slm henüz yeni sayılırım bu sitede yazını okudum bende burda olmak istiyorum mutlu haberler almak ve allah'ım nasip ederse inşallah hamilelik olursa sizlerle paylaşmak çok isterim.burada hepimiz bir dilek için bulunuyoruz hayırlısıyla inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin allah'ım bizlere amin.
slm henüz yeni sayılırım bu sitede yazını okudum bende burda olmak istiyorum mutlu haberler almak ve allah'ım nasip ederse inşallah hamilelik olursa sizlerle paylaşmak çok isterim.burada hepimiz bir dilek için bulunuyoruz hayırlısıyla inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin allah'ım bizlere amin.
bebişin hayirli olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. kızlar birşey sorucam 7 haftama giriyorum doktor'a gidicem aranızda ultrasonun fiyatını bilen varmı özel. ? hastane.
allaahhh honeycim bunu dedin ya artık benden kurtulamazsın..ne kadar içti,ne kadar zamanda arttı, başka ne içti...değer neydi....bıdıbıdıbıdı..sorar duruum artık.....kavun içi canımm devam et pahalı ama inan işe yarıyo üzülme bende kaca bi sıfrla karşılamıştım unutma inşlh herşey güzel olcak
doğumgünün kutlu olsun canım...sevdiklerinle yeni geleninle, uzun sağlıklı,mutlu bir ömür dilerimfatoooooo küsme ne bilim hamile olduğumu öğrenince ölesine açtım helecanıma verrrrrrr bu gün benim dommmmmmm günüm hem
hoşgeldinnn inş güzel haber alırsın bu topicte ve bizle paylaşırsın
günaydın kızlar bu arada gençlik bayramınızz kutlu olsun
fatoooooo küsme ne bilim hamile olduğumu öğrenince ölesine açtım helecanıma verrrrrrr bu gün benim dommmmmmm günüm hem
slm kıslar
nasılsınız bakalım
iş yerinde giremiyorum artık sorun oluyor
bugün evdeyim rahat rahat takılırım artık
bu arada cimcime benim yeni beklenmeyen günüm 17 haziran
eklersen sevinirim
bugun gıttım doktora gec hamılelık oldugu ıcın kan testını veren doktor 6 haftalık demıstı yanlıs soylemıs bugun baktı doktor 5 haftalık .haftaya kalp Atıslarını duymak ıcın gıdıcez .
bugun gıttım doktora gec hamılelık oldugu ıcın kan testını veren doktor 6 haftalık demıstı yanlıs soylemıs bugun baktı doktor 5 haftalık .haftaya kalp Atıslarını duymak ıcın gıdıcez .
slm kıslar
nasılsınız bakalım
iş yerinde giremiyorum artık sorun oluyor
bugün evdeyim rahat rahat takılırım artık
bu arada cimcime benim yeni beklenmeyen günüm 17 haziran
eklersen sevinirim
aaa canım bizde daha dün seni konuştuk nerde bu kız gelmiyo artık diye canım erkenmi oldun ne zamn regl oldun .........
haydi hayırlısı. kalp atışlarınıda hayırlısı ile duyarsın inşallah
canımmmmmmm nasılsın özledik seni ya
gizem nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?