Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

ben bittim ayyy çok güzel hemen çıktı alıp buzdolabımın üzerine yapıştıracam okuyup okuyup güleriz artık

günaydın topiğimizin güzel hatunları size güneşli birgünün sabahından seslenmek isterdim ama malesef yağmur var buraya yaz hiç gelemeyecek sanırım

günaydın topiğimizin güzel hatunları size güneşli birgünün sabahından seslenmek isterdim ama malesef yağmur var buraya yaz hiç gelemeyecek sanırım

burasıda aynen öyle valla 2 gün güneş yüznü gösterdi hemen geri çekti

korkma sakin ol ve doktorun dediği zamanı bebeğine inanarak bekle. ayrıca biz sana küstük neden topic açtığını bize söylemedin

merhaba başlığı yeni farkettim . bende forumda yeniyim. 5 senelik evliliyim ve 5 sendemde artık zamanı geldi deyip karar verdikten kısa bir süre sonra hamile kaldım. Burdan herkes için (kendimde içine alarak) sağlıklı gebelikler hayırlı sağlıklı bebekler diliyorum. Allahım isteyen herkese tatırsın herşey onun elinde hepinizi sevgiyle öpüyorum allahın izniyle güzel haberler almayı umud ediyorum bu başlıkta

hoşgeldin tebrik ederim sağol inşş zaten hamıle kalan çok oldu bu topiği açtık inş devamıda gelir

hoşgeldin tebrik ederim sağol inşş zaten hamıle kalan çok oldu bu topiği açtık inş devamıda gelir

çok teşekkür ederim:)çok güzel bende burdan artık takip ederim güzel haberleri kimseyi tanımıyorum ama zmanla artık işallah ehrgün yeni hamiş haberleri alırız

canım benim çok sevindim hamileliğine...
benimmi kafam dolu, unuttum,yoksa hiç mi okumadım acaba....((kusura bakma,hatırlayamadım..))
sağlıklı bir hamilelik olur inşallah canım....sen de sağlıcakla kavuşursun bebişine....bir sürü hamilemiz var...

söylediğin vitaminden ben de aldım canım..gerçekten işe yarıyor mu....bizim 27milyon hareket 0.....ama vitamin 15 günlük ve çk pahalı..ne kadar sürede etki eder ki...onun yanında baya bi bitkisel şeyler de aldım..keçiboynuzuna da başladım...allahın izniyle, bu yola baş koydum.....bakalım hayırlısı....

,stesy,

hoşgeldin canım.....hamileliğin hayırlı uğurlu olsun,
sağlıcakla,gelsin, analı babalı büyüsün inşallah....

ben 2 tane meryem süresini okudum ALLAH kabul etsin...şimdide secdesini yapacam

kavun içi canımm devam et pahalı ama inan işe yarıyo üzülme bende kaca bi sıfrla karşılamıştım unutma inşlh herşey güzel olcak

fatoooooo küsme ne bilim hamile olduğumu öğrenince ölesine açtım helecanıma verrrrrrr bu gün benim dommmmmmm günüm hem

slm henüz yeni sayılırım bu sitede yazını okudum bende burda olmak istiyorum mutlu haberler almak ve allah'ım nasip ederse inşallah hamilelik olursa sizlerle paylaşmak çok isterim.burada hepimiz bir dilek için bulunuyoruz hayırlısıyla inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin allah'ım bizlere amin.

fatoooooo küsme ne bilim hamile olduğumu öğrenince ölesine açtım helecanıma verrrrrrr bu gün benim dommmmmmm günüm hem

canım valla gerçeği sölemek gerekirse hepimiz sana çok kırıldık gelip bize uğramıyosun topiğini haber vermiyosun biz bulup topiğine yazıyoruz cevap yazmıyosun çok kırıldık

neysem hadi bebeişin heyecanındanmıi madem bu seferlik affediyoruz seni ama msn gel bi biraz dövcez seni

canım facede yazmıştım tekrar yazım doğumgünün kutlu olsun bebişinle eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…