Umursuz rahat kadınlar

Kızlar merhaba 😃
Şimdi öğrendim bu olayı ve şok oldum
Bi akrabamız kocasını kendi evinde bi kadınla basmış o kadında akrabaları
Ve yakalayan kadın kocasına bidaha olmasın görürsem duyarsam bırakırım seni demiş 🤣🤣
İnana biliyomusunuz
Beraber olurlarken görüyo ve bidaha olmasın diyo
Ben anlamıyorum ya kocanı baskasıyla paylaşma fikri bile beni yada sizleri çıldırtırken
Bazı kadınların bu kadar umursuz olmasına anlam veremiyorum
Bi kadın kocasını nasıl paylaşır ki 🤷‍♀️
herkesin hayatına kimse karışamaz :KK59: yani bu kişilerden bize ne size gelip burda bütün internet aleminin ortasında anlattınız insanların hayatını :kusmuk:

1 hafta Esra Erol seyrettim, küçük, huzurlu şehirler, pamuk insanlarla dolu minnak beldeler hayali tamamen yalan oldu.

Ne kadar cahil insanlar, ne tuhaf hayatlar var. Anormal ötesi. Her seferinde bu kadarı da gerçek olamaz diyorsun. 3 bölüm seyret hayatta herşey mümkün diyeceksin. Kimlerin hatrına dünya hala ayakta tutuluyor acaba. :KK64:

Mahalledeki dedikoducu teyzeler konu komşuya çıkamayınca sanal dedikodu arar oldu herhalde.
Yaşananlar çirkin evet, ama sizin buraya yazmanız da aynı derecede çirkin.
Ki affetmeye karar vermişse onun kararı, bizi de sizi de ilgilendirmez.

Aman iyi tamam size ne 🤣 bi arkadaşınız anlatsa azınızı 5 karış açar aaaa aaaa diye diye dinlersiniz buraya gelince herkes bi cool olma çabasında bize ne
Bir arkadaşım bunu anlatsa aymı tepkiyi veririm. Dedikoduyu sevmem. Sohbet etmek, havadis paylaşmakla böyle dedikodular bir değil. Ne dinlerim ne anlatırım. Çevremde de sizin gibi insanları tutmam. Bir gün benim başıma kötü bir şey gelse sağa sola anlatılmaması için çevremde bu tarz insan tutmam en başta. Bugün başkasını anlatan yarın beni anlatır. Biri bu tarz dedikoduyla gelirse de önünü kesiyorum anlatma diyorum direkt

Bazıları öyle sevgiliyken aldatıldığını bile bile evlenenler bile var, şaşırılacak meslekte bir de bu insanların bazıları. Yani herkesten her şeyi beklemek , insanların davranışlarına şaşırmamak lazım. Sadakati herkes önemseyecek diye bir şey yokmuş

Çoh hojdir ame benane?:KK53: Yani kadın bulsa burayı okusa...Bunları da gördü bu forum.Dertsiz başınıza dert aramayın bence...

Kocasını o kadar çok sevmiyordur, aman yuva bozulmasın adım dul kadın olmasın diye yada sevgi anlayışı farklıdır. Burda hanimlar yazıyorlar kocamın yıllardır metresi var hala evliyiz bosanmak istemiyorum diyorlar.
Evet olabilir. Herkesin düşüncesi farklı, saygı duyuyorum ne diyeyim.

Konu başlığını her gördüğümde aynı noktaya takılıyorum. Neden umarsız değil de "umursuz" ? Neden yani.

Arkadaslarimla, içlerinden birinin tanidigi bir kuaföre gitmiştik,
Kuaförde bir kadın vardı (devamlı musteriymis) , şey anlatıyordu; "ona bin kere dedim ki al , para vereyim yap ama niye benim evimde yapıyorsun!! Bana söz vermişti , ikimizin yatağında bir daha asla yapmam diye. Ama kansız yine getirmiş benim evime. Basinca nasıl yoldum o kahpe kadının saçlarını"
Bu olay gerçekten birebir kulaklarımla duydugum bir olay ve sıfır abartı. Ben şok oldum ama sonra kuaförün tanıdığı arkadaşım bunun daha hiç birşey olduğunu, böyle ve daha uç çok muhabbete tanık oldugunu, o yüzden bu kuaförden vazgecemedigini söylemişti :KK70:
Bence boyle kalıtesiz kuaforlere gitmeyın.boyle bı kadının geldıgı kuafore ben ayak basmam.cok bayağı muhabbetler.kulaklarıma işkence.

Peki bu seni niye bu kadar mutlu etti asıl sorun bu bence?
Bunu anlatırken bile zevk aldığın o kadar belli ki, başkasının yanlışına kötü hayatına bakıp mutlu olmamalısın.
Nasıl kabul edebiliyorlar ki diyip kendinin ne kadar gururlu olduğunu kendine kanıtlamaya egonu şişirme çabası.
Ama unutma, kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Nasıl kabul ediyorlar diyip de sorma Çünkü Evrenin bazen öyle bi matemetiği vardır ki, nasıl kabul ettiklerini sana uygulamalı olarak gösterir. Hee böyle kabul ediyorlarmış demekki dersin

Back
X