyleler
Yoo bana öz ablam da geç cevap verir, ben de onu bazen sallamam. Dün bir şey konuşuyorduk güzel güzel.Her an değil her gün aylarca böyledir sizin başınıza gelse sizin de zorunuza gider takılmamak görülmemek
Kimse aynı kalmaz :)) giden gitsin boşverAh ben aynıyım ama
Bu güzel bir şey değil ki. Kendine bir bak, törpüleme istediğin yönlerini törpüle, sana iyi gelmeyenlerle mesafe koy, sana kötü hissettirecek şeylere hayır demeyi bil... İnsanlar degisir ve gelişir. Hep aynı kalırsan hep alt tarafı kız arkadaşların için böyle ince düşünüp çok beklentiye girip mutsuz olursun işte böyle. Sen de biraz değiş, insanlara verdiğin değeri değiştir. Kendini koy hayatının merkezineAh ben aynıyım ama
Benden mi genel miBiktiklari içinde olabilir bu .....
Erkek değil kiz arkadaş*Yedekte olduğun için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?