• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umut...(içimi dökmek istedim uzun olduysa k.bakmayn

Canım valla yazdıklarını okuyunca, "bunu ben mi yazdım" acaba falan dedim :KK51:Kadın olmak çok zor. Yumurtasıydı, tüpüydü, rahim ağzıydı derken içime sokmadıkları makine kalmadı :KK48: Tedaviye sadece ben devam ettiğim için de sorun bende gibi görünüyor dışarıdan. Ben senin gibi belirtiler yaşamıyorum; sadece göğsümde her ay olan hafif bir hassasiyet var. Göğüslerimin çok fazla acıdığı bir ay vardı; o ay da tesadüfen adetten 3-4 gün önce test yapmıştım; silik bir çizgi çıktı ama regl oldum. Kimyasal gebelik yaşadım herhalde. Bu kadar ağır belirtiler yaşadıysan belki sen de kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Bu, gebe kalabildiğini gösterir. Kimyasal gebelikten sonra da hemen hamile kalınıyormuş diye okumuştum.

Reglden 3 gun once idrarda net bir negatif vardi hic silik cikmadi bugune kadar e bata 1 kala kan tahlili yaptrdim negatif 0 yani koskoca... o yuzden kimyasal degil hic hamilelik yokmus ama hala regl olmadim beynimiz bize oyun oynuyr. Gercekten kadin olmak cok zor hemde cok zor daha esimin aşilama demesi daha da sinirlerimi bozuyor. Ben ruhsal cokuslerdeyim o sadece birguun uzuluyor

daha önce başka bir konuyda yazmıştım aynı şeyleri..
doktorlara göre benimde olmazdı.. hemde bekarken öğrenmiştim..
o kadar çok engel vardi ki önümde bigün hamile kalacağımı düşünemiyordum.. ama Allaha bıraktım..
kaderimde yoksa bebek, kendimi yıpratsam yine olmayacaktı.. eğer bigün olacaksa da zamanı vardı ve ben o günleri stres yapmadan üzülmeden geçirmeyi tercih ettim..
evliliğime eşime odaklandım.. tatile çıktık gezdik tozduk eğlendik..
belirti olsa bile test yapmadım.. umutlanıp üzülmeyeyim diye..
hobiler edindim o sıra hiç aklıma bile gelmedi.. uğraşlar buldum..
eşimde bende unuttuk bebeği..
adetim 8 gün geçtiğinde bile test yapmadım.. nasılsa yoktur dedim..
normalde bir gün bile geçmez adetim.. en son yaptığımda hamile olduğumu öğrendim..
tedavi bile olmadım.. Allah nasip edecekse eğer hiç bir sorun buna engel olamıyor...
yumurtlama gününde ilişkiye girmedik ondan olmadı gibi şeylerle canınızı sıkmayın.. benimki yumurtlama gününde kalmadı mesela.. gebelik şansının düşük olduğu bi tarihte kaldı:)
size tavsiyem eğer kontrollerinizi yaptırdıysanız zamana bırakın üzerine düştükçe olmuyor sanki..
kendinize hobi edinin gezin tozun eğlenin en güzel zamanlarınızı eşinizede kendinizede eziyet ederek geçirmeyin..
zamanı vardır mutlaka o süreyi eğelenerek stres yapmadan geçirin...

Hobi edinmek en mantiklisi ya da kafani baska seylere vermek dikkate alacagim hayirli olsun ayrica allahin takdiri :))) hayirlisiyle kucaginiza alin insallah... yumurtlama gununude kafamdan sildim attim :)))

Bende sizin gibi cok kafama takiyordum neden olmuyor diye dr gittim tahliller yapildi hormonlarda sıkınti vardi dr senin normal sekilde hamile kalman zor dedi ve asilama falanda tutmaya bilir dedi aglaya aglaya ciktim odadan esim kapida bekliyordu ne oldu dedi normal sekilde hamile kalamazmisim dedim kendimi cok ama coook kotu hissettim esim baska bir dr gidelim dedi oda ilk dr un dedigine benzer seyler soyledi yaz mevsimine giriyoruz bekle dedi yazi eylulde baslarsin tup bebege peki dedim icim buruk sekilde kafam rahatlamisti artik eylulde tup bebege baslayacaktim dr gittikden 1 ay sonra ben hamile kaldim suan kizim 1 yasina girmwk uzere bu kadar uzun niye yazdim kafanizi rahatlatin takmayin unutmayon ki herseyin bir vakti saati var buna cani gönülden inanin

Inanin mutlu oluyorum boyle seyler okuyunca :)) insallahhhh... ilerde kafama taktigim icin cok gulecem bunu biliyorum kziinizida allah bagissslasinnnn :)

Her ikinizde sorun yok ise bırakın akışına,
Nasip olacağı gün güneş zaten doğacak,
Hassas bir zamandasınız havadan nem kapıp eşinize yüklenmeyin ,yıpratmayın birbirinizi,
Elbet hakkınızda hayırlı olan bir gün tabi olacaktır,sadece sabır ve dua inşallah....
Umudunuzu kaybetmeyin ,rabbim tüm bebek isteyenlerin hakkında hayırlı ise kucağını doldursun...
AMİN.....

Amiiiin cok tesekkurler

Bkz: Etrafımdaki herkes & büyük ihtimalle evlenince ben.
İstemeyenlerin oluyor işte, sadece bebek değil her şeyde geçerli. Şaka gibi.

Gercekten oyle... ama gercekten... evlilik disi iliskisinden defalarca kez kurtaj olan evlendigi gece hamile kalan tanidigim var...
Ya da kadin 3 kez hap ile cocugunu dusurtturmus. Evlenmis hamile kaliyo hemen...
Ya da kadinin 3 cocugu var 4 cocuga hamile kaliyo hap ile dusurtuyo düsük yaptim diye kurtaj oluyo ve de sonra tekrar hamile kaliyor allahim sen buyuksunnn...

Bence de akışına bırakın zamana bırakın. İnanın zamanı gelmeden gerçekten olmuyor. Sadece stres yapmayın ve bebek fikrini kafanızdan atın ve mümkün olduğunca acaba bu ay olacakmı gibi şeyleri unutun. Düşünmeyin. Bir arkadaşımın eşinde de kendinde de hiçbir problem olmamasına karşın tam 8 sene bebeği olmadı. Ve en son gittiği doktor Psikolojik kısırlık demiş. Yani Hiçbir problem olmamasına karşın psikolojik olarak kendi kısırlığına yok açıyormuş gibi birşey anlatmıştı. Doktoru eğer Bebek fikrini kafasından atarsa ancak bebeği olabileceğini söylemişti. Eğer yüreğinize su serpilecek ise Şuan 6 aylık ikiz bebekleri var. Merak etmeyin Rabbim Vakti zamanı geldiğinde sizede nasip edecektir hayırlısıyla. Dileğim İsteyen Dileyen herkeze evlat nasip etsin.

Umut oldu butun anlatilanlar bana cok tesekkurler demekki stres düsmanimizmiş :)

Bende çok denedim.. Tüp hariç herşeyi, eşim de tedavi gördü, ikimizde ''0'' hasar :KK45: olmuyor.. Napiim.. Öliyimmi kahrimdan dedim kendime.. Bi ara tüp denerim, olursa olur.. Olmazsa nasip.. Vardır Allahın bildiği..

Aslinda dogru sanirim herseyi hemen olsun istedigimiz icin bu hallerdeyiz olursa olur olmassa olmaz... zaten biz yapmiyoruz allah gonderiyo biz sadece vesile oluyoruz :)

evli değilim ama etraftan gördüğüm kim bu işi akışına bırakıyor,sallamıyor ya da istemiyorsa o hamile kalıyor.
çok ilginç bir durum

Kimmm ben miii ??? Yoook bee ne çocugu bu yaşta çocukla mi ugrasirim ben. Iy kusmuk aglicak gece falan yoook ben istemiyorum almayim kalsin :KK54:

ya daha 23 yaşındasın derdin ne canım, kocanla gez toz, hayatın kafana göre takılmanın tadını çıkar.
çocuktan sonra çook uzun bir süre kafana göre takılamayacaksın malum.
ve çocuk için yapma, canın istediği için cinselliği yaşa.
yok günü kaçırcammış bilmem neymiş düşünme.

Bidahaki konum eşimle hafta 1 ilişki yaşiyoruz. Cocugumuz olmuyor normalmi olacak bak yaziyorum :))))))

Reglden 3 gun once idrarda net bir negatif vardi hic silik cikmadi bugune kadar e bata 1 kala kan tahlili yaptrdim negatif 0 yani koskoca... o yuzden kimyasal degil hic hamilelik yokmus ama hala regl olmadim beynimiz bize oyun oynuyr. Gercekten kadin olmak cok zor hemde cok zor daha esimin aşilama demesi daha da sinirlerimi bozuyor. Ben ruhsal cokuslerdeyim o sadece birguun uzuluyor
Benim eşim daha aşılamanın ne demek olduğunu bilmiyor :KK48: Tüp bebek deyince tüyleri diken diken oluyor. Neymiş efendim, ya spermler, embriyolar karışırsa, başkasının çocuğunu doğurursaymışım..Ahhh çektiğim yetmiyor bir de cehalet belasıyla uğraşıyorum :KK70:

Bende de pcos var . Genç kizligimdan beri dr.a giderdim. Hatta bir kere dr bana senin çocuğun olmaz dedi nası ağladım hastane koridorlarinda. Evlenmeden esime dedimki bende böyle bir rahatsızlık var belki çocuğumuz olmaz yada zor olur istersen evlenmeyelim dedim. O da bana ben seni seviyorum varım her herşeye dedi. Şu anda 3 yıllık evliyim ve 10 aylik bir oğlum var. Hiç beklenmedik bir zamanda sürpriz bir şekilde hamile kaldım. Kafaya takmadim çünkü rahat bıraktım. Sende kafana takma en basit örneği benim işte rahat ol.

Bende oyle yapicam bu defa kararliyim ah bi regl olabilsemmmm
Regl dongün çocuk düşündük ten sonra bozulduysa buda rahim in hazırlanıyor demektir. Benimde öyle olmuştu sorduğum kişiler böyle söyledi. Yine başka bir arkadaşımın da aynı şekilde önce günleri sapmaya uzmaya başladı.

Yani söyle diyorsunuz :) bugune kadaar hamile kalmak ile ilgili butun bildiklerimi unutayim ( yumurtlama gunu , pozisyon , yarim saat yat , yastik koy ) ve normal iliskinin tadini cikarayim olacagi varsa 1 damla kacinca da olur dimiii :) yanlis anlamadim boyle yapmaliyim
Aynen öyle acelesi yok madem testlerin normal Rabbimin bildiği bir zaman elbet vardır. Hiç gün falan sayma. Yanlışlıkla hamile kalan bayanları düşün. Ben gün sayan takvim tutan herkes in bundan vazgecince çocuk sahibi olduğunu duyuyorum hep. Gezin tozun eğlenin. Eşin le çocuk için ihtiyaç modunda birlikte olmayın. Bu stres çocuk sonrası cinselliginizi de etkiler sonra.

Allah en doğru zamanda yollayacaktir bunu düşün. Ille de bişey yapacaksan şunu tavsiye ederim. Saraçoğlu demişti. Soğan kürü uygula. 1 soğanı 4 e bol 2 bardak suda hasla.adetinin 2.gunu içmeye başla 15 gün boyunca her gün iç bırak bu şekilde bir kur uygulayabilirsin. Yinede yanlış olmasın. Ibrahim sarac oğlunun sitesine gir soğan kuru diye arat.bu kur yumurtlamayi altiflestiriyormus. Bir dene ama sartlama. Dedigim gibi kafan rahat olirsa her şey kendiliğinden gelecektir dua et bol bol

Bizim cevremizde 10 ciftten 8 inin cocugu olmuyordu... bizden daha once evlenenlerde vardi. Sonra herkes 1 er ay arayla hamile kaldi şaşirdim şuan tek biz kaldik yani sira bizde. Birde olmadigini biliyorlar ya bazilari cocuklariyla geliyorlar sevemiyorum cocuklarini acaba kiskandigimi dusunurler diye kucagima bile alamiyorum. Keske kimseye duyurmadan esimle aramizda kalsaydi dedigim cok oluyor. Sizde uzmeyin sıra sizde...!

çok sağol canım..inşallah sıra bizdedir isteyen herkestedir...fsh değerim 6.68 çıktı çok mutluyum..klomen verdi doktor bakalım..inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder banada..

Benim eşim daha aşılamanın ne demek olduğunu bilmiyor :KK48: Tüp bebek deyince tüyleri diken diken oluyor. Neymiş efendim, ya spermler, embriyolar karışırsa, başkasının çocuğunu doğurursaymışım..Ahhh çektiğim yetmiyor bir de cehalet belasıyla uğraşıyorum :KK70:

Şahsen ondan bende korkuyorum bide dogumda bebekler karısırsa... ha bide esim sperm vermisti tahlil icin. Aklim orda kaldi ya senin spermlerini alir fazlasini sperm bankasina satar ordan bir kadin alir aman allahim cocugunu dogurur diye aglamaya basladim. Gercekteb olabilirmi boyle birsey ????

Bende de pcos var . Genç kizligimdan beri dr.a giderdim. Hatta bir kere dr bana senin çocuğun olmaz dedi nası ağladım hastane koridorlarinda. Evlenmeden esime dedimki bende böyle bir rahatsızlık var belki çocuğumuz olmaz yada zor olur istersen evlenmeyelim dedim. O da bana ben seni seviyorum varım her herşeye dedi. Şu anda 3 yıllık evliyim ve 10 aylik bir oğlum var. Hiç beklenmedik bir zamanda sürpriz bir şekilde hamile kaldım. Kafaya takmadim çünkü rahat bıraktım. Sende kafana takma en basit örneği benim işte rahat ol.

O kadar çok teşekkur ederim ki bazen hormonlarin etkisiyle kendimi yipratabiliyorum hemde çok fazla. Cok stres yapmis olmaliyim ki duzenli reglimi geciktirdim :) bidaha beynimin hormonlarimi bozmasina izin vermeyecegim

Regl dongün çocuk düşündük ten sonra bozulduysa buda rahim in hazırlanıyor demektir. Benimde öyle olmuştu sorduğum kişiler böyle söyledi. Yine başka bir arkadaşımın da aynı şekilde önce günleri sapmaya uzmaya başladı.

Bende sabittir 10 unda olduysam 6 sinda olurum 6 sinda olursam 2 sinde olurum.
Gecen ay 6 gun erken oldum suan adetim 2 gun gecmis durumda acaba o açigi mi kapatiyoruz anlamadim :)

Back
X