günaydın canım,hayırl cumalargünaydın hayırlı cumalarrr
blue nerelerdesin canım...hepinize hayırlı cumalar kızlar.. bir kaç gündür giremiyorum internete... sorun var burda....umarım hepiniz iyisinizdir... dikkat edin kendinize.. seviyom sizi
günaydın canım,hayırl cumalar
blue nerelerdesin canım...
hayatımmmmmm canımmmmm... iş yerinde internet bağlantısı yoktu o yüzden giremedim.. heranda gidebilir... iiyiz biz sn nasılsın canımmm...
önümüzdeki iki hafta geçsede kontrole gitsek diye zaman sayıyoruz
nimren canım dr ne zaman gidiyorsun
çok mutsuzum canım.hiç birşey benşi mutlu etmiyor.her ay hüsranla sonuçlanan bebek olayı beni bitirmek üzere..rabbim hayırlısını versin inşallah ama çok üzülüyorum
günaydın tatlım kısmetse salı günü gidiyorummm.. çok heyecanlıyım bir an önce salı olsun....
sen nasılsın..
canım benim..yerim ben onu....tamam sen sıkıntıya sokma kendini,benim de sorunlu oluyor işyerinde anlıyorum seni.aralarda bi laf at yeter....iyi olmanıza çok sevindim....
ben fena değilim, eşimi vitaminlere ve kürlere bouyorum spermler koşmaya başlasın diye....onu dışında da başka bişey yok canım....
bu sefer çok güzel olacak herşey ben inanıyorum canımmmmm
günaydın tatlım kısmetse salı günü gidiyorummm.. çok heyecanlıyım bir an önce salı olsun....
sen nasılsın..
cimcime sabah dua yapacaz dedi ama... kimseler yok baksanakızlar.............
dua yapmıyomuyuz........
kızlarrrrrrrrr.....
nerelerdesiniz
ben ara sıra bakıyorum kimse bişey yazmıyor çıkıyorum dua yapılmayacakmı acaba:97:
cimcime sabah dua yapacaz dedi ama... kimseler yok baksana
ben ara sıra bakıyorum kimse bişey yazmıyor çıkıyorum dua yapılmayacakmı acaba:97:
galiba bugün yapılmayacak....
baksana saat 3 oldu
gelir belki bekleyelim...kızalr ben hep açığım da aralarda bazen başka topiklere bakıyorum....ama bekliyorum ben de ne zamandır..bilmem belki gelir cimcime yapar duayı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?