- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Canım valla yazdıklarını okuyunca, "bunu ben mi yazdım" acaba falan dedimKadın olmak çok zor. Yumurtasıydı, tüpüydü, rahim ağzıydı derken içime sokmadıkları makine kalmadı
Tedaviye sadece ben devam ettiğim için de sorun bende gibi görünüyor dışarıdan. Ben senin gibi belirtiler yaşamıyorum; sadece göğsümde her ay olan hafif bir hassasiyet var. Göğüslerimin çok fazla acıdığı bir ay vardı; o ay da tesadüfen adetten 3-4 gün önce test yapmıştım; silik bir çizgi çıktı ama regl oldum. Kimyasal gebelik yaşadım herhalde. Bu kadar ağır belirtiler yaşadıysan belki sen de kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Bu, gebe kalabildiğini gösterir. Kimyasal gebelikten sonra da hemen hamile kalınıyormuş diye okumuştum.
Reglden 3 gun once idrarda net bir negatif vardi hic silik cikmadi bugune kadar e bata 1 kala kan tahlili yaptrdim negatif 0 yani koskoca... o yuzden kimyasal degil hic hamilelik yokmus ama hala regl olmadim beynimiz bize oyun oynuyr. Gercekten kadin olmak cok zor hemde cok zor daha esimin aşilama demesi daha da sinirlerimi bozuyor. Ben ruhsal cokuslerdeyim o sadece birguun uzuluyor