Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

buraya gelen herkes kabulumuzdur canım bundan sonra senide aramızda görmek isteriz tabiki inş. en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun .......

hoşgeldinnn inş güzel haber alırsın bu topicte ve bizle paylaşırsın

günaydın kızlar bu arada gençlik bayramınızz kutlu olsun

bebişin hayirli olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. kızlar birşey sorucam 7 haftama giriyorum doktor'a gidicem aranızda ultrasonun fiyatını bilen varmı özel. ? hastane.

bebişin hayirli olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. kızlar birşey sorucam 7 haftama giriyorum doktor'a gidicem aranızda ultrasonun fiyatını bilen varmı özel. ? hastane.

sen hala dr gitmedinmi neyi bekliyosun acaba çok merak ettim :)) canım ultrasona ayrıca para vermiyosun zaten dr muayene ücreti veriyon keseyi ve kalp atışı için dr bakıyo ücretsiz yani....

kavun içi canımm devam et pahalı ama inan işe yarıyo üzülme bende kaca bi sıfrla karşılamıştım unutma inşlh herşey güzel olcak
allaahhh honeycim bunu dedin ya artık benden kurtulamazsın..ne kadar içti,ne kadar zamanda arttı, başka ne içti...değer neydi....bıdıbıdıbıdı..sorar duruum artık.....

fatoooooo küsme ne bilim hamile olduğumu öğrenince ölesine açtım helecanıma verrrrrrr bu gün benim dommmmmmm günüm hem
doğumgünün kutlu olsun canım...sevdiklerinle yeni geleninle, uzun sağlıklı,mutlu bir ömür dilerim

hoşgeldin canım....allah inşallah hepimizin dileğini verecek....

cimcimecim günaydın canım...benim beklenmeyen adeti de eklemişsin...hayırlısı bakalım....

Son düzenleme:
slm kıslar
nasılsınız bakalım
iş yerinde giremiyorum artık sorun oluyor
bugün evdeyim rahat rahat takılırım artık

bu arada cimcime benim yeni beklenmeyen günüm 17 haziran
eklersen sevinirim

slm kıslar
nasılsınız bakalım

eklersen sevinirim

aaa canım bizde daha dün seni konuştuk nerde bu kız gelmiyo artık diye canım erkenmi oldun ne zamn regl oldun .........

bugun gıttım doktora gec hamılelık oldugu ıcın kan testını veren doktor 6 haftalık demıstı yanlıs soylemıs bugun baktı doktor 5 haftalık .haftaya kalp Atıslarını duymak ıcın gıdıcez .

bugun gıttım doktora gec hamılelık oldugu ıcın kan testını veren doktor 6 haftalık demıstı yanlıs soylemıs bugun baktı doktor 5 haftalık .haftaya kalp Atıslarını duymak ıcın gıdıcez .

evet değerinden bizde tahmin etmiştik canım geç döllenme benimkide öle adet tarihime göre 12 gün geriden geliyo bebeğim .....

hayırlısı olsun canım allahın izni ile kalp atışınıda göreceksin ....

Son düzenleme:

haydi hayırlısı. kalp atışlarınıda hayırlısı ile duyarsın inşallah

slm kıslar
nasılsınız bakalım

eklersen sevinirim

canımmmmmmm nasılsın özledik seni ya

herkese günaydınnnn
hayırlı cumalar...
meryem sureleri ve secdeleri tamam dır cimcime...
Rabbim dualarımızı kabul etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…