Umut hiç bitmeyecek mi!

Gecer değil mi, icimdeki bu eksiklik hissi de geçer degil mi. Umarım, çok sağolun .
Evet geçecek emin olun, hepsi..
Hatta o zaman sorgulamaya başlayacaksınız ya ben bunun için mi bu kadar üzdüm yıprattım kendimi, bunun için mi değerli zamanlarım boşa gitti diye..

Evet geçecek emin olun, hepsi..
Hatta o zaman sorgulamaya başlayacaksınız ya ben bunun için mi bu kadar üzdüm yıprattım kendimi, bunun için mi değerli zamanlarım boşa gitti diye..
Ah inşallah, kalbimin bana şu an inandirdiginin aksine o dünyanın en mükemmel insanı değil. Bende hatalarla dolu değilim . Çok sağolun.

çivi çiviyi söker dünyadaki tek erkek o mu yani

çivi çiviyi söker dünyadaki tek erkek o mu yani
Değil vallahi değil. Hatta bana göre tipi iyi değildi, kocaman bir göbeği ve dağ gibi bir özgüveni vardı . Aksinin de tekiydi. Ama gel gör ki bana göre dünyanın en iyi en yakışıklı en mükemmel insanıydı. Çirkinlikleri bile güzeldi . Iste bu yüzden kızıyorum ya kendime bende. Bu hal tam bir kabus . Beynin herşeyi görüyor kiymetinin farkına var diyor ama için kalbin artık her neyse deli gibi acı çekiyor.

bağımlı olmuş olabilir misin bu adama, aşktan öte bir bağımlılık var mı eğer öyle bişiyse psikiyatr çözer

Cikmadik candan umut kesilmezmis hesabi...yapicak bisey yok bu ask acisi biz ne desek bos ilk basta senin gonlunde beyninde bitirmen lazm...bunun en buyuk ilaci zaman...illaki kullenicektir

Tecrubeler konusuyor, gececek hic endise etme acaba hep onu mu sevecegim diye. Daha cok seversin ilerde, mutlu da olursun. Aklina bile gelmez o sahis. Zaman ölüm acisina bile çare.

Göbekli vs idi ama en yakışıklı o gibi geliyordu demişsin işte o göbeği yakında göreceksin.. çirkin yanları güzel gelmeyecek..
körlük geçtikçe acı hafifleyecek..
şimdi sadece o değil ona karşı hissettigin güzel duygular uzuyor seni aslında..
o duygular geçtikçe onunla bir işin kalmayacak..
Uzuleceksin ama uzatmamak için bu durumu fazla Melankolik olma..
Ileride bu geçen zamana Uzuleceksin çünkü..

Haklısınız. Ama elimde değil aslında neşeli bir yapım vardır şimdi melankolinin dibine vurdum. Hayatıma olumsuz çok etkisi var. Üzülüyorum boyle olmasına. Çünkü geçecek inşallah inanıyorum .

Bu kadar insan geçecek diyorsa emin olabilirsin..
Ama kendini uzup hirpalamanin kalıntıları kalır.. yapma..
Neşeli ol.. senin hayatın.. ve saat işliyor bunu unutma..

Boyle devam et. Aciyi dibine kadar yasa. Yasadiktan sonra bitecek. Bittiginde yureginde zerresi kalmayacak.
Dogru yoldasin...
Bence de formül bu
Bu etap bittikten sonra,yavaş yavaş düzeliyor durumlar..
Sonrasında çivi çiviyi gayet de güzel söküyor
Geçiyor.. Geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…