- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Canimm baska bir erkek fikrine bile tahammülüm yok şu an. Bize olan tüm inancını kaybetti o. Benim için cok zor oluyor. Ah sorular sorunlarKötü yanlarını düşün. Kendini başka bir işe ver. Sevdiğin ve uzun zamandır yapmak isteyipte yapamadıklarını yap. Gitmek istediğin yerlere git. Yeni birileri ile tanış sonra geçiyor ya.Birde bence çivi çiviyi söker belki birincisinde değilde 2. 3. söküyor
Işte o unutmak eylemini nasıl gerçekleştireceğim . Hayatimda hiç olmadığım kadar zayıf ve gucsuzum .Unutmak zor.
Severek unutmak daha zor.
Ama unuttunca geriye dönüp bakmak imkansız.
3 ay geçti . Ayrilik acisi dünkü gibi canımı acitiyor . Sanki askimin üstüne kaçak gokdelen çıkmışlar . Ya hu ben dünyaya bu adamla mi geldim nedir bu yarım kalmisligimin sebebi.
Kizginim kendime, bana yaşatmış olduğu herşeye rağmen onu hala sevdiğim için . Gecmedigi için . Sahi hanımlar siz ne yaptınız nasıl unuttunuz? Sanki her an yeniden baslayabilirmisiz gibi lanet bir umut var. Içimde olduremiyorum.
Işte o unutmak eylemini nasıl gerçekleştireceğim . Hayatimda hiç olmadığım kadar zayıf ve gucsuzum .
zamanla geçiyor merak etme hiç bir aşk acısı öldürmüyor3 ay geçti . Ayrilik acisi dünkü gibi canımı acitiyor . Sanki askimin üstüne kaçak gokdelen çıkmışlar . Ya hu ben dünyaya bu adamla mi geldim nedir bu yarım kalmisligimin sebebi.
Kizginim kendime, bana yaşatmış olduğu herşeye rağmen onu hala sevdiğim için . Gecmedigi için . Sahi hanımlar siz ne yaptınız nasıl unuttunuz? Sanki her an yeniden baslayabilirmisiz gibi lanet bir umut var. Içimde olduremiyorum.
Nasil güzel yazmışsınız . Umut oldu bana. Sanki hiç gecmeyecekmis ömür boyu bu yarım kalmışlık hissiyle yasayacakmisim gibi hissediyorum.Boyle devam et. Aciyi dibine kadar yasa. Yasadiktan sonra bitecek. Bittiginde yureginde zerresi kalmayacak.
Dogru yoldasin...
Ah, sizin adınıza çok sevindim. Umarım bende bir gün unuttum gitti diyebilirim. Şimdi hiç unutamayacakmisim gibi geliyor maalesef.Bundan 2 sene önce ayrılık acısını öyle bir yaşadım ki düşüp kafamı kaldırıma vuracak kadar, hastanede tek başıma yatacak kadar.
Bundan 2 sene önce ilişkimizle birlikte benimde bittiğimi bir daha bırak birini sevmeyi nefes alamayacağımı düşündüm.
Herkeste ona dair bir iz aradım, isyan ettim, tekrar elde etmek için gururumu, kadınlığımı, haysiyetimi ayaklar altına aldım. Ne mi oldu dönmedi. Şimdi mi nasılım? Gururumu kadınlığımı haysiyetimin hakkını verecek bir adamla cumartesi günü nişanlanıyorum..
Acını yaşa doruklara kadar. Ama sana bi kaç tüyo vereyim. Duygusal slow arabesk damar her türlü depresifşarkılardan uzak dur, yalnız kalmamaya bak (ben ayrılığın 3. günü clube gitmiştim ağlayarak dans etmiştim ) yeni uğraşlar edin, insanları tanımaya açık ol, ve yaranı kimseye göstermeAh, sizin adınıza çok sevindim. Umarım bende bir gün unuttum gitti diyebilirim. Şimdi hiç unutamayacakmisim gibi geliyor maalesef.
Ne acılar unutuluyor...3 ay geçti . Ayrilik acisi dünkü gibi canımı acitiyor . Sanki askimin üstüne kaçak gokdelen çıkmışlar . Ya hu ben dünyaya bu adamla mi geldim nedir bu yarım kalmisligimin sebebi.
Emin ol bitecek sen payina duseni yasa. En tuhafi da hic bitmetecek sandiklarimizi yüreğimizden kaziyip atiyor zaman.Nasil güzel yazmışsınız . Umut oldu bana. Sanki hiç gecmeyecekmis ömür boyu bu yarım kalmışlık hissiyle yasayacakmisim gibi hissediyorum.
3 ay oldu ilk günkü gibi hissediyorum , sanki benim yaşam enerjim onun varligiymis. Oyle olmadigini da biliyorum ama kalp baska beyin baska diyor.Acını yaşa doruklara kadar. Ama sana bi kaç tüyo vereyim. Duygusal slow arabesk damar her türlü depresifşarkılardan uzak dur, yalnız kalmamaya bak (ben ayrılığın 3. günü clube gitmiştim ağlayarak dans etmiştim ) yeni uğraşlar edin, insanları tanımaya açık ol, ve yaranı kimseye gösterme
Gecer değil mi, icimdeki bu eksiklik hissi de geçer degil mi. Umarım, çok sağolun .Ne acılar unutuluyor...
Bu hiçbir şey..
Sadece zaman gerekli..
O zaman sana yapacağın şeyi söylüyorum. Ezel diye bir dizi vardı izlemediysen onu aç ve tüm diziyi boş kaldıkca izle. Durcherman iyiki bunu yaptırmış diyeceksin3 ay oldu ilk günkü gibi hissediyorum , sanki benim yaşam enerjim onun varligiymis. Oyle olmadigini da biliyorum ama kalp baska beyin baska diyor.
Merak ettim şimdi . Fırsat bulduğum en yakın zamanda bakacağım :)O zaman sana yapacağın şeyi söylüyorum. Ezel diye bir dizi vardı izlemediysen onu aç ve tüm diziyi boş kaldıkca izle. Durcherman iyiki bunu yaptırmış diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?